VECTUM, PREVOZI, STORITVE, TRGOVINA D.O.O.

KontaktVECTUM, PREVOZI, STORITVE, TRGOVINA D.O.O.
Kočevarjeva ulica 1
8000 NOVO MESTO
Kontakt+386 7 337 46 80
Kontakt+386 40 190 501
Kontakt+386 7 337 46 80
Kontaktvectum@telemach.net
Kontakt www.vectum-logistik.eu
Davčna št.:SI26853981
Direktor:Aleksander Jakobčič

 

 

VECTUM, PREVOZI, STORITVE, TRGOVINA D.O.O.

Zanesljiv poslovni partner na področju transporta in logistike.

 

 

O nas

 

Podjetje Vectum d.o.o. je na trgu že od leta 2008. Od samega začetka smo zanesljivo podjetje, ki prevoznikom omogoča varen, profesionalen in učinkovit transport tovora. Delujemo na področju EU in drugih evropskih držav kjer smo kot zanesljivo in učinkovito podjetje pridobili številne stalne stranke. Zaposlujemo izkušene upravljalce prevozov, ki govorijo Nemško, Angleško, Hrvaško in Srbsko.

S poenotenjem evropskega prostora in ekonomsko ter politično integracijo EU se promet znotraj EU povečuje. Prav tako je pretok blaga izven EU vse bolj kompleksen in zahteven saj ga omejujejo številni predpisi tudi politične in kulturne razlike kjer imamo kot slovensko podjetje veliko prednost saj prihajamo iz države, ki velja za gospodarsko najbolj napredno in je bila del velike širitve EU leta 2004. Kot slovensko podjetje imamo večji dostop do trgov na Balkanu predvsem na področju bivše Jugoslavije. Tako imamo poleg profesionalnosti, točnosti, zanesljivosti, zavarovanja tovora in odlične ekipe tudi prednost pri prevažanju in vzpostavljanju prevozov med cilji v državah članica EU in evropskih državah, ki še niso članice EU.

Osrečevanje strank je postala pri našem podjetju tradicija. Želimo si, da postanete del te tradicije tudi vi in se pridružite skupini zadovoljnih strank.

 

 

  

Prednosti

 

  • Prednosti za prevoznike

 

Zaposleni s svojimi dolgoletnimi izkušnjami zagotavljamo strokovnost, varnost, učinkovitost, in prilagodljivost.

 

  • Prednosti za tovor

 

Prevoz tovora je lahko izpostavljen mnogim nevarnostim s strani narave ali s strani birokratskih ovir. Tovor je tekom prevoza z našo organizacijo varen saj ga ščiti zavarovanje in izkušenost naših zaposlenih.

 

 

Poleg točnosti in strokovnosti zagotavljamo tudi varnost tovora in vseh vpletenih strani saj je naša storitev zavarovana z zavarovanjem pri podjetju asko Assekuranzmakler GmbH, AT-6334 Schwoich.

 

 

Zakaj izbrati Vectum d.o.o.?

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI 

Telefonski št.: 

+386 40 190 501

+386 7 337 46 80

 

E-mail naslov: 

vectum@telemach.net

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.