MP-TRANS d.o.o.

KontaktMP-TRANS d.o.o.
Cvetkova ulica 1
1000 Ljubljana
Kontakt+ 386 51 248 792
Kontaktinfo@mp-trans.si
Kontakt http://mp-trans.si/
Davčna št.:SI90925815
Direktor:PREZELJ META, PREZELJ TOMAŽ (prokurist)

MP-TRANS d.o.o.

Podjetje MP-TRANS je mlado, razgibano in inovativno transportno podjetje, ki pa se vseeno ponaša z dolgoletnimi izkušnjami. Delujemo kot agencija za prevoze, manipulacije z blagom in skladiščenje.

Naše storitve poznajo podjetja s celotne Evrope. S svojim znanjem in spretnostmi lahko zadovoljimo širok spekter strank – od manjših, enkratnih prevozov do večjih ekoloških projektov in dolgoročnih logističnih rešitev za velika proizvodna podjetja.

 

 

NAŠE STORITVE

 

PREVOZI

 

Ponujamo široko paleto ponudbe in opreme, saj smo specializirani za prevoze vseh vrst razsutega tovora. Prevažamo lahko tako lahki volumenski tovor kot tudi težke in grobe materiale. Ponudimo lahko prevoz nevarnega blaga in tudi odpadnega materiala v vse države Evrope. Pogosto prevažamo po tehnologiji »just in time«, naše velike prevozne kapacitete pa nam omogočajo prepeljati večje količine blaga v kratkem času. Uredimo lahko tudi prevoze s silosom, prikolico s pomičnim podom, vodotesno kiper prikolico, transportnim kontejnerjem ali prevoze s klasičnim tovornim vozilom za prevoz palet, saj smo glede na dolgoletne izkušnje dobro povezani tudi s kakovostnimi podizvajalci.

 

 

SVETOVANJE

 

Logistične tehnologije, novi trendi, okoljevarstvo in predpisi se nenehno spreminjajo, a mi jim sledimo, saj prava informacija pogosto pomeni optimiziranje lastne cene in s tem večjo konkurenčnost. Svetujemo vam s področja carinske ureditve, predpisov za cestne prevoze nevarnega blaga, odpadkov, pomagamo pa vam izbrati tudi pravi prevoz za specifiko vašega materiala ter svetujemo, kako material pripraviti za prevoz. Znamo še veliko več.

 

MANIPULACIJA IN SKLADIŠČENJE

 

Zagotovimo vam prostor za skladiščenje, pretovor ali druge logistične operacije z blagom. Naša dobra geografska lokacija na stičišču V. in X. evropskega koridorja sta pomembni tako za nas kot za vas.

 

 

VOZNI PARK

Razpolagamo z lastnimi vozili novejših ekoloških standardov, po potrebi pa sodelujemo tudi s podizvajalci – zmoremo skupno zmogljivost 1.000 ton. Trenutno imamo 9 vozil.

Vozni park, s katerim podjetje upravlja, je raznolik – od manjših prikolic do polpriklopnikov z velikim volumnom zato lahko prevažamo tako tovore nizkih kot visokih specifičnih mas, ADR blago, vlažne ali lepljive materiale, vse vrste odpadkov in prevoze žit – v ta namen izpolnjujemo zahtevane HACCP higienske standarde. Ponujamo še licencirane prevoze živalskih stranskih proizvodov.

Smo registrirani prevozniki čisto vseh vrst odpadkov, tudi nevarnih za vse države Evrope. Del voznega parka je opremljen z ADR opremo, naši zanesljivi vozniki pa so ustrezno usposobljeni.

Polpriklopniki so opremljeni s ponjavami za zaščito blaga pred vremenskimi vplivi, nakladalni prostor pa je po vsaki dostavi skrbno očiščen, tako da vaše blago ostane suho in čisto. Vsa vozila so opremljena z GPS sledenjem, tako da vam v vsakem trenutku lahko sporočimo, kje se vaše blago nahaja, kar je za dostavo po sistemu »just in time« bistvenega pomena.

 

ZAKAJ IZBRATI NAS

 

 

KAKO DO NAS

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

info@mp-trans.si

+ 386 51 248 792