KOVAČEK transport, d.o.o.

KontaktKOVAČEK transport, d.o.o.
Starše 68
2205 Starše
Kontakt+386 2 320 42 52
Kontaktandrej@kovacek.si
Kontakt www.transport-kovacek.si
Davčna št.:32152558
Direktor:KOVAČEK ANDREJ, direktor ARNUŠ PATRICIJA, prokurist

 

KOVAČEK transport, d.o.o.

Dolgoletna tradicija, znanje in izkušnje.

 


 

 

O nas


V podjetju Kovaček transport d.o.o. nudimo mednarodne prevoze blaga, skladiščenje in logistiko

Ob ustanovitvi našega podjetja pred več kot tridesetimi leti smo se odločili, da bo naša ponudba cestnih tovornih prevozov temeljila na varni in hitri dostavi tovora za naše stranke po državah EU. Zato skrbimo za brezhiben vozni park naših kamionov in za nabor odličnih ter izkušenih šoferjev. Seveda pa sledimo vsem trendom kot so zahteve po čim bolj »zelenih« vozilih in sicer tako, da imamo vozni park, ki izpolnjuje vse predpise po EKO motorjih.

Sledenje trendom in željam naših strank pa nas je takoj usmerila v celostno ponudbo. Tako poskrbimo ne le za varen in hiter prevoz, temveč tudi za skladiščenje blaga in vso potrebno logistiko pri cestnih tovornih prevozih, za katero skrbi naš strokovno usposobljen kader z več kot trideset let bogatimi izkušnjami.  Vse to pa so razlogi, da smo se postavili ob bok priznanim podjetjem iz naše branže, ki so vredna zaupanja, tako pri nas kot v EU državah, destinacijah  naših strank. Smo mladi tim, majhno podjetje do 20 zaposlenimi.

 

 

Storitve

1. Prevozi v mednarodnem cestnem tovornem prometu

Poleg skrbi za brezhiben »zelen« vozni park našo energijo in znanje usmerjamo v odlično poznavanje razmer in predpisov na destinacijah na katerih izvajamo prevoze, saj je veliko odvisno tudi od tega znanja kako kvalitetno, varno in hitro lahko opravimo prevoz do ciljne destinacije.  Tako so po več kot  dvajsetih letih tudi naši vozniki odlično »opremljeni« s poznavanjem procedur in predpisov, za namenom, da brez zapletov in kar se, da hitro opravijo različne formalnosti, poleg same vožnje.

2. Skladiščenje

Sicer skladiščenje spada pod logistične storitve, vendar, ker razpolagamo z lastnimi skladiščnimi prostori, ponujamo ta del kot posebno storitev našega podjetja. Skladišče ima vse potrebne certifikate in urejene standarde. Torej poskrbimo za hrambo blaga, v  skladiščnih prostorih opremljenih z visokoregalno opremo in poličnimi regali ter ostalo skladiščno opremo. Vršimo tudi komisioniranje, prevzem in odpremo blaga na osnovi vašega naročila. Seveda izvajamo tudi viličarske storitve in pretovarjanje blaga.

3. Logistika

S ciljem, da ponudimo svojim strankam kompletne storitve na enem mestu ne nudimo zgolj storitev prevozov blaga, temveč lahko organiziramo vse od prevzema blaga, špedicijske storitve, poskrbimo za posredovanje informacij o blagu ter povezovanje delov logističnega procesa. Vse s ciljem, da vaše blago pride od izhodišča do dokončne destinacije na najbolj varen, ekonomičen in hiter način.

 

Kontaktirajte nas.

 

 

Destinacije prevozov

  • Celotna Evropa. 

  

Vozni park

Naš vozni park: 6 vozil EURO VI (Mercedes-Benz, Scania). Vsa vozila so redno servisirana in vzdrževana.

 

 

 

Zakaj izbrati Kovaček transport, d.o.o. ?

 

KONTAKT

 

 

 

Telefonska št:

 +386 2 320 42 52

 

E-mail naslova:

 andrej@kovacek.si

 

patricija@kovacek.si

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami!