NATLAČEN TRANSPORT, d.o.o.

KontaktNATLAČEN TRANSPORT, d.o.o.
Veliko Ubeljsko 4a
6225 Hruševje
Kontakt+386 31 878 809
Kontakt+386 5 757 75 06
Kontaktnatlacen.logistika@gmail.com
Kontakt http://www.natlacen.si/en/about-company/
Davčna št.:66174511
Direktor:NATLAČEN ALEŠ, direktor NATLAČEN IZIDOR, prokurist

 

 

NATLAČEN TRANSPORT, d.o.o.

Vaš zanesljiv partner

 


 

O podjetju

Natlačen transport d.o.o. je družinsko podjetje z Velikega Ubeljskega pri Postojni. Tradicija dejavnosti v družini Natlačen sega v leto 1966, ko je Albin Natlačen začel pot samostojnega podjetnika. Izvajal je prevozniške storitve za podjetji Liv Postojna in Javor Pivka, znotraj obsega Jugoslavije.

Po končanem šolanju je Albinov sin Izidor nadaljeval s prevozniško dejavnostjo. Na prelomu tisočletja je podjetje štelo tri tovornjake, štiri cisterne ter štiri zaposlene. Glavne stranke so bila podjetja Mitol Sežana, Kemiplas Dekani, Polisinteza Dekani, Luka Koper. Zanje smo opravljali prevoze nevarnega blaga v cestnem prometu po Sloveniji, Italiji, Avstriji, Madžarski in državah bivše Jugoslavije.

Po končanem študiju je prevzel vajeti podjetja Izidorjev sin Aleš. Danes je podjetje specializirano za prevoz nevarnih snovi in šteje 11 zaposlenih. V letu 2018 smo otvorili lastne poslovne prostore v coni v Hraščah.

 

 

Poslovna enota

Hrašče 4d

6230 Postojna

SI – Slovenija

 

Sedež podjetja

Natlačen transport, logistične storitve, d.o.o.

Veliko Ubeljsko 4a

6225 Hruševje

SI – Slovenija

 

Želite izvedeti več?

 

Storitve

Podjetje Natlačen transport je specializirano za prevoze nevarnega blaga in ostalih kemikalij s cisternami in tank kontejnerji. Razpolagamo s polprikolicami cisternami, ki so primerne za prevoze nevarnega blaga, razredov 3, 5.1, 6, 8 in 9.

Imamo eno-prekatne (MONO) in več-prekatne (MULTI) cisterne volumna do 38.000 L, nosilnosti do 26 T in jumbo cisterne volumna 52.000 L ter podvozja za prevoz tank kontejnerjev.

Cisterne so opremljene z opremo za spodnje polnjenje, zgornje polnjenje in praznjenje ter s kompresorjem ali pumpo za razklad blaga. Vse cisterne imajo možnost vzdrževanja temperature blaga med prevozom.

 

 

Področje delovanja

  • Slovenija,
  • Hrvaška,
  • Avstrija,
  • Belgija,
  • ...

 

 

 

ZAKAJ IZBRATI NATLAČEN TRANSPORT, d.o.o. ?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

+386 31 878 809

+386 5 757 75 06

 

E-mail naslovi:

 

natlacen.logistika@gmail.com

dispo@natlacen.si

invoicing@natlacen.si

izidor.natlacen@siol.net

 

 

Z nami bo vaš tovor vedno varno na cilju.