WEST TRANSPORT d.o.o.

KontaktWEST TRANSPORT d.o.o.
Kanižarica 44
8340 ČRNOMELJ
Kontakt+386 41 210 803
Kontakt+ 3867 305 77 00
Kontakttanja@westtransport.si info@westtransport.si
Kontakt www.westtransport.si
Davčna št.:SI74029894
Direktor:TKALČIČ VRŠČAJ TANJA

 

WEST TRANSPORT  d.o.o.

ZAUPANJA VREDEN PARTNER Z VEČ KOT 30-LETNO TRADICIJO.

 

 

O podjetju

 

Podjetje West transport je zraslo na temeljih družinske tradicije, danes pa je po treh desetletjih uspešnega poslovanja uveljavljen in priznan partner na področju zagotavljanja storitev transporta in ostalih spremljevalnih dejavnosti.

 

 

Naše poslovanje temelji na upoštevanju standardov najvišje kakovosti, odlikujeta pa nas prilagodljivost potrebam naročnikov in maksimalna zanesljivost, ki jo našo poslovni partnerji še posebej cenijo.

Naši najpomembnejši aduti so sodoben in vrhunsko opremljen ekološki vozni park, ki ustreza standardom Evropske unije, izkušnje pri mednarodnih prevozih blaga, zanesljivi vozniki za mednarodne prevoze, ki se nenehno dodatno usposabljajo, ter dobro razvejana mednarodna komercialna mreža. Vse to nam omogoča, da kakovostno in hitro izpolnjujemo zahteve naših naročnikov.

 

VIZIJA IN POSLANSTVO


Že več kot 30 let sledimo svoji viziji zagotavljanja kakovostnih ter zanesljivih transportnih in drugih spremljevalnih storitev. Tudi v prihodnje si bomo z vlaganjem v vozni park, uigrano ekipo ter jasno začrtanimi cilji prizadevali ohranjati položaj vodilnega, zaupanja vrednega slovenskega podjetja na področju transporta in logistike.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

TRANSPORT & LOGISTIKA

 

Sodoben vozni park za najzanesljivejše storitve


Najvišjo kakovost storitve lahko zagotovijo le najsodobnejša vozila, ki jih upravlja usposobljen in zanesljiv kader. V podjetju West transport temu namenjamo posebno pozornost in skrbimo za optimalne pogoje. Povprečna starost naših vozil je samo 2,5 let, kar zagotavlja manjše možnosti okvare ter pripomore k temu, da je blago dostavljeno pravočasno, poleg tega pa so vozila tudi okolju prijaznejša.

 

Naš vozni park obsega 25 lastnih kamionov z nosilnostjo do 25 ton, ki izpolnjujejo zahtevane evropske ekološke standarde (EURO motorji):

 

 • 20 klasičnih vlačilcev (90 m3)
 • 5 volumenskih kamionov – vozila s priklopniki 7,65m + 7,65m (120 m3)

 

Skladno z zahtevami evropskih ekoloških standardov so vsi kamioni opremljeni za prevoze nevarnega blaga (ADR), prav tako pa so opremljeni z modernim navigacijskim sistemom, ki omogoča spremljanje poti prevoza tovora naših naročnikov.

 

 

DESTINACIJE VOŽENJ


Prevoze opravljamo v in iz sledečih držav:

 

 • Danska
 • Nemčija
 • Avstrija
 • Belgija
 • Nizozemska
 • Luksemburg
 • Madžarska
 • Slovaška
 • Slovenija
 • Hrvaška

 

 

SKLADIŠČENJE

 

Varno skladiščenje tovora ter pakiranje in prepakiranje


V našem logistično-transportnem centru vam zagotovimo skladiščenje blaga ter po potrebi tudi pretovor.

Z našo pomočjo lahko učinkovito znižate stroške skladiščenja, hkrati pa delo prepustite naši izkušeni ekipi in ste lahko mirni, da bo vse urejeno skladno z dogovorom.

Poskrbljeno imamo za primerno varovanje vašega blaga, uredimo pa lahko tudi za pakiranje in prepakiranje ter v nadaljevanju dostavo blaga, tako da na enem mestu dobite prav vse, kar potrebujete.

 

Izberite kakovostne storitve skladno z vašimi potrebami:

 

 • Skladiščenje,
 • zbiranje,
 • pakiranje in prepakiranje,
 • dostava blaga.

 

AVTOPRALNICA

 

Hitro in temeljito čiščenje vozil vedno pri roki


V naši sodobno opremljeni avtopralnici vam zagotovimo hitro, temeljito in učinkovito čiščenje tovornih vozil s priklopniki in polpriklopniki, specialnih vozil, cistern ter dostavnih vozil. Delo izvedemo profesionalno ter poskrbimo za ustrezno negovanje vozila.

V avtopralnici uporabljamo sodobno tehnologijo in skrbimo za okolju prijazno pranje. Storitve so na voljo tako posameznikom kot tudi našim pogodbenim strankam.

 

 

PARKING

 

Poskrbite za varnost svojega vozila


Našim strankam je na voljo priročen, ograjen in varovan parking, ki ga je mogoče uporabiti kot dnevno ali mesečno parkiranje z najemom. Zagotovimo vam izjemno ugodne cene in celostno rešitev v enem.
Z našo pomočjo ste lahko brez skrbi za svoje vozilo, poleg tega pa imate na voljo priročno rešitev vedno, ko jo potrebujete.

 

 

IZPOSOJA AVTODOMA

 

Svobodno in mobilno potovanje z najvišjim nivojem udobja


Potovanje z avtodomom je eno tistih, ki omogoča izredno fleksibilnost na poti, hkrati pa vam je na vsakem koraku na voljo vse, kar potrebujete, saj dom v malem vozite kar s seboj. Vsekakor na udobje bistveno vpliva izbira optimalnega avtodoma, saj se med seboj zelo razlikujejo tako po opremljenosti bivalnega prostora kot vozila samega.

 

Spoznajte več ...

 

 

SERVIS

 

 

 

Zakaj izbrati WEST TRANSPORT d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

 

WEST TRANSPORT d.o.o.

ZAUPANJA VREDEN PARTNER