ŠPEDICIJA GOJA d.o.o.

KontaktŠPEDICIJA GOJA d.o.o.
Rajšpova ulica 22
2250 Ptuj
Kontakt+ 386 51 601 610
Kontaktsebastjan@spedicija-goja.si
Kontakt www.spedicija-goja.si
Davčna št.:SI58237771
Direktor:KOLEDNIK SEBASTJAN

 

 

ŠPEDICIJA GOJA d.o.o.

Cestni prevozi blaga, carinsko posredovanje, skladiščno-logistične storitve.

 

O nas

 

Špedicija Goja je široko specializirano podjetje za vse logistične procese – cestni transport in distribucija, kontejnerski in železniški transport, skladiščenje, špedicijske in špediterske storitve, oddajanje poslovnih prostorov v najem in organizacija, s čimer želimo našim strankam ponuditi čim širši spekter celovitih logističnih rešitev.

Na Ptuju opravljamo storitve servisiranja tovornih vozil, vulkanizerske storitve in storitve avtopralnice za osebna, kombinirana, tovorna vozila in avtobuse.

Politika podjetja temelji na kakovosti vseh storitev, zagotavljanju dobrega delovnega okolja, trajnostnem ravnanju z okoljem in vključuje delovanje v skladu s sistemom vodenja kakovosti in standardom ISO 9001:2015. Zaposlujemo 120 ljudi, ki sledijo in uresničujejo vizijo podjetja – postati uspešno in prepoznavno transportno-logistično podjetje na evropskem trgu.

 

Spoznajte več ... 

 

 

TRANSPORT

 

Cestni prevozi blaga


Varnost, kakovost in zanesljivost so naša temeljna vodila pri zagotavljanju storitev cestnih prevozov blaga v domačem in mednarodnem prometu. Z vozili lastnega voznega parka, ta obsega več kot 90 tovornih vozil, opremljenih z napravami za sledenje, usmerjanje in komuniciranje, izvajamo klasične prevoze pod ponjavo, prevoze razsutega tovora in razvoze blaga do končnih uporabnikov v domačem in mednarodnem prometu. V sodelovanju z razvejano mrežo podizvajalcev organiziramo in izvajamo tudi vse vrste drugih in specifičnih oblik kopenskega in pomorskega prometa.

 

Celovite logistične rešitve


Osnovno dejavnost uspešno nadgrajujemo s prepletom storitev cestnega, železniškega, pomorskega in zračnega prometa. Nudimo celovite logistične rešitve – uredimo vse vrste in oblike prevzemov blaga, posredovanja, zastopanja, zavarovanja, mejne odprave, skladiščenja in komisioniranja z vsemi spremljajočimi dejavnostmi odpremljanja in dostave.

S tem pridobi naša stranka vse na enem mestu, kar pomeni večjo odzivnost v sklopu celotnega procesa, transparentnost poslovanja in ugodnejše pogoje.

Pokrivamo vse oblike prevozov – klasične, intermodalne in kombinirane prevoze. Našim strankam lahko zagotovimo kakovostne in cenovno ugodne transportne storitve tako doma kot kjer koli v tujini. Ponujamo vse storitve v notranjem prometu znotraj Slovenije, uvozu in izvozu, v tranzitu čez Slovenijo in pri prevozih v Luko Koper in iz nje.

 

Skladiščenje


Špedicija Goja razpolaga na Ptuju z več kot 4.000 kvadratnih metrov površin za skladiščenje. Izvajamo vse operacije klasičnega, pretočnega in carinskega skladiščenja. Naše storitve skladiščenja, hitro in učinkovito prilagodimo specifičnim željam in potrebam naših strank.


V sklopu poslovnega centra Goja se nahajajo pokriti ter ustrezno veliki skladiščni prostori s skladiščnimi regali. Naše skladiščno osebje z vso potrebno skladiščno mehanizacijo – ročni, regalni in transportni viličar, poskrbi, da je blago ustrezno prevzeto, skladiščeno in varovano.

 

Spoznajte več ...

 

 

CARINSKO POSREDOVANJE

 

S poslovalnicami v Kopru ter na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje izvajamo vse oblike neposrednega ter posrednega svetovanja in zastopanja v carinskih postopkih v uvozu, izvozu in tranzitu. 

 

AVTOPRALNICA

 

Na sedežu podjetja na Ptuju izvajamo storitve avtopralnice za osebna in tovorna vozila. V avtomatski avtopralnici uporabljamo le najsodobnejše mehke krtače, ki so optimalne za čiščenje vozil in ne poškodujejo laka.

 

 

 

Prevoz razsutega tovora

 

Zaznali smo potrebo okolja in trga po ponudbi prevoza različnih vrst razsutega tovora, zato smo svojemu voznemu parku dodali tudi tovorna vozila in prikolice, ki so primerna za prevoz takšnega blaga.

Dolgoletne izkušnje na evropskem trgu transporta nam omogočajo, da strankam ponudimo kakovostni transport razsutega tovora v Evropi.

 

 

Kontejnerski prevoz

 

V naši poslovalnici v Kopru izvajamo z našimi partnerji kontejnerske prevoze tako celotnih kot tudi zbirnih pošiljk na vse lokacije po svetu.

Kontejnerski prevozi omogočajo transport vseh vrst, tudi najzahtevnejših, tovorov po cesti, železnici in morju po Sloveniji in tujini.

Organiziramo kontejnerske prevoze iz in v pristanišče Luke Koper ali drugih ladijskih pristaniščih.

 

Spoznajte več ...

 

 

Zakaj izbrati ŠPEDICIJA GOJA d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

 

Telefonska št.: 

+ 386 51 601 610

 

E-mail naslov: 

sebastjan@spedicija-goja.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.