TTJ TRANSPORT, prevozi in posredovanje, d.o.o.

KontaktTTJ TRANSPORT, prevozi in posredovanje, d.o.o.
Šentjanž 36
3332 REČICA OB SAVINJI
Kontakt+386 3 838 13 76
Kontakt+386 40 460 060
Kontaktinfo@ttj-transport.com
Kontakt http://www.ttj-transport.com/
Davčna št.:SI77030443
Direktor:TOMAŽ JEROVČNIK

 

TTJ TRANSPORT, prevozi in posredovanje, d.o.o.

Hitro, varno in v dogovorjenih rokih.

 

 

 

 

O podjetju

Že na samem začetku delovanja našega podjetja smo se zavedali, da bomo dosegli zadane poslovne cilje le pod pogojem, če bomo sledili trendom in samim tokovom v cestnem tovornem prometu, skozi skrb za čim bolj "zelen" in brezhiben vozni park. Ravno tako pa skrbimo za nabor odličnih in izkušenih šoferjev.

Vse to pa so razlogi, da smo se postavili ob bok priznanim podjetjem iz naše branže, ki so vredna zaupanja, tako pri nas kot v EU državah in na Balkanu. Skrb za vozni park ki izpolnjuje želje in predpise po EKO motorjih se nam je tako že zdavnaj obrestoval. Izjemno hitra odzivnost in prilagodljivost našim strankam ter spoštovanje dogovorjenih rokov, so naša zagotovil, da bomo tudi v bodoče zaupanja vredno podjetje, na katerega se lahko zanesete tudi vi.

 

 

 

transport ttj

 

Storitve

Kot dobri poznavalci razmer in predpisov na destinacijah na katerih najpogosteje izvajamo prevoze, lahko kvalitetno in hitro opravimo vsak prevoz v te kraje. To pa nam omogoča redno vzdrževan vozni park. Naše dobre povezave s tujimi partnerji (trajekti, špediterji in tudi carina) nam pomagajo, da v najkrajšem času in za vas na cenovno najbolj ugoden način opravimo zadano nalogo. Poskrbeli bomo za varen in hiter prevoz vašega blaga.

Glede cen in načina /roka plačila se sproti dogovarjamo s strankami. Ker se pogoji za nas prevoznike menjajo skoraj iz dneva v dan (cene goriva, cene trajektov, nova prometna zakonodaja, cestnine v Nemčiji, ...), ni možno izdelati nekih določenih cenikov vnaprej, zato smo pripravljeni za vsak prevoz določiti ceno sproti, razen za dolgoročne posle, kjer se lahko dogovorimo za okvirno ceno, v katero bodo eventualno naknadno vključene bistvene spremembe.

Za določitev cene uporabljamo podatke, ki nam jih posredujete vi: količino, težo, volumen, vrsta blaga in pakiranja, poštne številke kraja naklada in razklada, število nakladov in razkladov...).Naše cene so konkurenčne, storitev hitra in kvalitetna.

 

 

Zato smo prepričani da se lahko pridružite naši družini izjemno zadovoljnih naročnikov storitev prevozov doma in v tujini:

 

 • ker skrbimo za varen in hiter prevoz vašega blaga tudi skozi vedno brezhiben vozni park,
 • ker so naši šoferji izkušeni in seznanjeni z predpisi in načinom dela pristojnih organov v državi čez katero ali v katero vozijo,
 • ker nas krasi hitra odzivnost,
 • ker se vedno držimo dogovorjenih rokov. 

 

 

Glavne destinacije voženj:

 • Avstrija,
 • Nemčija,
 • Benelux,
 • Italija,
 • Danska,
 • Hrvaška,
 • Slovenija,
 • ...

 

Naš vozni park:

 • 19 tovornih vozil (Volvo)

 

Oglejte si tudi naš INFO KOTIČEK.

 

 

Zakaj izbrati TTJ TRANSPORT, prevozi in posredovanje, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonski št.:

+386 3 838 13 76

+386 40 460 060

 

E-mail naslov:

info@ttj-transport.com

 

Z nami bo vaš tovor vedno varno na cilju.