RNS, logistične storitve, d.o.o.

KontaktRNS, logistične storitve, d.o.o.
Kidričeva ulica 34
3000 CELJE
Kontakt+386 590 56 535
Kontaktinfo@rns.si
Kontakt www.rns.si
Davčna št.:SI53298209
Direktor:NIŠANDŽIĆ RANKO, NIŠANDŽIĆ ROMEO

 

RNS, logistične storitve, d.o.o.

ZANESLJIVOST, PRILAGODLJIVOST, NEOMEJENE MOŽNOSTI

 

 

O podjetju

 

Podjetje RNS je majhno družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno v času največje gospodarske krize, leta 2011.

Zahvaljujoč dobri poslovni ideji, trdemu delu in predanosti, se že več kot dve leti uspešno spopadamo z neugodnimi gospodarskimi razmerami. Naši poslovni prostori so v Celju, od koder vodimo vso poslovanje.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Naše storitve


Ponujamo celovite rešitve logističnih problemov, ne glede na vaše potrebe in zahteve.

 

KOMPLETNI NAKLADI

 

Kompletni nakladi predstavljajo pomemben del našega poslovanja. Za Vas uredimo vse potrebne podrobnosti, saj namesto Vas organiziramo prevoz, poiščemo najugodnejšega in zanesljivega prevoznika, pridemo iskat blago in ga razložimo na dogovorjeni destinaciji. Pri načrtovanju poti premislimo o vseh možnostih ter poskušamo predvideti vse nevšečnosti, ki se lahko zgodijo, in vnaprej zmanjšati možnost za nastanek neljubih zapletov.

Specializirani smo za prevoze na relacijah med Italijo, Slovenijo, državami bivše Jugoslavije in Skandinavijo ter Turčijo, Azerbajdžanom, Armenijo, Iranom in Irakom. Ves čas imamo prisotne tovornjake v teh državah ter na relacijah med temi državami, kar nam omogoča izredno prilagodljivost. Praktično ob vsakem trenutku imamo možnost v teh državah pobrati Vaš tovor ter ga v najkrajšem možnem času dostaviti na želeno lokacijo.

S skrbnim načrtovanjem poti namesto Vas poskrbimo, da Vaše blago pride v brezhibnem stanju in ob pravem času na zaželeno destinacijo.

 

 

ZBIRNI PREVOZI

 

Poleg kompletnih nakladov opravljamo tudi zbirne prevoze (“groupage”). Del naših storitev je tudi zbiranje tovora različnih podjetij v bližini in skupen prevoz delnih tovorov do njihovega cilja. Naše sodelovanje z več prevozniki pomeni, da imate prek nas dostop do velikega števila tovornjakov po vsej Evropi ter delu Bližnjega vzhoda. Tako se skoraj vedno najde tovornjak v Vaši bližini ter s prostorom za Vaš delni tovor.

Tako zmanjšujemo stroške posameznih pošiljk ter pripomoremo k Vaši konkurenčnosti na tujih trgih.

 

 

JUST - IN - TIME

 

“Just-In-Time” storitev oz. logistična storitev po točno določenem urniku omogoča znižanje stroškov podjetjem, ki imajo omejene skladiščne zmogljivosti. Kot alternativa najemu ali gradnji novega skladišča lahko takšnim strankam ponudimo prevoz z vnaprej dogovorjenimi točnimi urami prevzema in/ali razklada blaga. Tako se zmanjša potreba po novem ali večjem skladiščnem prostoru ter novih skladiščnih delavcih. Prav tako ni tveganja za prenakopičenost zalog.

Prevoz po urniku je zelo koristna zadeva za večja podjetja, ki na dnevni ravni veliko uvozijo ali izvozijo. S takšnim načinom poslovanja lahko nadzorujejo promet in gnečo tako v skladišču kot tudi pred njim.

 

 

PREKLAD IN SKLADIŠČENJE

 

Pomemben del logističnih storitev je preklad. Ko imate malo tovora in razmeroma odročno destinacijo, s prekladom znižujemo vaše transportne stroške. Tako tovor v enem izmed skladišč naših partnerjev preložimo na drugo vozilo, ki gre v smer vašega cilja, vam pa prihranimo denar. Ta storitev je rezultat trdega in načrtnega dela, saj smo že od same ustanovitve podjetja načrtno iskali partnerje, s katerimi bi lahko skupaj ponudili celovito logistično storitev našim strankam. V tem trenutku lahko v vseh 23 državah, v katerih smo prisotni, praktično z enim telefonskim klicem zagotovimo ugodne preklade našim strankam.

Z letom 2015 pa smo poskrbeli, da lahko strankam ponudimo skladiščenje tovora v našem skladišču v Celju. Ker imamo na razpolago več viličarjev različnih zmogljivosti, lahko prelagamo in skladiščimo tudi tovor večjih dimenzij. Skladišče je visoko, na odlični lokaciji in z urejenim dostopom za vse velikosti vozil. Za varnost je odlično poskrbljeno, saj je varnostnik prisoten 24 ur na dan, vse dni v letu.

Za podrobnosti nas pokličite na 059 256 535 ali pošljite elektronsko pošto na info@rns.si

 

 

TEMPERATURNO NADZOROVANO BLAGO 

 

Opravljamo tudi prevoz temperaturno nadzorovanega blaga, ne glede na potrebno temperaturo med prevozom (hlajenje ali ogrevanje). V sodelovanju z zanesljivimi partnerji poskrbimo, da je vaše blago med prevozom na točno določeni temperaturi. Po opravljenem transportu prejmete temperaturni izpisek, na katerem so zabeležene temperature v časovnih intervalih. Tako imate dokaz, da vaš tovor ni bil izpostavljen neprimernim temperaturam.

 

 

Nudimo vam tudi:

 

 • izredni prevozi
 • prevozi plovil
 • prevozi kontejnerjev
 • kombi prevozi

 

 

Destinacije voženj

 

 • Italija
 • Srbija
 • Hrvaška
 • Norveška
 • Danska
 • Švedska
 • Finska
 • Avstrija
 • Bosna
 • Slovenija
 • iz Nemčije v Slovenijo

 

 

Zakaj izbrati RNS, logistične storitve, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: +386 590 56 535

E-mail naslov: info@rns.si

 

OPTIMALNA REŠITEV ZA VAŠE BLAGO.