ŠPEDICIJA GOJA d.o.o.

KontaktŠPEDICIJA GOJA d.o.o.
Rajšpova ulica 22
2250 Ptuj
Kontakt+ 386 51 601 610
Kontaktsebastjan@spedicija-goja.si
Kontakt www.spedicija-goja.si
Davčna št.:SI58237771
Direktor:KOLEDNIK SEBASTJAN

 

 

ŠPEDICIJA GOJA d.o.o.

Cestni prevozi blaga, carinsko posredovanje, skladiščno-logistične storitve.

 

O nas

 

Špedicija GOJA d.o.o., logistično podjetje s sedežem na Ptuju, Rajšpova ulica 22, Slovenija je bilo ustanovljeno leta 1991. Od tedaj se je razvilo v priznanega izvajalca storitev cestnih prevozov blaga in carinskega posredovanja, svoji osnovni dejavnosti v zadnjih letih uspešno nadgrajuje s skladiščno-logističnimi storitvami.

Podjetje upravlja z lastnim voznim parkom več kot 60 tovornih vozil, s katerimi zagotavljamo klasične cestne prevoze blaga na vse trge EU ter ostale Evropske države. V poslovalnicah v Kopru ter na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje družba zagotavlja vse storitve carinskega posredovanja in zastopanja v carinskih postopkih, v lastnih skladiščih na Ptuju pa storitve pretočnega skladiščenja, pretovarjanja, komisioniranja in dostave končnim kupcem.

Ob vozilih lastnega parka upravljamo tudi razvejano mrežo domačih in tujih pogodbenih podizvajalcev.

Špedicija GOJA je od leta 2012 del poslovne skupine Finakos Group.

 

Želite izvedeti več?

 

 

TRANSPORT

 

Cestni prevozi blaga


Varnost, kakovost in zanesljivost so naša temeljna vodila pri zagotavljanju storitev cestnih prevozov blaga v domačem in mednarodnem prometu.

Z vozili lastnega voznega parka, ta obsega 60 tovornih vozil, opremljenih z napravami za sledenje, usmerjanje in komuniciranje, izvajamo klasične prevoze pod ponjavo, prevoze razsutega tovora in razvoze blaga do končnih uporabnikov. V sodelovanju z razvejano mrežo podizvajalcev organiziramo in izvajamo tudi vse vrste drugih in specifičnih oblik kopenskega prometa.

 

Celovite logistične rešitve


Tradicionalne dejavnosti družbe, s katerimi si je Goja v dveh desetletjih delovanja že utrdila vodilno mesto v regiji, v zadnjem času uspešno nadgrajujemo s prepletom storitev cestnega, železniškega, pomorskega in zračnega prometa.

Strankam nudimo celovit sklop logističnih rešitev po meri, ki obsega vse vrste in oblike prevzemov blaga, posredovanja, zastopanja in zavarovanja, mejne odprave, skladiščenja s spremljajočimi dejavnostmi, odpremljanja in dostave do organizacije kompleksnih multimodalnih logističnih projektov.

 

Skladiščenje


V lastnih skladiščnih prostorih na sedežu družbe na Ptuju Špedicija Goja izvaja vse operacije klasičnega, pretočnega in carinskega skladiščenja.

Skladiščne zmogljivosti, namembnost ter naravo in obseg storitve lahko hitro in učinkovito prilagajamo specifičnim potrebam kupcev.

Geografska lega podjetja z neposredno bližino treh sosednih držav, prednostnih panevropskih koridorjev in slovenskega avtocestnega križa, z odličnimi povezavami do vodilnih pristanišč severnega Jadrana in lastnimi poslovalnicami na mejnih prehodih ob glavnih prometnicah proti osrčju Balkana in Bližnjemu Vzhodu nudi učinkovite možnosti optimiranja skladiščenja z dobavnimi, odpremnimi in dostavnimi časi.

 

 

CARINSKO POSREDOVANJE

 

Carinsko zastopanje in svetovanje


V Špedicija Goja izvajamo vse oblike neposrednega in posrednega svetovanja in zastopanja v carinskih postopkih v uvozu, izvozu in tranzitu.

 

Intrastat


Na Špediciji Goja smo ponosni, da smo uspešno sodelovali v pilotnem projektu Republike Slovenije pri uvajanju sistema obveščanja o opravljenih poslih prodaje in nabave blaga v okviru držav članic Evropske unije ob vstopu samostojne Slovenije v širšo evropsko družino. Storitve spremljanja in poročanja o statistiki blagovne menjave v okviru EU sistema Intrastat strokovno izvajamo še danes.

 

 

AVTOPRALNICA

 

Na Ptuju opravljamo storitve avtopralnice za osebna in tovorna vozila.

V naši avtopralnici ponujamo hitro, temeljito in učinkovito čiščenje tovornih vozil s priklopniki in polpriklopniki, avtobusov, kombiniranih in osebnih vozil.

 

 

 

 

 

 

Zakaj izbrati ŠPEDICIJA GOJA d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: + 386 51 601 610

E-mail naslov: sebastjan@spedicija-goja.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.