PLANET PRINCES, TRANSPORT, STORITVE, TRGOVINA IN SVETOVANJE, TOMAŽ JERŠIN S.P.

KontaktPLANET PRINCES, TRANSPORT, STORITVE, TRGOVINA IN SVETOVANJE, TOMAŽ JERŠIN S.P.
Vrbičje 4B
1290 Grosuplje
Kontakt+ 386 31 508 492
Kontaktinfo@planetprinces.com
Kontakt planet-princeska.com
Davčna št.:SI29947286
Direktor:TOMAŽ JERŠIN

 

PLANET PRINCES, TOMAŽ JERŠIN S.P.

Mi poskrbimo za vas.

 

 

O nas

 

Planet Princes je podjetje, katero se je v preteklosti ukvarjalo z organizacijo prireditev in izdelavo oblačil, leta 2012 smo dejavnost razširili še na več poslovnih segmentov, tako sedaj strankam nudimo tudi celotno storitev selitvenega servisa, izvedbo prevozov tovora doma in v tujini z lastnim vozili in z preverjenimi poslovnimi partnerji. V našem voznem parku imamo vozila do skupne teže 3.500 kg, izvedemo express transport kakorkoli v EU, ali pa vam organiziramo varen in zanesljiv transport vašega tovora z našimi partnerji, smo fleksibilni in ustrežljivi, seveda pa je strokovnost in natančnost pri izvedbi storitve na prvem mestu.

Za vas obratujemo vsak delovni dan po predhodnem dogovoru, v izrednih primerih smo vam dosegljivi tudi 24 ur. Stranka v družinskem podjetju Planet Princes je vedno dobrodošla, sprejeta z nasmehom in prijaznostjo.

 

 

 

 

STORITVE

 

 

Predstavljajte si, da imate na enem mestu pokrite vse prevoznike, vse relacije, to vam nudimo mi z svojo organizacijo transporta!

Pošljete podatke in vaše delo je končano. Enostavno lahko pozabite na vse, ob nakladu prejmete obvestilo, da je blago pobrano, ravno tako vas obvestimo o prihodu vašega blaga na žaljeno mesto razklada, vaše blago je med transportom ustrezno zavarovano in varno!

To je vsekakor mogoče z nami, pošljite nam povpraševanje in poiskali bomo najbolj optimalno rešitev za prevoz vašega blaga.

Organiziramo prevoz tovora po Sloveniji, Evropi in tretji državi. veliko strank je priznalo, da je z nami lažje.

 

 

Za vas opravljamo kombi prevoze po celotni Sloveniji, EU in Balkanu, prevažamo paletno blago ter razne vrste drugega materiala kot so; bela tehnika, notranje pohištvo in stavbno pohištvo, nudimo pa vam tudi demontažo in montažo pohištva.

Prostornina kombija je 17m3 (dolžina 400cm, širina 180 cm, višina 220cm) oziroma 5 evro palet, nosilnost 1240 kg. 

Storitev je ugodna, strokovna in zanesljiva zato, preizkusite nas!

  

Selitveni servis

 

Nudimo vam kvalitetno selitev vašega stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, predmete ustrezno razstavimo, zaščitimo in pripravimo za transport, na novi lokaciji pa vam pohištvo ponovno sestavimo. 

Zagotovimo vam ustrezno embalažo, predvsem pa upoštevamo vaše želje in potrebe. Nudimo vam tudi začasno skladišče vašega trenutno nepotrebnega blaga ali pohištva. 

Staro in neuporabno pohištvo vam odpeljemo na deponijo. Smo hitri, zanesljivi ter natančni!

Selitve opravljamo že od 30 EUR/h + ddv (dva delavca in kombi vozilo)

 

SELITVENI NASVETI - priprava na selitev 

 

Pred začetkom selitve pripravimo selitveni načrt. Z njim si bomo natančno označili, do kdaj moramo opraviti določene stvari, da na dan izvedbe selitve vse poteka brez nervoze in skrbi. V nadaljevanju vam bomo predstavili, kako se zadeve lotiti po samih fazah izvedbe vaše selitve in vam tudi predlagali kdaj in na kakšen način se zadeve lotimo. Selitev se začne predvidoma mesec dni prej, ko se nameravamo preseliti na novo lokacijo, če smo v zdajšnjem prostoru najemniki, moramo pravočasno našo namero sporočiti tudi našemu najemodajalcu, kot smo se dogovorili ob podpisu najemne pogodbe.

 

Želite izvedeti več...

 

 

 

Organiziramo in opravljamo izredne prevoze, ki se nanašajo na blago oziroma tovor, ki po svojih dimenzijah ali teži prekoračujejo dimenzije, določene s predpisi. Organizacija izrednih transportov obsega vso potrebno dokumentacijo, dovoljenja in spremstvo.

Nudimo tudi prevoz z "hiab" vozilom, kateri vam vaše željeno blago postavi na željeno mesto, upravljalec z strojem je ustrezno usposobljen, blago pa je v času transporta ustrezno zavarovano!

 

 

 

Poleg prevoza vašega blaga poskrbimo tudi za vmesno skladiščenje vašega blaga, nudimo vam tudi distribucijo in dostavo na željeno lokacijo, vaše blago lahko tudi ustrezno prepakiramo!


Skladiščenje je še posebej dobrodošla rešitev v primeru selitve, ko ste zaradi časovnih ali drugih omejitev, primorani poskrbeti za logistiko svojih stvari. 

Za podjetja in posameznike omogočamo varno skladiščenje blaga v našem skladišču na lokaciji podjetja, skladišče je ustrezno zavarovano, dostop je možen 24 ur na dan.

 

SPOZNAJTE VEČ O NAŠI PONUDBI.

 

 

 

Področje delovanja

 

  • Hrvaška
  • Avstrija
  • Nemčija
  • Benelux
  • Italija
  • Francija

 

Po predhodnem dogovoru in na željo stranke, pa vam vse svoje storitve nudimo na področju celotne Evrope.

 

 

Kako do nas?

 

 

 

Komentarji strank

 

  • “Selitev našega stanovanja je bilo opravljeno hitro, kvalitetno ter strokovno. Dobra ekipa, kvalitetna priprava, priporočam!”

           (Franci)

 

  •  “Kvaliteta izvedbe in prijaznost so vaše vrline, naj vam bo to vodilo v naprej!”

            (Betka)

 

  • “Za ceno ki jo ponuja Planet Princeska, dobiš veliko več kot plačaš, da ne govorim o samem odnosu do strank. Pohvale vredno.”

           (Dj Tomy)

 

 

Vozni park

 

Naš vozni park trenutno šteje 4 kombi vozila (cerade) znamke Renault Master do 3,5t.

 

ZAKAJ MI?

 

 

 

VRTEC SONČEK

 

Poslovni prostor na lokaciji v Sončnih dvorih v Grosuplju, glede na potrebe lokalnega okolja predelamo v Zasebni vrtec Sonček, ki danes uspešno obratuje s podeljeno koncesijo občine Grosuplje in opravlja svoje poslanstvo.

 

Spoznajte več ...

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 

+ 386 31 508 492

 

E-Mail naslov: 

info@planetprinces.com

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.