TRAMPUŽ TRANSPORT, podjetje za logistiko in transport, d.o.o.

KontaktTRAMPUŽ TRANSPORT, podjetje za logistiko in transport, d.o.o.
Partizanska cesta 79
6210 SEŽANA
Kontakt+ 386 41 642 907
Kontakt+ 386 5 731 38 61
Kontakt05 730 48 97
Kontakttrampuz.transport@siol.net
Kontakt www.tt-transport.si
Kontakt www.tt-group.si
Davčna št.:SI85774901
Direktor:ANDREJ TRAMPUŽ

 

 

TRAMPUŽ TRANSPORT d.o.o.

Na tisoče opravljenih naročil, na milijone prevoženih kilometrov.

transport transport

 

O podjetju


Smo prevozno podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo mednarodnih in domačih prevozov. Skozi čas se je podjetje, ki se od leta 2015 imenuje TRAMPUŽ TRANSPORT D.O.O., vztrajno razvijalo in raslo.

Z rastjo pa se je povečeval tudi vozni park – trenutno upravljamo s 20 vlečnimi vozili, 25 polpriklopniki, in 1 tovornim vozilom – kombijem. Ker verjamemo, da z vsakim izvedenim naročilom in vsakim prevoženim kilometrom pridobivamo dragocene izkušnje, se veselimo novih in uspešnih poslovnih poti.

 

 

Razvijamo se skupaj z zaposlenimi in poslovnimi partnerji


Skupaj z rastjo obsega poslovanja je raslo tudi število zaposlenih v podjetju. Kljub recesiji v preteklih letih v podjetju ni prihajalo do zmanjšanja števila zaposlenih, ki jih je danes 22.

Sodelujemo z večjimi trgovskimi in logističnimi podjetji tako v Sloveniji kot v tujini. Za večino poslov ima sklenjene dolgoročne pogodbe, katere so rezultat večletnega sodelovanja in kvalitetno opravljenih storitev podjetja.

 


 

Želite izvedeti več?

 

 

Ponudba storitev

 

PREVOZ ŽELEZA

 

Specializirani smo za prevoz specialnega železa, predvsem težkih jeklenih kolutov do teže 26 ton s specialnimi polpriklopniki, z vdolbinami za varnejši prevoz težjih kolutov, proizvajalca Berger – light.

 

 

PREVOZI PALETNEGA BLAGA

 

Za stranke organiziramo prevoze različnega blaga v mednarodnem prometu (trgovsko blago, razen razsutega tovora, prehrana, gradbeni material, granulat – PVC, prevoz nenevarnih odpadkov itd.).

 

 

KONTEJNERSKI PREVOZI

 

Imamo 3 kontejnerske polpriklopnike. Kontejnerske prevoze izvajamo iz Luke koper in Trsta.

 

 

PREVOZI MANJŠIH POŠILJK

 

V lasti imamo tovorno vozilo kombi Citroen Jumper z nosilnostjo 1200 kg, katerega uporabljamo za razvoz manjših pošiljk po Sloveniji.

 

 

SKLADIŠČENJE

 

V sklopu našega hčerinskega podjetja T.T. d.o.o. nudimo skladiščenje za raznovrstni tovor v prostoru velikem 3500 m2. Skladišče je prilagojeno dovozu za vsa vozila - priklopnike in polpriklopnike. Raztovarjanje tovora pa namesto vas opravimo z lastnim viličiranjem.

 

 

Vozni park

 

Vozni park obsega 20 vlečnih vozil, ima pa tudi 1 tovorno vozilo - kombi. Prevladujejo tovorna vozila znamke Scania, Mercedes in Volvo ter polpriklopniki Berger. Naši polpriklopniki so lahki, zato lahko prepeljemo večjo količino tovora. Nakladalna dolžina je 13,5 metra, naklad pa je možen z vseh strani in z vrha.

Vozni park podjetja ustreza najnovejšim ekološkim standardom, vozila ustrezajo Euro razredu 5, 6 in EEV.

 

 

Destinacije voženj

 

Prevoze opravljamo po Italiji, vse do Sardinije in Sicilije, Avstriji, Slovaški, Češki, Hrvaški in Madžarski, obenem pa poskrbimo tudi za organizacijo prevozov v Srbijo, Francijo in Nemčijo.

 

 

Zakaj izbrati TRAMPUŽ TRANSPORT, podjetje za logistiko in transport, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 


 

Telefonski št.: + 386 41 642 907+ 386 5 731 38 61

E-mail naslov: trampuz.transport@siol.net

 

 

STROKOVNO IN ZANESLJIVO