MOHORČIČ TRANSPORT d.o.o.

KontaktMOHORČIČ TRANSPORT d.o.o.
Zalisec 8
8360 Žužemberk
Kontakt+386 41 637 351
Kontaktmohorcic.transport@siol.net
Kontakt www.mohorcic-transport.si
Davčna št.:SI75698102
Direktor:MOHORČIČ JOŽE

 

Z VAMI VARNO NA POTI ŽE 30 LET

 

 

O nas

 

Podjetje Mohorčič Transport deluje že od leta 1991. Ukvarjamo se predvsem z mednarodnim transportom. Strankam ponudimo celovite rešitve transporta in logistike blaga. Imamo lastni vozni park, ki zajema 5 vlačilcev, 3 solo kamione in kombi s cerado.

Zagotavljamo zanesljive, varne in točne prevoze tako po Sloveniji kot tudi tujini.

 

 

Notranji cestni promet

 

Že od leta 1991 nudimo celovite rešitve transporta in logistike blaga po Sloveniji. Smo partner, ki stranko vselej postavlja na prvo mesto. Smo zanesljivi, točni in fleksibilni. V notranjem prometu izvajamo tudi selitve pohištva, strojev, dokumentov, posebnih predmetov, hiš in poslovnih prostorov, skladišč in podobno. Med drugim nudimo odvoz opreme na deponijo.

Izvajamo izredne prevoze, prevoze kosovnega (transport pošiljk po sistemu od vrat do vrat), razsutega in klasičnega tovora ter prevoze s paletami. Naša vozila so opremljena s sistemom za spremljanje temperaturnega režima, vozila so vpisana v register živilskih obratov, vozniki pa redno opravljajo izobraževanja. Tako lahko redno izvajamo tudi kakovostne prevoze tekočin in hitro pokvarljivega blaga.

 

Ekspresni prevoz

 

Poleg vsega nudimo ekspresne prevoze, kar pomeni, da voznik kombija s cerado naloži blago pri pošiljatelju in ga v najkrajšem možnem času dostavi neposredno prejemniku. Čas dostave je v tem primeru največ 24 ur po prevzetju blaga. Gre za hitro, natančno in zanesljivo storitev.

 

 

Mednarodni cestni promet

 

Pohvalimo se lahko z bogatimi izkušnjami in dobrim poznavanjem mednarodnega trga. Ukvarjamo se s solo prevozi, samo organizacijo tovora in mednarodnim transportom.

 

Naše najpogostejše destinacije so:

 

  • Nemčija,
  • Belgija,
  • Nizozemska,
  • Luksemburg,
  • omogočamo pa tudi prevoze v druge države.

 

 

ZAKAJ IZBRATI MOHORČIČ TRANSPORT d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

+386 41 637 351

mohorcic.transport@siol.net

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.