TGL, trgovina in storitve, d.o.o.

KontaktTGL, trgovina in storitve, d.o.o.
Pristava pri Mestinju 2
3253 PRISTAVA PRI MESTINJU
Kontakt+386 (0)40 724 588
Kontakttanja@tgl.si
Kontakt www.tgl.si
Davčna št.:SI97863475
Direktor:GORUP BOŠTJAN

 

TGL, trgovina in storitve, d.o.o.

Zanesljivost pri vsakem kilometru.

 

 

O podjetju

 

Družinsko podjetje TGL d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2003 kot Trans Gorup s.p.

Leta 2009 se je reorganiziralo v d.o.o., zaradi pričetka proizvodnje palet po naročilu in pakiranja raznovrstnih materialov.

Podjetje izvozi 80% blaga v Evropske države, 20% proda na domačem trgu.

Glavna dejavnost podjetja je prevoz blaga v cestnem prometu, imamo tudi lasten vozni park desetih tovornih vozil s katerimi prevažamo tovor po vsej Evropi.

Trenutno je v podjetju 20 zaposlenih.

 


»Kot podjetje smo tu zato, da pomagamo našim strankam in skupaj dosežemo več.«

 

 

 

STORITVE PODJETJA

 

 

 

 

Transport

 

TRANSPORTNI PREVOZI


Opravljamo volumenske, delne in klasične prevoze paletnega blaga do 24 ton po vsej Evropi.

Glavna dejavnost podjetja, ki je na trgu že od leta 2003, je prevoz blaga v cestnem prometu, imamo tudi lasten vozni park desetih tovornih vozil s katerimi prevažamo tovor po vsej Evropi. Podjetje izvozi 80% blaga v Evropske države, 20% pa proda na domačem trgu.

 

 

Vozni park


Vozni park sestavljajo vozila MERCEDES-BENZ, ki izpolnjujejo najvišje ekološke standarde EURO 5 EEV in EURO 6 ter so opremljena s sledilnimi napravami, zatorej lahko v vsakem trenutku spremljamo, kje se nahaja vaš tovor.

 

  • 5X MB ACTROS 1845 EURO6 MEGA
  • 4X MB ACTROS 1846 EURO5 EEV
  • 1X MB ACTROS 2546 EURO5 EEV JUMBO

 

 

 

Naše destinacije voženj:

 

  • Slovenija
  • Nemčija
  • Nizozemska
  • Belgija
  • Avstrija

 

 

Pakiranje

 

Podjetja dandanes delujejo že globalno, kar pomeni, da se je potreba po cestnem, ladijskem in letalskem prometu povečala. Za tovrstni transport je potrebno vaš izdelek ustrezno zaščititi pred zunanjimi vplivi, saj le ti lahko poškodujejo vaš izdelek. Za to lahko poskrbimo mi in zapakiramo vaš izdelek glede na lastnosti tovora, tako bo zaščiten pred mehanskimi, kemijskimi in atmosferskimi vplivi.

Pomen pakiranja obsega širok spekter, saj gre lahko za pakiranje različnih stvari, proizvodov in podobno. V našem podjetju vam nudimo celovite rešitve pakiranja raznih materialov, kot so pesek, dišeča olja, vijaki, grelci, itd. Teža pakiranja je prilagodljiva materialom.

 

VRSTE PAKIRANJA

 

 

 

Lesene embalaže

 

IZDELAVA LESENE EMBALAŽE


Izdelujemo leseno embalažo po načrtih naročnika oz. njegovih željah, tako lahko skupaj ustvarimo ugodno rešitev. Po želji naročnika je les lahko obdelan v skladu z zahtevami mednarodnega standarda ISPM 15 (označeno z dodanim certifikatom: žig z IPPC logotipom, oznako države, proizvajalca in obdelave).

 

KVALITETA

 

“Standard ureja fitosanitarne zahteve za leseni pakirni material, ki je narejen iz neobdelanega lesa in se uporablja v mednarodnem prometu (palete, paletni zaboji, zaboji za pakiranje, podporni les, nosilci, paletni okvirji, …).”

 

RAZVOJ

 

Neprestano skrbimo za razvoj in izboljševanje proizvodnega procesa lesenih palet in zabojev, kar se odraža z zadovoljstvom naših strank. Ker se zavedamo potreb kupcev in spremljamo njihove želje, nam je njihovo zadovoljstvo na prvem mestu.


Izdelujemo naslednje vrste lesene embalaže

 

 

 

Zakaj izbrati TGL, trgovina in storitve, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 

+386 (0)40 724 588

 

E-mail naslov: 

tanja@tgl.si

 

Z nami bo vaš tovor vedno varno na poti.