M. KOŽELJ, mednarodni transport, d.o.o.

KontaktM. KOŽELJ, mednarodni transport, d.o.o.
Šolska ulica 2
4220 ŠKOFJA LOKA
Kontakt+ 386 41 936 126
Kontaktinfo@mkozelj.si
Kontakt www.mkozelj.si
Davčna št.:SI58462112
Direktor:BRANKO OMAN

 

M. KOŽELJ, mednarodni transport, d.o.o.

ORGANIZIRAMO PREVOZE po celotni Evropski uniji.

 

 

 

O podjetju

 

Lastnik podjetja Milan Koželj se je začel ukvarjati s prevozi leta 1991 kot samostojni podjetnik. Ker se je pokazala potreba po več vozilih, je začel vozni park povečevati in do leta 2001 so bili pri njem zaposleni že 4 delavci. Glavna dejavnost podjetja M. Koželj d.o.o. je mednarodni transport in celovita logistična ponudba. Leta 2001 se je s.p. prestrukturiralo v podjetje M. Koželj d.o.o. .

 

Pokrivamo celotno Zahodno Evropo.


V podjetju M. Koželj d.o.o. je 15 zaposlenih. S prevozi pokrivamo celotno Zahodno Evropo, s poudarkom na Nemčiji, Nizozemski in Belgiji. Vsa vozila v našem podjetju so opremljena s sistemom sledenja. Naročnike lahko ažurno obveščamo o trenutni lokaciji vozil z njihovim blagom. Smo zanesljiv in strokovni partner. Svoje delo opravimo točno, korektno, zanesljivo, za primerno ceno, blago je vedno zavarovano. V podjetju M. Koželj d.o.o. je zaposlenih 11 voznikov, ki so strokovno usposobljeni za prevoze, v logistiki sta zaposlena 2 organizatorja prevoza, v administraciji in računovodstvu sta 2 zaposleni.

 

 

Razvoj podjetja

 

  • 1991 - Milan Koželj odpre s.p. in začne s prevozi.
  • 1993 - Kupimo prvi manjši kamion.
  • 1998 - Uredili smo pisarno v svoji hiši.
  • 1999 - Kupi prvi kamion s prikolico za prevoz volumenskega tovora.
  • 2005 - Povečali smo vozni park na 5 prevoznih sredstev.

 

 

 

 

Volumenski prevozi


V podjetju M. Koželj d.o.o. smo specializirani za volumenske prevoze. S prikoličarji prepeljemo do 120m³ blagana različne destinacije po celi Evropi. Naši kamioni naložijo do 38 evro palet.

 

Kompletni prevozi


V podjetju M. Koželj d.o.o. organiziramo kompletne prevoze z lastnimi ali najetimi tovornimi vozili. Nudimo celovite rešitve na področju dostave kompletnih pošiljk ˝JUST IN TIME˝.

 

 

Delni prevozi in prekladi


V podjetju M. Koželj d.o.o. organiziramo delne prevoze. Pošiljke pobiramo v različnih krajih, jih v našem skladišču preložimo in jih skupaj dostavimo naslovniku.

 

Distribucija z manjšimi vozili


V podjetju M. Koželj d.o.o. organiziramo dostavo in skladiščenje blaga z manjšim tovornim vozilom. Smo zanesljivi in cenovno ugodni.

 

 

Vozni park


Najbolj razširjena vrsta transporta še vedno ostaja cestni transport. Vsekakor je že danes jasno vsaj to, da transport, kakršen se odvija danes, v prihodnosti ne bo možen. V našem podjetju imamo sodoben vozni park.

Skrbimo, da je vozni park redno vzdrževan. Naša vozila so okolju prijazna, imajo okoljevarstveni standard EURO 5, EEV, in EURO 6. Največji poudarjek namenjamo uvedbi motorjev okoljskega standarda EURO 6 za vsa tovorna vozila v našem voznem parku.

 

 

Zakaj izbrati M. KOŽELJ, mednarodni transport, d.o.o.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

Telefonska št.:

+386 41 936 126

 

E-mail naslov:

info@mkozelj.si

 

Nimamo domotožja, potujemo po celi Evropi.