VIES LTD Podjetje za logistiko d.o.o.

KontaktVIES LTD Podjetje za logistiko d.o.o.
Goriška cesta 54
5270 Ajdovščina
Kontakt+386 5 36 44 080
Kontakt www.vieslogistics.com
Davčna št.:SI30225868
Direktor:VIDRIH TOMAŽ

 

 

VIES LTD Podjetje za logistiko d.o.o.

KAMOR, KADAR, KAKOR KOLI - VEDNO Z VAMI. 

 

 

O podjetju

 

VIES LTD d.o.o. , podjetje za logistiko, je bilo ustanovljeno leta 1995. Poslovno področje delovanja obsega storitve nabavne, proizvodne in distribucijske ter poprodajne logistike. Želimo biti zaupanja vreden, zanesljiv in do naročnikov prijazen ponudnik logističnih storitev.

Našim naročnikom nudimo izvedbo storitev, prilagojeno njihovim potrebam in zahtevam, na cenovno optimalen in učinkovit način.
Vitkost, fleksibilnost, trajno iskanje inovativnih in enostavnih rešitev so stalnica našega poslovanja. Trudimo se, da naročeno storitev opravimo tako, da naročnik z naročilom prenese na nas vso skrb za izvedbo storitev, ki nam jih zaupa. 

 

VERIGA JE TAKO MOČNA KOT JE MOČAN NJEN NAJŠIBKEJŠI ČLEN.

Tako zaposleni kot tudi naši pogodbeniki, kooperanti in korespondenti si prizadevamo ustvarjati odgovoren odnos do sprejetih obveznosti. S stalnim spremljanjem kvalitete storitev in optimiranjem organizacije in izvedbe stremimo k temu, da smo odziven in učinkovit člen oskrbovalne verige.  

 

 

Želite izvedeti več?

 

  

 

 

STORITVE

 

CESTNI PROMET

 

Za vas dostavljamo pošiljke po vsej Evropi z različnimi vozili. Organiziramo prevoz posameznih pošiljk in zbirnikov.

 

Kompletni prevozi


Opravljamo prevoze kompletnih in delnih pošiljk za in iz Italije, Švice, Francije, Španije, Portugalske, Velike Britanije, Nizozemske, Belgije, Nemčije, Danske, Norveške, Švedske, Finske, Avstrije, Hrvaške, Madžarske, Slovaške, Češke, Poljske, Rusije, Ukrajine, Moldavije, Romunije, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije in Bolgarije. Vozni park sestavljajo vozila nosilnosti od 1,5 t do 26 t ter volumna od 3 m3 do 120 m3. 

 

 

Zbirni prevozi


Mreža dolgoletnih korespondentov je rezultat stalnega spremljanja in zagotavljanja kvalitete storitev. Vsi členi v naši verigi od prevzema do izročitve pošiljke so preverjeni in zaupanja vredni.

Glede na tranzitni čas izvajamo dve obliki zbirnika - normalni zbirnik in hitri zbirnik. Raznovrstnost vozil, odlični partnerji, gibljiv delovni čas skladišča ter usposobljenost zaposlenih nam omogoča izročitev katerekoli pošiljke v dogovorjenem roku.

Dnevno zbirno linijo pri prevzemu in oddaji imamo za Italijo, Francijo, Hrvaško in Srbijo.

Dvakrat tedensko zbirno linijo imamo za in iz sledečih držav: 
Španije, Portugalske, Belgije, Velike Britanije, Nizozemske, Nemčije, Švice, Češke,  Slovaške, Poljske, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Črne gore in Albanije. 

Tedensko prevzemamo in dostavljamo pošiljke za in iz Romunije, Bolgarije, Turčije in Albanije.   

 

Pri vseh rednih linijah ne poznamo omejitev glede teže ali gabarita pošiljk.

Express – Just in time – Slovenija - Evropa 


Organiziramo transportni servis Just in time, ki zagotavlja dostavo pošiljk v časovnem okviru glede na oddaljenost in zahtevo kupcev na celotnem področju Evrope.

 

 

POMORSKI PROMET

 

Dostavo pošiljk na vse konce sveta ne glede na količino tovora omogočamo tudi po morju.

 

FCL - polni kontejnerji:


Nudimo organizacijo prekomorskih kontejnerskih prevozov iz in v vsa svetovna pristanišča z dostavo do vrat. Samo metodologijo prevoza v celoti prilagodimo potrebam strank. Po potrebi poskrbimo tudi za carinjenje, skladiščenje, pretovor, zavarovanje in inšpekcijske preglede tovora. 


LCL - zbirni kontejnerji prevozi:


Za vse prekomorske pošiljke ki so količinsko občutno manjše od polnega kontejnerskega naklada organiziramo tedenski prekomorski zbirnik po sistemu od vrat do vrat ali od luke do luke.

 

 

LETALSKI PROMET

 

Za vas organiziramo letalske prevoze tudi v najbolj oddaljene kraje.

 

Kompletni prevozi


Ponujamo organizacijo prevozov blaga z letalom po celem svetu. Zbirni prevozi


Zagotavljamo uvozne in izvozne linije zračnega zbirnega prometa po vsem svetu.

 

 

 

ŽELEZNIŠKI PROMET

V sodelovanju z našimi partnerji lahko zagotovimo železniški prevoz prilagojen vašim potrebam in organiziramo dostavo blaga od vrat do vrat v primeru, ko prejemnik ali pošiljatelj nima industrijskega tira.

​​​​Poskrbimo tudi za vse potrebne preglede, kontrole in priskrbimo vso potrebno dokumentacijo za nemoten pretok vašega blaga.

 

LOGISTIKA

 

Poiščemo najugodnejšo različico transporta, omogočimo skladiščenje ali pretovor v najkrajšem možnem času.

 

Skladiščenje


Skupna površina pokritih in odkritih skladiščnih površin znaša 6.500 m2. Omogoča nam opravljanje vseh potrebnih manipulacij vezanih na obvladovanje nam zaupanih blagovnih tokov. Izkušeno osebje, ustrezna oprema in prilagodljiva organizacija dela omogočata in zagotavljata časovno ter cenovno najbolj ugodne logistične rešitve.Logistični projekti


V ponudbi logističnih projektov izstopamo na področju selitev kompletnih proizvodnih linij in pri logistični podpori izvajanja investicijskih del v tujini. Preko mreže partnerjev omogočamo logistično podporo, ki jo zahteva nastop na sejmih in razstavah po vsem svetu.
V okviru logističnih projektov nudimo tudi logistični inženiring ( analiza stanja, svetovanje in optimizacija logističnih procesov). 

 

Carinjenje

 

Ponujamo vam celovito rešitev za vse vaše carinske potrebe. Uredimo carinjenje blaga v uvozu, izvozu in priskrbimo vso potrebno tranzitno dokumentacijo.

Stojimo vam ob strani v primeru, ko je vaše blago pod drobnogledom carinskih uprav in poskrbimo, da je vaše blago pregledano in odpremljeno v skladu z zakonodajo.


Zunanje upravljanje (outsourcing)


Za podjetja, ki nam zaupajo v upravljanje svoje logistične aktivnosti, izvajamo kompletni servis. Win - Win kombinacija je naš način dela.
Poleg kompletnega logističnega servisa v skladu z zahtevami naročnikov ponujamo tudi posamezne storitve v logističnem procesu kot so : hramba blaga, komisioniranje, etiketiranje, tehtanje, vodenje zalog in arhiviranje. 

 

 

NAŠE PREDNOSTI

 

  

 

Vozni park:

 

  • 15 vozil znamk Volvo in Man. Vsa vozila redno servisiramo in vzdržujemo. 

 

 

Kako do nas?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka:

 

+ 386 5 36 44 080

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.