RHI logistik d.o.o.

KontaktRHI logistik d.o.o.
Ljubljanska cesta 56
8000 NOVO MESTO
Kontakt+386 41 392 390
Kontakt+386 7 337 61 30
Kontaktrobert.zupancic@rhi.si
Kontakt www.rhi.si
Kontakt www.logistik.si
Davčna št.:SI26274221
Direktor:ROBERT ZUPANČIČ

 

KVALITETA STORITEV

 

 

 

 

O nas

 

V našem podjetju RHI logistik d.o.o. bomo poskrbeli za vse vaše želje glede prevozov plovil, ne glede na velikost plovila, torej tudi izrednih dimenzij, tako v domačem, kot tudi mednarodnem prometu. Prevoze opravljamo od lokacije, kjer je shranjeno plovilo, do željene destinacije. Povsem se prilagodimo vašim potrebam in vam omogočimo varen in hiter prevoz vašega plovila. Med prevozom je vaše plovilo tudi zavarovano.

Poleg samega prevoza plovila, vam lahko ponudimo tudi zimovanje plovil na prostoru, ki je varovan 24 ur dnevno, ograjen in pod video nadzorom. V času zimovanja vam skupaj z zanesljivimi poslovnimi partnerji nudimo tudi vsa potrebna vzdrževanja plovil, tako da bo ob začetku sezone vaše plovilo pripravljeno za plovbo.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Prevozi vozil


Poskrbite, da bo vaše vozilo varno in hitro na cilju


Naše podjetje je strokovno usposobljeno in tehnično opremljeno za mednarodne prevoze vozil vseh vrst. Z našimi domačimi in močnimi tujimi poslovnimi partnerji poskrbimo, da bo vaše vozilo prepeljano varno in hitro od točke A do točke B, ne glede na lokacijo, prilagodimo se vašim željam in za vas opravimo naslednje prevoze, in sicer:

 

 • prevoz novih in rabljenih avtomobilov
 • prevoz počitniških vozil (avtodomov in prikolic)
 • prevoz tovornih vozil in mehanizacije, izredni prevozi

 


 

Izredni prevoz

 

Imamo rešitev tudi, ko je vaš tovor preširok, previsok, predolg ali pretežak

Pri podjetju RHI imamo rešitev tudi za vse tovore, ki nimajo standardnih dimenzij, imajo večje osne obremenitve ali presegajo skupno dovoljeno maso. Takšni tovori zahtevajo specializirana transportna sredstva, opremo visokih standardov, prilagojene prevozne poti in projektno organizacijo.

 

 

Prevozi plovil


Z nami bo vaše plovilo varno in hitro na željenem cilju


Naše dolgoletne izkušnje, individualen pristop, sodobna (specialna) vozila in strokovno znanje, nam omogočajo zanesljiv in varen prevoz vseh vrst plovil na različne destinacije.

 

Od skladišča, mesta kjer imate plovilo, do želene destinacije. Brez omejitev.


V našem podjetju bomo poskrbeli za vse vaše želje glede prevozov plovil, ne glede na velikost plovila, torej tudi izrednih dimenzij, tako v domačem, kot tudi mednarodnem prometu. Prevoze opravljamo od lokacije, kjer je shranjeno plovilo, do željene destinacije.

Povsem se prilagodimo vašim potrebam in vam omogočimo varen in hiter prevoz vašega plovila. Med prevozom je vaše plovilo tudi profesionalno zavarovano.

 

Od točke A do Ž, brez zapletov

 

 

Prevoz paletnega blaga

 

Kadarkoli. Kjerkoli. Kamorkoli.


Razlika med konkurenco in nami je predvsem v tem, da mi operiramo z najetimi prevoznimi enotami, kar pomeni, da glede na naš velik oziroma širok nabor prevoznikov po celi Evropi, lahko v vsakem trenutku iz kateregakoli dela Evrope kamorkoli uredimo prevoz vašega blaga.

 

Med prevozi tovora nudimo:

 

 • prevoz blaga in stvari
 • prevoz strojev in naprav
 • organizacijo logistike
 • svetovanje na področju carinskih in transportnih predpisov
 • po potrebi organizacijo kombinacije cestnega, železniškega, letalskega oz. ladijskega transporta 

 

 

Logistične storitve

 

Poskrbimo za vse vaše logistične izzive


Pri podjetju RHI želimo našim strankam zagotoviti celovite logistične storitve, kjer mi prevzamemo vso skrb vezano na blago. Tako lahko poskrbimo za transportne, skladiščne, špedicijske, distribucijske, zavarovalne in druge rešitve.

Smo zunanji logistični partner podjetjem, ki nimajo svoje logistične, prometne službe, oziroma se ne želijo s tem ukvarjati ali pa si nočejo delati dodatnega stroška. Smo povezovalni člen med naročnikom in prevoznikom, kjer organiziramo prevoze tovora doma in v tujini »na ključ«.

 

Našim strankam lahko zagotovimo tudi strokovno podporo pri vprašanjih:

 

 • Carinskem posredovanju pri izvajanju carinskih postopkov (uvoz, izvoz, tranzit: T1, T2, T2L, TIR)
 • Carinskih pregledih
 • Veterinarskih, sanitarno – tržnih pregledih
 • Poročanju Intrastat
 • Posrednem in neposrednem zastopanju pri carinskih postopkih (postopek 40, postopek 42)

 

 

Prodaja in odkup vozil

 

 

 

 

 

 

Ročna in samopostrežna avtopralnica

 

 

Najem plovil

 

Če si želite nekoliko drugačen dopust, morda le dvodnevni izlet, podaljšan konec tedna, je idealna rešitev najem motorne barke, katera vam ponuja vam nepozabne avanture in doživetja. Idealna lokacija sredi Dalmacije je kot nalašč za izhod na odprto morje, ogled Kornatov ter ostalih otokov in biserov Jadranskega morja. Lahko vam pomagamo tudi pri načrtovanju poti ter pri izračunu predvidenih stroškov potovanja. Za vse naše stranke si vzamemo čas in poskrbimo, da se na plovbo odpravite pripravljeni. Poučili vas bomo o pravilni uporabi barke, da bo vaša dogodivščina nepozabna in se boste vedno znova zadovoljni vračali k nam. Če pa boste želeli, vam lahko priskrbimo tudi skiperja. Potovanje z barko po Jadranu in okoliških otokih je nekaj posebnega, zato vas vabimo, da skupaj z našo pomočjo odkrijete čare takšnega potovanja.

 

 

Vožnja porok

 

Želite, da je vaš poročni dan nepozaben, da so vse oči uprte v vas, ko se romantično popeljeta v prihodnost? Ustavite čas in si privoščite nekaj nevsakdanjega, nekaj kar vam bo na obraz narisalo nasmeh in priklicalo nostalgične spomine na 70. leta. Na voljo imamo rimsko boginjo lova, princeso Diano, ki vas bo iz preteklosti popeljala v prihodnost.

Če si želite nežno pozibavanje med vožnjo, romantičen pogled proti zvezdam in veter v laseh, potem vas bo navdušila vožnja z našim cabrio starodobnikom, letnik 1978, v celoti restavriranim leta 2010. Diana je bila tudi izmed 2800 vozil, v svoji kategoriji, dobitnica 1.nagrade za naj vozilo svetovnega srečanja Citroenovih starodobnikov, ki je potekalo leta 2015 na Poljskem.

 

Prilagodimo se vašim željam in vam lahko ponudimo:

 • vožnje na porokah (lahko tudi več enakih vozil hkrati),
 • panoramske vožnje (Otočec, Novo mesto ali drugo),
 • vožnje na slavnostnih dogodkih ter
 • ostali dogodki po vaših željah v skladu z dogovorom.

 

 

Destinacije voženj

 

Naše logistične rešitve opravljamo za prevoze po celotni Evropi (z izjemno Rusije), seveda pa tudi po Sloveniji in na celotnem Balkanu.

Pri prevozu vozil lahko poskrbimo za varen prevoz vozil tudi v/it najbolj oddaljenih destinacij (npr. Afrika), kjer si pomagamo s kombinacijo cestnega in ladijskega prevoza.

 

 

 

Zakaj izbrati RHI logistik d.o.o.?

 


 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.: 

+386 41 392 390

+386 7 337 61 30

 

E-mail naslov: 

robert.zupancic@rhi.si

  

Pokličite nas oziroma nas obiščite in se prepričajte o naši kvaliteti.