TRAUSSNIG, transport in logistika, d.o.o.

KontaktTRAUSSNIG, transport in logistika, d.o.o.
Letališka cesta 33M
1000 Ljubljana
Kontakt01/320-06-90
Kontakt01/320-06-98
Kontaktoffice@traussnig.si
Kontakt www.traussnig.eu
Davčna št.:SI88311732
Direktor:KARNEL ERIKA

  

 

Z VAMI ŽE VEČ KOT 50 LET.

 

 

O NAS

TRAUSSNIG, d.o.o. Ljubljana, smo uradni partner logističnega podjetja DACHSER SA.

Nudimo zbirne transporte na področju celotne EU, tako po uvozu, kot po izvozu. Zagotavljamo optimalne tranzitne čase in dnevne odpreme. Ukvarjamo se z FLT (polnimi nakladi) in LTL (delnimi nakladi).

 

"Podjetje upravljamo z zavestjo o njegovi zgodovini, ki nas navdaja s ponosom, ob tem pa nam je nadaljnji razvoj podjetja nenehen izziv." - Philipp in Gerhard Traussnig 

  

 

KDO SMO.

Že več kot 50 let si osebno prizadevamo in skrbimo za varnost vašega blaga in za vaše zadovoljstvo.

Kot družinsko podjetje smo trdno prepričani, da so ljudje tisti, ki doprinesejo tisto drobno razliko, ki je odločilnega pomena. Preglednost, pravičnost in spoštovanje naših strank, partnerjev ter sodelavcev in sodelavk so načela, ki so ključnega pomena za kakovost našega dela.

 

KAJ DELAMO.

Nudimo individualne transportne in logistične rešitve, usklajene z vašimi osebnimi zahtevami in potrebami.

Na svojih lokacijah v Avstriji in v sosednjih državah vam nudimo številne transportne in logistične rešitve po vaši meri in široko paleto specifičnih dodatnih storitev v skladu z vašimi posebnimi potrebami.

 

NAŠE PREDNOSTI.

Specializirani smo za odgovorno ravnanje z zahtevnim blagom, ki zahteva posebno pozornost.

Naša prednost so učinkovite rešitve za vse vrste blaga, ob tem pa tudi skladiščenje in prevoz farmacevtskih izdelkov, temperaturno občutljivega blaga in nevarnih snovi. Glede varnosti vaših izdelkov zaupamo najsodobnejši tehnologiji in strokovnemu znanju naših odlično usposobljenih sodelavcev in sodelavk.      

 

 

STORITEV

 

SYSTEM

 

PRILAGODLJIV POSAMEZNI SITUACIJI 

Na nas se lahko zanesete, za vas smo tu v vsakršni situaciji.

Skupaj s svojimi mednarodnimi partnerji skrbimo za to, da bodo vaše pošiljke kosovnega blaga hitro in varno prispele na namembni kraj. Naša razširjena mreža zagotavlja tekočo izvedbo brez težav. Tukaj lahko izbirate med ekspresno dostavo (naslednji dan) in fiksnim terminom (natančno določen dan) ali pa se pri pošiljkah na področju Evropske unije odločite za običajen čas trajanja dostave (Europe 48H).

 

Želite izvedeti več?

 

 

CARGO

 

USMERJENI V REŠITVE

Za vas in za vaše blago najdemo pravo transportno rešitev.

Področje tovora (Cargo) zajema celotno transportno področje, tj. od klasičnega načina z blagom na paletah preko jekla pa vse do ADR-prevozov. Pri tem vselej upoštevamo smernice za kakovost, ki veljajo za vaše blago. Pri nas lahko izbirate med številnimi različnimi možnostmi dostave in oblikujete svoje individualne transportne rešitve.

 

Želite izvedeti več?

 

 

WAREHOUSE

 

PO MERI

Uresničujemo vaše specifične zahteve.

Na lokacijah naših skladišč v Avstriji in v sosednjih državah se lahko povsem individualno posvetimo zahtevam, ki jih je treba izpolniti za vaše blago. Od prispetja blaga, preko skladiščenja pa vse do njegove izdaje in pošiljanja. Zaupate lahko kontaktni osebi, ki je pristojna za vas osebno, in istočasno izkoristite vse prednosti naše spletne aplikacije. Z veseljem bomo poskrbeli za vse vaše posebne zahteve, po potrebi pa vam nudimo še široko paleto specifičnih dodatnih storitev.

 

Želite izvedeti več?

 

 

SEAFREIGHT

 

DODANA VREDNOST

Vaše blago po morski poti pripeljemo na vsak cilj.

Za prevoz vašega blaga v mednarodnem pomorskem prometu vam nudimo obsežno ponudbo storitev od strokovnega načrtovanja naklada kontejnerja do brezhibnega carinjenja. Skupaj z našo mrežo partnerjev skrbimo za vse podrobnosti vaših FCL ali LCL pošiljk, da bi vam omogočili nemoteno izvedbo vaše pošiljke s pomorskim tovorom. V kolikor se za vaše prevoze v Azijo resnično mudi, vam lahko ponudimo rešitve preko železniškega prometa.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Področje delovanja

 

 Prevoze nudimo na območju celotne Evrope.

 

 

Zakaj izbrati TRAUSSNIG, transport in logistika, d.o.o.?

 


 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 


Telefonski št.:

01/320-06-90

01/320-06-98

 

Elektronski naslov:

info@traussnig.si

 

Od avgusta 2020 z vami tudi


Industrijska cesta 7

HR-10412 Donja Lomnica

 

 Tel.: +385 01 2099 396 

office@traussnig.hr

 

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.