INTERLOGIS, logistične in druge organizacijske storitve, d.o.o.

KontaktINTERLOGIS, logistične in druge organizacijske storitve, d.o.o.
Celovška cesta 492
1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
Kontakt+386 59 341 419, +386 31 398 154 (g. Andrej Ozebek)
Kontakt+386 59 341 420, +386 41 605 516 (g. Jure Slanič)
Kontaktjure.slanic@interlogis.si andrej.ozebek@interlogis.si
Kontakt www.interlogis.si
Davčna št.:SI93915616
Direktor:Andrej Ozebek, Jure Slanič, Primož Žnidaršič

 

Interlogis d.o.o. 

MI IMAMO REŠITEV! 

 

 

O nas

 

Interlogis je mednarodno logistično podjetje s celovito ponudbo prevoza blaga in drugih logističnih storitev, ki so vedno ukrojene po željah in zahtevah naših strank.

Zgradili smo evropsko in svetovno mrežo skrbno izbranih partnerjev, ki zagotavljajo, da vam Interlogis lahko ponudi celovito področje špediterskih storitev mednarodnega prevoza tovora: 

 

 

 

Cilj naše mreže je zagotoviti tako časovne kot ekonomske prihranke našim kupcem. 

 

 

PREVOZ PO KOPNEM

 

V okviru organizacije prevoza po kopnem vam nudimo:

 

 

 

PREVOZ PO ZRAKU

 

Letalski prevoz tovora izvajamo v okviru naše globalne svetovne mreže partnerjev v več kot 30 državah na vseh celinah sveta. Prevozi tovora z letalom temeljijo na združevanju ponudbe storitev letalskih prevoznikov in letališča Ljubljana-Brnik.

Ponudba letalskih prevozov tovora obsega posamezne ali konsolidirane zbirne pošiljke na vse celine sveta na osnovi letalskega prevoza letališče-letališče ali kombiniranega prevoza od vrat do vrat.

Celine: Azija-Bližnji Vzhod, Azija-Daljni Vzhod, Afrika, Indija, Severna in Južna Amerika, Avstralija in Nova Zelandija.

 

 

PREVOZ PO MORJU

 

Ladijski prevoz tovora izvajamo v okviru naše globalne svetovne mreže partnerjev v več kot 30 državah na vseh celinah sveta.

Mednarodni ladijski prevozi temeljijo na združevanju ponudbe storitev ladjarjev in pristanišča Koper ter ostalih severno jadranskih pristanišč.

Ponudba ladijskih prevozov tovora obsega kompletne (FCL) kontejnerske pošiljke ali zbirne in delne (LCL) kontejnerske pošiljke na vse celine sveta na osnovi ladijskega prevoza pristanišče-pristanišče ali intermodalnega prevoza od vrat do vrat.

Celine: Azija-Bližnji Vzhod, Azija-Daljni Vzhod, Afrika, Indija, Severna in Južna Amerika, Avstralija in Nova Zelandija.

 

 

CARINSKO POSREDNIŠTVO NA LOKACIJI LJUBLJANA ŠENTVID

 

Interlogis je pooblaščen gospodarski subjekt za carinske poenostavitve in razpolagamo z dovoljenji za hišno carinjenje pri izvozu in uvozu.

Za vas lahko opravimo vse vrste carinskih postopkov pri izvozu ali uvozu.

 

 

LOGISTIČNI SERVIS

 

Na osnovi individualnega pristopa bomo za vas poiskali optimalno rešitev za celovito logistiko tako v vaši nabavni verigi surovin kot v prodajni verigi vaših izdelkov.


V našem središču za logistiko in skladiščenje vam nudimo:

 

  • preko 2000 m2 navadnega in carinskega skladišča
  • preko 2700 paletnih mest v visokoregalnem skladišču

 

Storitve z dodano vrednostjo:

 

  • priprava in komisioniranje
  • pakiranje in označevanje
  • priprava prodajnih naročil

 

Dodatne storitve:

 

  • carinsko posredništvo za vse vrste izvoznih in uvoznih carinskih postopkov
  • lokalna kolekcija in distribucija vseh vrst pošiljk v Sloveniji
  • zavarovalniško posredništvo za kargo zavarovanje tovora

 

3PL Logistika

 

  • Interlogis d.o.o., kot ponudnik 3PL logistike izvaja za svoje naročnike logistične storitve, kot so skladiščenje, priprava blaga, transport, distribucija in druge.

 

 

ADR SVETOVANJE

 

Nudimo vam svetovanje pooblaščenega varnostnega svetovalca za prevoz nevarnega blaga po ADR konvenciji in zakonu o prevozu nevarnega blaga.

Evropski sporazum ADR govori o predpisih pri mednarodnem cestnem prevozu nevarnih snovi. Transport nevarnih snovi in njegova logistika morata biti opravljena v skladu s predpisanimi standardi, predvsem pa varna, hitra in učinkovita.

Naše podjetje nudi strokovno svetovanje pooblaščenega varnostnega svetovalca za prevoz nevarnega blaga po ADR konvenciji in zakonu o prevozu nevarnega blaga. Za vaše podjetje bo varnostni svetovalec preveril skladnost ravnanja z nevarnim blagom z veljavnimi predpisi, usposobil zaposlene v vašem podjetju pri izvajanju ukrepov za preprečevanje nesreč in kršitev pri ravnanju z nevarnim blagom in nudil pomoč ter svetovanje pri pripravi obveznih letnih poročil.

Podjetje Interlogis svojim strankam nudi tudi skladiščenje nevarnih snovi ter pripravo vse potrebne dokumentacije za odpremo in transport nevarnega blaga.

 

 

LOKALNI PREVOZ PO SLOVENIJI

 

Dostavo po Sloveniji zagotavljamo v roku 24 ur.

 

 

Naše prednosti

KI SO PLOD DOLGOLETNIH IZKUŠENJ IN ZNANJA:

 

>> CELOVITE STORITVE, UKROJENE PO VAŠI MERI

>> CELOVITE REŠITVE PRI REŠEVANJU TRANSPORTNO LOGISTIČNIH POTREB

>> STROKOVNJAKI ZA BALKAN

>> LUKA KOPER OKNO V SVET ZA SREDNJO EVROPO

>> ZANESLJIVA DOSTAVA POŠILJK KAMORKOLI PO SVETU

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI