RHI logistik d.o.o.

KontaktRHI logistik d.o.o.
Ljubljanska cesta 56
8000 NOVO MESTO
Kontakt+386 41 392 390
Kontakt+386 7 337 61 30
Kontaktrobert.zupancic@rhi.si
Kontakt http://www.rhi.si/
Davčna št.:SI26274221
Direktor:ROBERT ZUPANČIČ

 

 

RHI logistik d.o.o.

KVALITETA STORITEV

 

 

O nas

 

V našem podjetju RHI logistik d.o.o. bomo poskrbeli za vse vaše želje glede prevozov plovil, ne glede na velikost plovila, torej tudi izrednih dimenzij, tako v domačem, kot tudi mednarodnem prometu. Prevoze opravljamo od lokacije, kjer je shranjeno plovilo, do željene destinacije. Povsem se prilagodimo vašim potrebam in vam omogočimo varen in hiter prevoz vašega plovila. Med prevozom je vaše plovilo tudi zavarovano.

Poleg samega prevoza plovila, vam lahko ponudimo tudi zimovanje plovil na prostoru, ki je varovan 24 ur dnevno, ograjen in pod video nadzorom. V času zimovanja vam skupaj z zanesljivimi poslovnimi partnerji nudimo tudi vsa potrebna vzdrževanja plovil, tako da bo ob začetku sezone vaše plovilo pripravljeno za plovbo.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Prevozi vozil


Naše podjetje je strokovno usposobljeno in tehnično opremljeno za mednarodne prevoze vozil vseh vrst. Z našimi domačimi in močnimi tujimi poslovnimi partnerji poskrbimo, da bo vaše vozilo prepeljano varno in hitro od točke A do točke B, ne glede na lokacijo po Sloveniji ali Evropi, prilagodimo se vašim željam in za vas opravimo naslednje prevoze, in sicer:

 • prevoz novih in rabljenih avtomobilov
 • prevoz počitniških vozil (avtodomov in prikolic)
 • prevoz tovornih vozil in mehanizacije, izredni prevozi

 


 

Prevozi plovil


V našem podjetju bomo poskrbeli za vse vaše želje glede prevozov plovil, ne glede na velikost plovila, torej tudi izrednih dimenzij, tako v domačem, kot tudi mednarodnem prometu. Prevoze opravljamo od lokacije, kjer je shranjeno plovilo, do željene destinacije. Povsem se prilagodimo vašim potrebam in vam omogočimo varen in hiter prevoz vašega plovila. Med prevozom je vaše plovilo tudi zavarovano.

Poleg samega prevoza plovila, vam lahko ponudimo tudi zimovanje plovil na prostoru, ki je varovan 24 ur dnevno, ograjen in pod video nadzorom. V času zimovanja vam skupaj z zanesljivimi poslovnimi partnerji nudimo tudi vsa potrebna vzdrževanja plovil, tako da bo ob začetku sezone vaše plovilo pripravljeno za plovbo.

 

  

Prevoz klasičnega tovora


Na področju prevoza klasičnega tovora vsakodnevno opravljamo storitve za naše pogodbene partnerje in tudi nove stranke. Držimo se načela fleksibilnosti, zanesljivosti, prijaznosti, predvsem pa se trudimo biti strokovni in hitri ter izpolniti zahteve naših strank.

Z našimi domačimi in močnimi mednarodnimi poslovnimi partnerji vam lahko zagotovimo zelo hitro, kvalitetno in ugodno storitev v cestnem prometu po Sloveniji in kjerkoli po Evropi.

 

Med prevozi tovora nudimo:

 • prevoz blaga in stvari,
 • prevoz strojev in naprav,
 • organizacijo logistike,
 • svetovanje na področju carinskih in transportnih predpisov,
 • po potrebi organizacijo kombinacije cestnega, železniškega, letalskega oz. ladijskega transporta.

 

 

Najem plovil

 

Če si želite nekoliko drugačen dopust, morda le dvodnevni izlet, podaljšan konec tedna, je idealna rešitev najem motorne barke, katera vam ponuja vam nepozabne avanture in doživetja. Idealna lokacija sredi Dalmacije je kot nalašč za izhod na odprto morje, ogled Kornatov ter ostalih otokov in biserov Jadranskega morja. Lahko vam pomagamo tudi pri načrtovanju poti ter pri izračunu predvidenih stroškov potovanja. Za vse naše stranke si vzamemo čas in poskrbimo, da se na plovbo odpravite pripravljeni. Poučili vas bomo o pravilni uporabi barke, da bo vaša dogodivščina nepozabna in se boste vedno znova zadovoljni vračali k nam. Če pa boste želeli, vam lahko priskrbimo tudi skiperja. Potovanje z barko po Jadranu in okoliških otokih je nekaj posebnega, zato vas vabimo, da skupaj z našo pomočjo odkrijete čare takšnega potovanja.

 

 

 Vožnja porok

 

Želite, da je vaš poročni dan nepozaben, da so vse oči uprte v vas, ko se romantično popeljeta v prihodnost? Ustavite čas in si privoščite nekaj nevsakdanjega, nekaj kar vam bo na obraz narisalo nasmeh in priklicalo nostalgične spomine na 70. leta. Na voljo imamo rimsko boginjo lova, princeso Diano, ki vas bo iz preteklosti popeljala v prihodnost.

Če si želite nežno pozibavanje med vožnjo, romantičen pogled proti zvezdam in veter v laseh, potem vas bo navdušila vožnja z našim cabrio starodobnikom, letnik 1978, v celoti restavriranim leta 2010. Diana je bila tudi izmed 2800 vozil, v svoji kategoriji, dobitnica 1.nagrade za naj vozilo svetovnega srečanja Citroenovih starodobnikov, ki je potekalo leta 2015 na Poljskem.

 

Prilagodimo se vašim željam in vam lahko ponudimo:

 • vožnje na porokah (lahko tudi več enakih vozil hkrati),
 • panoramske vožnje (Otočec, Novo mesto ali drugo),
 • vožnje na slavnostnih dogodkih ter
 • ostali dogodki po vaših željah v skladu z dogovorom.

 

 

Destinacije voženj

 

Svoje prevoze nudimo na področju celotne Evrope z izjemo Rusije.

 

 

 

 

Zakaj izbrati RHI logistik d.o.o.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.: +386 41 392 390+386 7 337 61 30

E-mail naslov: robert.zupancic@rhi.si

 

 

Pokličite nas oziroma nas obiščite in se prepričajte o naši kvaliteti.