TINLES, d.o.o.

KontaktTINLES, d.o.o.
Križevec 18 (3206 STRANICE), P.E. Liptovska ulica 34
3210 SLOVENSKE KONJICE
Kontakt+ 386 3 752 12 01
Kontakt+ 386 51 647 234, + 386 40 292 310
Kontaktdanijel@tinles.si andrej@tinles.si dominika@tinles.si tilen@tinles.si
Kontakt www.tinles.si
Davčna št.:SI59363649
Direktor:ANDREJ TINČE

 

 

TINLES, d.o.o.

Že 30 let za svoje stranke kvalitetno in kakovostno upravljamo storitve transporta in skladiščenja.

 

 

O nas

 

Naše podjetje Tinles d.o.o. je srednje veliko podjetje, ki se ukvarja s transportom že 30 let. Naš vozni park razpolaga z več kot 50 tovornjaki najvišjega kova ekoloških zahtev, poleg tega imamo nekaj več kot 30 dodatnih prevoznih sredstev, s katerimi rešujemo najrazličnejše logistične izzive.

Naše vodilo so kakovost, prilagodljivost in zanesljivost, o čemer so se že prepričali naši številni domači in tuji naročniki. Ukvarjamo se predvsem s prevozi, prav tako pa vam lahko ponudimo tudi ostale logistične storitve (skladiščenje, carinjenje, organiziranje prevoza).

 

 

Transport

 

Opravljamo volumenske, kosovne in klasične prevoze tovorov do mase 24 ton ter prevoze odpadkov po Evropi in državah bivše Jugoslavije. Naše vodilo so kakovost, prilagodljivost in zanesljivost, o čemer so se že prepričali naši številni domači in tuji naročniki.

Naša vozila večinoma lahko srečate v državah: SLOVENIJA, AVSTRIJA, ITALIJA, NEMČIJA, FRANCIJA.

Naši zaposleni bodo vedno poskrbeli, da bo vaše blago ob pravem času na pravem mestu. Zato smo pravi naslov, da vaše skrbi glede organizacije prevoza prepustite nam.

 

 

Skladiščenje in prekladanje tovora

 

Za celovito logistično ponudbo je med drugim potrebno blago tudi skladiščiti. Tega se zelo dobro zavedamo. Skladiščne zmogljivosti, namembnost ter naravo in obseg storitve lahko hitro in učinkovito prilagajamo specifičnim potrebam naročnikov.

Pri skladiščenju blaga je najpomembnejše nadzorovanje blaga, glede na blago tudi temperatura skladiščenja, način shranjevanja, kot tudi urejanje vse dokumentacije, urejene standarde, ter vse potrebne certifikate. Skladiščenje blaga pomeni, začasno shranjevanje določenega blaga v določenem skladišču. Obstajajo različne vrste blaga, tehnično blago, splošno blago, nevarno blago, blago živilske industrije in ostalo blago. Pri Tinlesu pridobimo ter uredimo primerno skladišče, potrebno za skladiščenje določenega blaga. Nudimo tudi dodatne usluge, ki so potrebne za dobro skladiščenje. Različna kompletiranja, etiketiranja, embaliranja, razdeljevanja, pakiranja, uničevanja blaga, zlaganja, skratka vse potrebno za pravilno skladiščenje blaga.

Ključ do vsakega dobrega transporta je skladiščenje, in dobro skladiščenje blaga igra veliko vlogo, da blago prispe nepoškodovano od točke a do točke b in tako nudi uporabniku zaželeno kvaliteto in skrb za dotično blago.

 


 

Helikopterske storitve

 

V naši lasti imamo helikopter ENSTROM 280C. Sam helikopter slovi po izjemni varnosti zaradi samega rotorskega sistema in izjemne zmožnosti avtorotacije. Poganja ga batni motor z turbopolnilnikom. Odlično se obnaša tudi v močnem vetru. Kabina je namenjena 2-3 potnikom in je izredno udobna. Zaradi vseh teh lastnosti je eden od najboljših helikopterjev za šolanje.

 • Šola letenja
 • Najem helikopterja

 

 

Področje dela

 

 • Evropa,
 • države bivše Jugoslavije,
 • ...

 

avtoprevozniki_tinles

 

Naš vozni park:

 

Naš vozni park obsega 50 tovornih vozil. Skladno z zahtevami evropskih ekoloških standardov so vsi kamioni opremljeni za prevoze odpadkov (A), prav tako pa so opremljeni z modernim navigacijskim sistemom, ki omogoča spremljanje poti prevoza tovora naših naročnikov.

 

Vsa vozila so tudi redno vzdrževana in servisirana!

 

avtoprevozniki_tinles

 

Servis tovornih vozil

 

 • Avtomehanične storitve
 • Avtoelektričarstvo
 • Diagnostični pregledi za tovorna vozila znamke MAN, MERCEDES in DAF
 • Polnjenje in pregled klimatskih naprav 
 • Menjava pnevmatik in vulkanizerstvo poškodovanih pnevmatik

 

 

NAJEM VOZILA MERCEDES BENZ

 

Nudimo vam najem vozila:

Mercedes-Benz V-Razred 300d Avantgarde AMG 4-MATIC

 

 • 8 sedežev
 • Motor: 174 kW (237 KM)
 • Gorivo: DIESEL
 • Menjalnik: Avtomatski menjalnik

 

Možnost dnevnega ali dolgoročnega najema!

 

 

Kako do nas?

 

 

Zakaj izbrati nas?

 

Podjetje TINLES raste na temeljih naslednjih načel: 

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonske št.:

 

+386 3/752-12-01

+386 51/647-234

+ 386 40 292 310

 

E-mail naslovi: 

 

danijel@tinles.si

andrej@tinles.si

dominika@tinles.si

tilen@tinles.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.