PREZA špedicija in transport, d.o.o.

KontaktPREZA špedicija in transport, d.o.o.
Krumperška ulica 19
1230 Domžale
Kontakt+386 1 523 12 46
Kontakt+386 51 332 955 (g. Jan Puconja)
Kontakttransport@preza.si
Kontakt www.preza.si
Davčna št.:SI77642406
Direktor:ZAJC ROMAN

  

MEDNARODNI SILOS PREVOZI

 

 

O podjetju

 

Podjetje Preza špedicija in transport d.o.o. ima sedež in lastno parkirišče za tovorna vozila na naslovu Krumperška ulica 19, Zaboršt, 1230 Domžale.


Organizacija prevozov razsutih tovorov s silosi je naša osnovna dejavnost že več kot 30 let. Večina prevozov se opravi v mednarodnem prometu, po nalogu tako domačih kot tujih naročnikov. Največjo frekvenco prevozov opravljamo v državah: Nemčija, Italija, Avstrija, Nizozemska, Češka, Slovaška, Madžarska in Hrvaška.

 

 

Vsa transportna vozila imamo povezana s sledenjem, tako da v vsakem trenutku lahko določimo lokacijo posameznega vozila.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj, kvalitetnega lastnega voznega parka, odgovornega vodstva in voznikov, so naše storitve vedno izpeljane strokovno in v dogovorjenih rokih. Vse to dokazuje uspešna rast podjetja in dolgoletno sodelovanje z zadovoljnimi naročniki.

Pohvalimo se lahko s certifikati:

  • HACCP CERTIFIKAT
  • EFTCO CERTIFIKAT
  • GMP+
  • SQAS
  • ISO 9001

 

Želite izvedeti več?

 

 

Silos prevozi

 

 

Pralnica kamionov in avtobusov

 

AVTOPRALNICA TOVORNIH VOZIL 

 

Nudimo hitro, temeljito in učinkovito čiščenje tovornih vozil s priklopniki in polpriklopniki, tudi s posebnimi nadgradnjami ter avtobusov. Prav tako nudimo tudi notranje ročno pranje silosov. 

PREDNOSTI PRALNICE:
Prednost naše pralnice je odlična lokacija, to je neposredna bližina avtoceste Ljubljana – Maribor, približno 300 metrov od izvoza Domžale.

 

 

Notranje pranje silosov

 

PRALNICA ZA NOTRANJE PRANJE CISTERN IN SILOS PRIKLOPNIKOV IN POLPRIKLOPNIKOV
Nudimo hitro, temeljito in učinkovito notranje čiščenje cistern in silos priklopnikov in polpriklopnikov na avtomatske šobe z visokim pritiskom.

Po opravljeni storitvi izdajamo certifikat o čiščenju EFTCO. Na slednjo pridobitev smo še posebej ponosni, saj smo kot prvo podjetje v Sloveniji pridobili EFTCO certifikat za opravljanje notranjega čiščenja silosov in cistern, ki določa najvišje normative pralnih postopkov na evropskem nivoju.

Pridobljeni certifikat je nadgradil že obstoječe standard SQAS.

 

 

 

Vozni park

 

Podjetje Preza d.o.o. ima v lasti vozila znamke VOLVO, RENAULT, IVECO in MAN, vsa ekološkega razreda EURO 6.

ZA NAŠA VOZILA ZA SILOS PREVOZE IN PREVOZE RAZSUTEGA TOVORA IMAMO NA VOLJO TUDI LASTNI PARKIRNI PROSTOR.

Vsa vozila so opremljena z vijačnimi kompresorji na lastni pogon, ki služijo za praznenje silosa s hladilnikom za hlajenje zraka, kar je primerno predvsem pri praznjenju topečega se materiala, saj doseže zrak brez te naprave tudi do 150°C.
Priklopniki so silosi prekucniki velikosti 60 m3. Vsi so silosi novejše izdelave. Možnost naklada je ali prosti pad z zgornje strani skozi odprtine F 450 mm ali pnevmatično z zgornje strani preko gasilskih priključkov tipa A, velikosti 100 mm.

 

 

Zakaj izbrati PREZA  špedicija in transport, d.o.o.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

Telefonski številki: 

+386 1 523 12 46

+386 51 332 955 (g. Jan Puconja)

 

E-Mail naslov: 

transport@preza.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.