TRANS FELIX prevozi, trgovina in servis d.o.o.

KontaktTRANS FELIX prevozi, trgovina in servis d.o.o.
Lesno Brdo 17
1360 Vrhnika
Kontakt+ 386 1 755 78 51
Kontaktinfo@transfelix.si
Kontakt www.transfelix.si
Davčna št.:SI96890738
Direktor:BOŠTJAN JELNIKAR

TRANS FELIX prevozi, trgovina in servis d.o.o.

Z vami že od leta 1980.

 

 

O podjetju

 

Trans Felix d.o.o. je vsestransko podjetje, ki Vam ponuja trgovino z rezervnimi deli za tovorna in dostavna vozila, servis tovornih vozil, avtopralnico, avtooptiko, ličarska dela in transportne storitve.

Ustanovil ga je Jelnikar Feliks leta 1980, takrat le kot transportno podjetje. Vendar se je do danes, pod vodstvom Boštjana Jelnikarja razvilo v srednje veliko podjetje s številnimi izkušnjami, znotraj in zunaj meja Evropske unije. Podjetje se nahaja na Lesnem Brdu, v občini Vrhnika, od regionalni cesti Ljubljana – Vrhnika. Poleg tega ima podjetje poslovalnico tudi v Kranju.

V trgovini Vam nudimo nadomestne dele in celotno opremo za Vaša tovorna vozila katerekoli znamke. Nudimo vam: avtokozmetiko, karoserijo, rezervne dele za silose in cisterne, pnevmatske komponente Wabco, Knorr, Haldex, svetila znamk Aspock, Hella, Vignal, Proplast, pnevmatike znamk Kama, Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda, Kelly ter obnovljene pnevmatike Trademax, ad-blue, protizmrzovalne tekočine, motorna olja, čistila in še marsikaj. Vse to imamo shranjeno v svojem velikem in sodobnem skladišču v velikosti 3000 m2 in z več kot 1000 paletnimi mesti. Skladišče in logistika skrbita za hitro in zanesljivo dobavo in dostavo vsega naročenega blaga.

Nudimo Vam servis tovornih vozil blagovnih znamk Mercedes-Benz, MAN, Volvo, Scania, Renault, DAF, Iveco, ter servis tovorih priklopnikov in silosov. Ponujamo servisna in vzdrževalna dela , vulkanizerske storitve, ličarska dela, optične nastavitve vozil in prikolic, in vsa diagnostična in električna popravila, ki zajemajo tudi popravilo in polnjenje klimatskih naprav.

V sodobni avtopralnici skrbimo za čistočo Vaših tovornih vozil z visokotlačnim in talnim pranjem, ter pranjem z aktivno peno.

Naša glavna ponudba obsega cement različnih kvalitet v razsutem stanju oz. v rinfuzi. Prav tako vam ponujamo tudi cement v vrečah in različne vrste gradbenega materiala. Cement v razsutem stanju dostavljamo z našimi lastnimi vozili. V kolikor je obseg dela večji nam priskočijo na pomoč naši kooperanti.

Še naprej se bomo zelo trudili za sodelovanje in zadovoljstvo strank.

Vabimo vas, da nas kontaktirate ali obiščete v našem prodajno-servisnem centru na Lesnem Brdu 17 ter v prodajalni v Kranju.

 

 

Želite izvedeti več? 

 

 

Transport

 

Vozni park podjetja Trans Felix d.o.o. obsega 18 sodobnih tovornih vozil ekološkega razreda EEV in EURO 6 s priklopniki za razsuti tovor oz. silosi.

Kupcem po Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, na Madžarskem in v Italiji dostavljamo vse vrste portlandskih cementov, elektrofiltrskega pepela, soli, žitaric in kamene moke.

 

 

Avtopralnica

 

V sodobni avtopralnici skrbimo za čistočo Vaših tovornih vozil z visokotlačnim in talnim pranjem ter pranjem z aktivno peno.

 

 

Trgovina

 

V trgovini Vam nudimo nadomestne dele in celotno opremo za Vaša tovorna vozila katerekoli znamke.

Nudimo vam:

 • avtokozmetiko,
 • karoserijo,
 • rezervne dele za silose in cisterne,
 • pnevmatske komponente Wabco, Knorr, Haldex,
 • svetila znamk Aspock, Hella, Vignal, Proplast,
 • pnevmatike znamk Kama, Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda, Kelly ter obnovljene pnevmatike TreadMax,
 • ad-blue,
 • protizmrzovalne tekočine,
 • motorna olja,
 • čistila
 • in še marsikaj.


Vse to imamo shranjeno v svojem velikem in sodobnem skladišču v velikosti 3000 m2 in z več kot 1000 paletnimi mesti.  Skladišče in logistika skrbita za hitro in zanesljivo dobavo in dostavo vsega naročenega blaga.

 

 

Servis

 

Nudimo Vam nudimo servis tovornih vozil blagovnih znamk Mercedes-Benz, MAN, Volvo, Scania, Renault, DAF, Iveco ter servis tovorih priklopnikov in silosov.

Ponujamo servisna in vzdrževalna dela, vulkanizerske storitve, ličarska dela, optične nastavitve vozil in prikolic in  vsa diagnostična in električna popravila, ki zajemajo tudi popravilo in polnjenje klimatskih naprav.

 

 

 

Pnevmatike

 

Ponujamo vam  pnevmatike za tovorna vozila in gradbeno mehanizacijo priznanih blagovnih znamk Kama, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava in Kelly.

Smo med največjimi ponudniki pnevmatik uveljavljenih blagovnih znamk Kama, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava in Kelly.

V ponudbi imamo tudi pevmatike znamke Michelin ter obnovljene pnevmatike blagovnih znamk Tread Max, Remix in Recamic ter kitajske blagovne znamke Annaite in Sunfull.

 

KAJ JE NAŠA PREDNOST?

 

 • Velika izbira vseh vrst pnevmatik

 • Svetovanje glede izbire primerne pnevmatike

 • Ugodne cene

 

 

Vozni park

 

Vozni park podjetja Trans Felix d.o.o. obsega 18 sodobnih tovornih vozil ekološkega razreda EEV in EURO 6 s priklopniki za razsuti tovor oz. silosi.

 

 

Zakaj izbrati TRANS FELIX prevozi, trgovina in servis d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

                                TRANS FELIX d.o.o.                                          TRANS FELIX d.o.o. PE Kranj             
                           Lesno Brdo 17, 1360 Vrhnika                                     IOC Polica, Struževo
                              01 755 78 51 (trgovina)                                              08 205 34 95
                               01 755 78 53 (servis)                                                  08 205 34 96 

                            povprasevanje@transfelix.si                                     kranj@transfelix.si

 

TRANS FELIX d.o.o. PE Šentjur

Lesna ulica 8, 3230 Šentjur
01 756 65 35 

nina@transfelix.si

 

                 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.