PREVOZI, TGM, POSREDNIŠTVO PODRŽAJ JANKO S.P.

KontaktPREVOZI, TGM, POSREDNIŠTVO PODRŽAJ JANKO S.P.
Finčeva ulica 3
1291 ŠKOFLJICA
Kontakt+386 41 344 299
Kontaktjani@siol.com
Kontakt www.izredni-prevozi.si
Davčna št.:SI80425712
Direktor:JANKO PODRŽAJ

 

 

PREVOZI, TGM, POSREDNIŠTVO PODRŽAJ JANKO S.P.

OPTIMALNE REŠITVE IZREDNIH PREVOZOV.

 

 

O nas

 

V podjetju Podržaj Janko s.p., se že več kot 15 let ukvarjamo z organizacijo in izvedbo izrednih prevozov po Evropi in Balkanu. Za naše stranke opravljamo izredne prevoze gradbene mehanizacije, industrijske opreme, plovil, vozil, gradbenih elementov itd. Prevoze večinoma opravljamo z lastnimi vozili, po potrebi pa sodelujemo s preverjenimi podizvajalci. Za naše naročnike po potrebi izvedemo kompletno organizacijo prevoza, kar lahko vključuje naklad/razklad tovora, montažo industrijske opreme, ladijski prevoz itd.

Na podlagi izkušenj poskušamo svojim strankam za vsako prejeto povpraševanje ponuditi najbolj optimalno rešitev. Svoj vozni park in svoje storitve nenehno izpopolnjujemo in se trudimo v največji meri zadovoljiti ali presegati pričakovanja naših naročnikov.

Sedež podjetja je na Škofljici, svojo pisarno pa imamo na frekventni in lahko dostopni lokaciji v Ljubljani, na Letališki cesti 16 (carina BTC).

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

IZVEDBA IZREDNIH PREVOZOV

 

Kaj je izredni prevoz?

 

O izrednem prevozu govorimo takrat, kadar vozilo samo ali pa skupaj s tovorom presega s predpisi dovoljene osne obremenitve, skupno dolžino, širino ali pa višino. Kadar je kakšna izmed naštetih stvari presežena, govorimo o izrednem prevozu in takrat se prične naše delo. Glede na specifikacije tovora (dimenzije in težo) moramo izbrati ustrezno vozilo, glede na prevozno pot pridobiti ustrezna dovoljenja in po potrebi uporabiti ustrezna spremljevalna vozila. Izredne prevoze opravljamo po večini z lastnimi vozili in v glavnini na območju Evrope in Balkana.

 

 

SPREMSTVO IZREDNIH PREVOZOV

 

Za izvedbo izrednega prevoza, moramo pridobiti ustrezno dovoljenje za izredni prevoz. Ko dovoljenje pridobimo, so v njem zapisani pogoji, pod katerimi lahko prevoz opravimo. Med pogoji za izvedbo izrednega prevoza, so vpisana tudi potrebna spremljevalna vozila.

V Sloveniji uporabljamo dve vrsti spremljevalnih vozil - enostavno in zahtevno. Vozilo za enostavno spremstvo mora biti opremljeno z rumenimi utripajočimi lučmi in z napisom izredni prevoz. Vozilo za zahtevno spremstvo pa mora imeti poleg prej naštetega še osvetljeno tablo z ustreznimi znaki. Voznik, ki opravlja spremstvo izrednega prevoza, mora imeti za to delo opravljen ustrezni izpit za spremljevalca izrednih prevozov. V svojem voznem parku imamo tako vozila za enostavno kot tudi za zahtevno spremstvo, ter voznike z ustreznimi izpiti. Zunaj meja Slovenije moramo uprabljati lokalna spremljevalna podjetja.

 

 

ORGANIZACIJA IZREDNIH PREVOZOV

 

V našem podjetju vam lahko poleg samega prevoza ponudimo tudi kompletno organizacijo in izvedbo izrednega prevoza, kar lahko med drugim vključuje:

 

  • naklad oz. razklad tovora s pomočjo dvigal, viličarjev in druge opreme
  • postavitev in montažo opreme na določeno mesto
  • ladijski prevoz
  • železniški prevoz
  • ipd.

 

Če povzamemo, lahko stranki ponudimo kompletno storitev, ki je potrebna, da določen tovor opravi svojo pot iz obstoječega mesta na želeno lokcijo.

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Destinacije voženj:

 

  • Celotna Evropa in Balkan

 


 

Zakaj izbrati PREVOZI, TGM, POSREDNIŠTVO PODRŽAJ JANKO S.P.?

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

TELEFONSKA ŠTEVILKA: +386 41 344 299

E-MAIL NASLOV: jani@siol.com

 

Vaš zanesljiv partner - ko samo prevoz ni dovolj.