ŠPEDICIJA TIM d.o.o.

KontaktŠPEDICIJA TIM d.o.o.
Ulica heroja Nandeta 37
2000 Maribor
Kontakt031 210 773
Kontaktinfo@spedicija-tim.si
Kontakt www.spedicija-tim.si
Davčna št.:SI97084352
Direktor:Heržič Tilen Joshua

ŠPEDICIJA TIM d.o.o.

Vaš zanesljiv logistični partner.

 

 

O nas

 

Podjetje Špedicija TIM d.o.o. je mlado podjetje, ki je bilo ustanovljeno januarja leta 2020. Smo hitro rastoče podjetje saj naše stranke v nas prepoznavajo zanesljivega partnerja v notranjem in mednarodnem transportu.

Specializirani smo predvsem za prevažanje kemikalij (nevarne, nenevarne), železa, živil, embalaže in gradbenih materialov, prevažamo pa seveda tudi ostalo blago.

Prevoze organiziramo po celotni Evropi – kompletne in delne transporte ter zbirne pošiljke.

Čeprav je transport tovora eden najpomembnejših vidikov mednarodne trgovine, je to le sredstvo za dosego cilja. Naše logistično podjetje bo poskrbelo, da bo vaše blago prišlo na določeno lokacijo v pravem času.

Na podlagi tovora določimo ustrezen način prevoza in nato v vašem imenu sprejmemo potrebne ukrepe.

Vašo pošiljko spremljamo celotno pot. Po potrebi lahko uredimo skladiščenje. Čez celoten proces se držimo mednarodne zakonodaje, da preprečimo zamude pri dobavi.

 

 

STORITVE

 

 

 

DESTINACIJE

 

Prevoze organiziramo po celotni Evropi – kompletne in delne transporte ter zbirne pošiljke.

 

 

ZAKAJ IZBRATI ŠPEDICIJA TIM d.o.o.?

 

Špedicija Tim d.o.o. smo dovolj veliki za vodenje posla in dovolj majhni, da nam ni vseeno.

 

  • Z nami lahko enostavno upravljate druga ključna področja svojega poslovanja in pustite carino v rokah zaupanja vrednega partnerja.
  • Vsaka poslovna in oskrbovalna veriga je edinstvena. Zato našo široko paleto carinskih rešitev prilagodimo vašim poslovnim potrebam, ne glede na velikost vašega poslovanja.
  • Naš nabor carinskih storitev se nenehno razvija, da vam pomaga razumeti in spoštovati trgovinske predpise ter zagotoviti učinkovitost.
  • Naša paleta rešitev vam ponuja vpogled, da opazite možnosti za izboljšanje oskrbovalne verige ali se spopadete z morebitnimi težavami.
  • Ponujamo priročne in enostavne rešitve, ki vam pomagajo poenostaviti postopke uvoza in izvoza ter še hitreje doseči svoje cilje.

 

 

KONTAKT

 

 

info@spedicija-tim.si

031 210 773

 

V kolikor iščete celovitega logističnega partnerja za vaše potrebe, vabljeni, da nas pokličete, mi pa vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.