VIDAVI SOLUTION d.o.o.

KontaktVIDAVI SOLUTION d.o.o.
Hmeljarska ulica 1
3310 ŽALEC
Kontakt+ 386 41 766 625
Kontakt+ 386 3 5716 306
Kontaktdisponent@vidavi.si dalibor@vidavi.si info@vidavi.si
Kontakt www.vidavi.si
Davčna št.:SI66380871
Direktor:DALIBOR VIGNJEVIĆ

 

VIDAVI SOLUTION d.o.o.

Zanesljiv partner - vedno na razpolago.

 

 

Podjetje

 

Specalizirani za prevoz zabojnikov 

 

Vodilna dejavnost podjetja je opravljanje prevozov, saj se podjetje uveljavlja kot neposredni izvajalec opravljanja prevozov po Sloveniji in v mednarodni špediciji.

V slabih 35 letih poslovanja smo z vlaganjem v ustrezna prevozna sredstva močno razširili podjetje, ga specializirali in ga usmerili predvsem v opravljanje cestnih prevozov vseh vrst ladijskih zabojnikov – 20 fit, 30 fit, 40 fit, 40 fit HC, 45 fit. Opravljamo tudi prevoze zabojnikov, v katerih se prevaža blago pod temperaturnim režimom. Prevažamo tudi nevarno blago (ADR).

Izvajanje storitve opravljajo usposobljeni vozniki za opravljanje prevozov na primernih tovornih vozilih, ki so v skladu z vso EU zakonodajo. Kakovostno opravljene prevoze po konkurenčnih cenah izvajamo na vseh relacijah po EU in državah nečlanicah.

 

 

Vizija in poslanstvo

 

Jasni cilji in trdna vizija 

 

Podjetje Vidavi solution je uveljavljeno in perspektivno podjetje z jasno izdelanimi cilji ter trdno vizijo. V podjetju potakajo nenehne aktivnosti za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti poslovanja - s ciljem dviga produktivnosti, ekonomičnosti in rentabilnosti poslovanja. S spremljanjem tendenc razvoja prevozništva po vsem svetu sledimo gibanjem na trgu, s čimer se na nove zahteve in potrebe odzivamo v najkrajšem možnem času.

Poslanstvo podjetja je usmerjeno v opravljanje kakovostnih prevozov v mednarodni špediciji in z vzajemnim ter korektnim poslovanjem vzpostavljati dobre poslovne odnose z naročniki prevozov, s podprevozniki in z dobavitelji. Pri svojem delu smo nenehno usmerjeni v ugotavljanje in zadovoljevanje različnih potreb naših strank, s čimer si prizadevamo, da njihove potrebe zadovoljimo po najboljših močeh. S fleksibilno ekipo jim želimo jim ponuditi več kot pričakujejo. S kratkim odzivnim časom in kakovostno opravljeno storitvijo se tako dnevno trudimo za zaupanje naših naročnikov.

Naša vizija je v prihodnje usmerjena predvsem v povečevanje frekvence opravljenih tedenskih prevozov na tržiščih znotraj EU.

 

Tradicija

 

S prevozniško dejavnostjo se je Ljubomir Vignjević srečal leta 1986, ko se je kot mladi ljubitelj tovornih vozil zaposlil kot voznik v Hmezad transportu v Žalcu. Z nabiranjem prevoženih kilometrov je pridobival neprecenljive izkušnje iz prevozništva in snoval načrte za prihodnost.

 

Spoznajte več ...

 

 

LOGISTIČNE REŠITVE

 

 • Logistične rešitve
 • Cestni transport
 • Prevozi nevarnih snovi
 • Specialni prevozi
 • Železniški transport
 • Letalski transport
 • Transport z ladjo
 • Pretovarjanje blaga
 • Carinska dokumentacija
 • Svetovanje

 

 

Področje delovanja 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Evrope.

 

 

Vozni park

 

 • 34 vozil

 

 

Zakaj izbrati VIDAVI SOLUTION d.o.o.?

 

  

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski številki:

 

+ 386 41 766 625

+ 386 3 5716 306

 

E-Mail naslovi: 

 

disponent@vidavi.si

dalibor@vidavi.si

info@vidavi.si

 

Prevoz zabojnika? 

Samo povejte, kam in kdaj!