TEMPO - KURIRSKE STORITVE JOŽE ČOPER S.P.

KontaktTEMPO - KURIRSKE STORITVE JOŽE ČOPER S.P.
GORIŠKA ULICA 6
3000 CELJE
Kontakt031/ 333 -971
Kontaktinfo@kurirske-storitve.com
Kontakt www.kurirske-storitve.com
Davčna št.:SI45642079
Direktor:JOŽE ČOPER

 

 TEMPO - KURIRSKE STORITVE JOŽE ČOPER S.P.

Pri nas šteje vsaka minuta.

 

 

O NAS

 

V kurirski službi TEMPO smo specializirani za hitro in direktno dostavo pošiljk po Sloveniji in tujini. Smo majhno in fleksibilno podjetje s sedežem v Celju. Na področju kurirskih storitev in storitev hitre pošte delujemo od leta 2005. Od konkurenčnih podjetij se razlikujemo po tem, da vsako stranko obravnavamo individualno in se ji posvetimo v celoti. Držimo se dogovora in ne dajemo praznih obljub. Na račun kvalitete ne sklepamo kompromisov. Odlikuje nas tudi izjemna zanesljivost, odzivnost ter dostopnost.

 

NAŠA VIZIJA IN POSLANSTVO

 

Naše poslanstvo je zagotoviti vsem našim uporabnikom vrhunsko storitev. Odgovornost, zanesljivost, varnost, točnost in natančnost so ključne vrednote, na katerih temeljijo naše odločitve. Svoje delo jemljemo zelo resno, saj se dobro zavedamo, da lahko imajo naša dejanja neposreden vpliv na poslovanje in konkurenčnost partnerskih podjetij ali usodo posameznikov. Naš cilj ni postati največji temveč najkvalitetnejši izvajalec prevozov, kurirskih storitev in storitev hitre pošte v Sloveniji. Zavezani smo k odličnosti ter stalnem izboljševanju delovnih procesov. Naša vizija temelji na zadovoljstvu uporabnikov, katerim so naše storitve tudi namenjene, zato do njih gojimo iskren, profesionalen in pošten odnos.

 

 

STORITVE

 

HITRA POŠTA

 

HITRA POŠTA-SLOVENIJA

Storitve opravljamo po celotni Sloveniji. Pošiljko dostavimo še v istem dnevu oz. najkasneje v šestih urah od prejema naročila.

 

HITRA POŠTA-EVROPA

Storitve izvajamo po vseh sosednjih državah in večini držav Evropske unije. Dostavo blaga opravimo najkasneje v dveh delovnih dneh.

 

HITRA POŠTA-CELJE

Pošiljko na področju Celja, Velenja in Žalca dostavimo najkasneje v dveh urah.

 

 

TEMPO - PREVOZI

 

HITRI KOMBI PREVOZI

 

 • Slovenija (3-6h)
 • Evropa (24-48h)

 

Potrebujete hitrega in zanesljivega prevoznika? Takšnega, ki ima bogate izkušnje in vam je na voljo 24 ur dnevno, vse dni v letu? Pokličite nas ali pošljite povpraševanje. Predstavili se vam bomo in vam pomagali najti rešitev!

 

PALETNA DOSTAVA

 

 • Slovenija (1-4 dni)
 • Evropa (2-6 dni)

 

Gre za cenovno ugoden, ekonomičen ter učinkovit način dostave pošiljk po Sloveniji in tujini. Dostava pošiljk je organizirana v obliki zbirnih prevozov in se vrši “od vrat do vrat”, skladno z načelom prevzamemo danes, dostavimo jutri.

 

 

FRIGO PREVOZI

 

 • Slovenija (3-6h)
 • Evropa (24-48h)

 

Opravljamo hitre frigo prevoze v okviru t.i. hladne verige. Prevoze vršimo pod nadzorovanim temperaturnim režimom do -20 °C. Poskrbimo za prevoz zdravil, farmacevtskih in prehrambenih izdelkov ter vzorcev.

 

SELITVENE STORITVE

 

 • Enostavne selitve (1-2 dni)
 • Osnovne selitve (2-5 dni)
 • Zahtevne selitve (selitveni načrt)

 

Opravljamo selitve poslovnih in stanovanjskih objektov, pisarn, skladišč in arhivov. Opravimo montažo in demontažo pohištva. Poskrbimo za odvoz in strokovno uničenje dokumentacije in arhivov.

 

 

TEMPO KURIRSKA SLUŽBA

 

Na področju kurirskih storitev imamo bogate ter več kot 15-letne izkušnje. Naša kurirska služba nudi širok nabor storitev: od osebnega vročanja pošiljk za podjetja in posameznike, dostave naslovljene in nenaslovljene pošte, telegramov, hrane, cvetja in daril pa do vsakodnevnih opravil na uradih, upravnih enotah in sodiščih.

Izbirate lahko med nujnimi, ekspresnimi ali storitvami 24/7. Vsako naročilo je specifično in ga obravnavamo individualno, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Vrste kurirske službe:

 

 • Kurirska služba za podjetja (1-2h)

 • Kurirske storitve za posameznike (1-2h)

 • Osebno vročanje pošiljk (3-6h)

 • Osebni kurir (1-2h)

 

 

PREVOZE NUDIMO NA PODROČJU EU in SLOVENIJE

 

 

ZAKAJ IZBRATI TEMPO - KURIRSKE STORITVE JOŽE ČOPER S.P.?

 

 

STOPITE Z NAMI V STIK

 

 

V veselje nam bo sodelovati z nami.