ILG ADRIATIK d.o.o.

KontaktILG ADRIATIK d.o.o.
Ankaranska cesta 7B
6000 KOPER
Kontakt+386 (0) 82058434
Kontaktinfo@si.ilg-group.com
Kontakt http://www.ilg-group.com/en/contactsSloveniaEn.html
Davčna št.:SI71891161
Direktor:SCHWARZ REINHARD

ILG ADRIATIK D.O.O

O PODJETJU :

ILG je privatno podjetje, katero je bilo ustanovljeno leta 2001 s strani izkušenih profesionalcev z znanjem in 20 letnimi izkušnjami v mednarodnih špediterskih sektorjih iz svetovno priznanih multinacionalnih podjetij.

ILG ima vlogo na področju mednarodne špedicije s povdarkom v pomorskem in ladijskem prometu, kot vozišča uporablja največje Evropske pomorske luke in letališča.

ILG upošteva vse pomembne dejavnike kot so hitrost, natančnost in reševanje morebitnih težav pri dostavi, skladno z našim motom ....... really taking CARE."

ŽELITE IZVEDETI VEČ ?

STORITVE :

LETALSKI TOVORNI PROMET

Kot prvo špeditersko podjetje v zasebni lasti in že leta 2001 smo letališče Frankfurt/Main (FRA) imenovali za vrata za organizacijo in poravnavo letalskih tovornih pošiljk. Frankfurt/Main, številka 2 v Evropi in top 10 na svetu, ponuja veliko število direktnih letov do in iz svetovnih destinacij. 60% celotnega tovornega prometa se prevaža samo z tovornimi letali. Pri tem pomembnem premisleku so nam pomagali časovni razpored, zmanjšanje tveganja škode in prostornost letalskih kapacitet.

Dostava našim strankam temelji na lastnem voznem parku tovornjakov in 3D - "direktna dostava do vrat" , v primeru, da se zahteva carinjenje.

Na zahtevo in vsekakor radi prevzamemo tudi obdelavo vseh tovorov, ki odhajajo in prihajajo na lokalna letališča Dunaj, Praga, Budimpešta in Bratislava.

 

OCEAN TOVOR

Glede na zajetje organiziramo vaše pošiljke preko oceanov v pristaniščih Hamburg ali Koper. Upravljamo FCL - polne zabojnike - z vsemi različnimi vrstami zabojnikov, Dry Van, High Cube, Reefer, Open Top, Flat Rack, Tank itd.Majhne pošiljke ( LCL - Less Than Container Load ) se preusmerijo prek rednih konsolidacijskih storitev, to v sodelovanju z največjim omrežjem NVOCC .Organizacija prevozov poteka po vsem svetu prek obsežne mreže agentov.

ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI

Škoda na lastnini so dogodki, ki se ne dogajajo neposredno na blagu. Klasičen dogodek je, da vaš špediter pri carinjenju vašega blaga dodeli napačno kodo HS , pri čemer se uporabi previsoka stopnja dajatve.

Poleg tega rok za pritožbo ni spoštovan, tako da vloga za vračilo previsoke dajatve ni več mogoča.

Škoda na vašem premoženju, ki očitno nastane pod skrbništvom vašega špediterja in je zato urejena v naši POLITIKI ZAVAROVANJA KOMBINIRANE ODGOVORNOSTI ZA PREVOZNIKE .

 

TRANSPORTNO ZAVAROVANJE

Optimalno ZMANJŠANJE TVEGANJA v primeru IZGUBE , KRAJE ali POŠKODBE na vašem blagu in v vašem imenu je za nas pomembno. To še posebej v povezavi s kompleksnostjo obstoječih določb o odgovornosti za posamezne načine prevoza.

POZOR SPLOŠNO POVPREČNO!
Skrito in morda neznano tveganje za vas. Splošno povprečno pravo je pravno načelo pomorskega prava, po katerem si vse stranke v pomorskem podvigu sorazmerno delijo vse izgube, ki so posledica prostovoljnega žrtvovanja dela ladje ali tovora, da se v nujnih primerih reši celota.
V SODELOVANJU z vodilnim TRANSPORTNIM ZAVAROVANJEM smo razvili posebne modele, ki pa jih lahko kadar koli prilagodimo glede na zahteve strank.

 

ZA VAS OPRAVIMO STORITVE PO CELEM SVETU

ZAKAJ IZBRATI NAS :

 

KONTAKT

 

Telefon : +386 8 205 8434
Faks : +386 8 205 8435
E-pošta : info@si.ilg-group.com