​Hubat d.o.o.

Kontakt​Hubat d.o.o.
Korenova cesta 5B
1241 KAMNIK
Kontakt+386 1 723 09 00
Kontakt+386 1 723 09 01
Kontakttransport@hubat.si
Kontakt http://www.hubat.si/
Davčna št.:SI40854167
Direktor:Gregor Hubat

 

Hubat d.o.o.   

Sledimo razvoju tehnologije in standardom kvalitete opravljanja prevozov s tehnološko dovršenimi tovornjaki. 

 

O podjetju

 

Osnovna dejavnost podjetja HUBAT d.o.o. je prevoz blaga oz. različnih vrst v domačem in mednarodnem prometu ter posredovanje tovrstnih prevozov. Podjetje ima skupaj več kot 25-letno tradicijo. ADR prevozi nevarnih snovi s cisternami se večinoma izvajajo na evropskem trgu, večino v Severni in Srednji Evropi, kot v državah bivše Jugoslavije. Vsa vozila so s pisarno povezana s sledenjem, tako da v vsakem trenutku lahko določimo pozicijo vozila. Naš vozni park obsega 40 vozil ekološkega razreda EURO5 EEV in EURO6, ter 32 prikolic za prevoz nevarnih snovi tipa LGBF in L4BH.

Naša filozofija podjetja temelji na zanesljivosti, aktivnim partnerskim odnosom in nenehnim inovativnim prilagajanjem gospodarskemu razvoju. To potrjuje certifikat ISO 9001. Z nenehnim tehnološkim razvojem in višanjem standarda kakovosti, želimo naše storitve izboljševati. S pomočjo tehnološko naprednih vozil in strokovno usposobljenih voznikov, vam ponujamo varne in zanesljive transportne in logistične rešitve.

 

Spoznajte več...

 

 

 

Transport

 

MEDNARODNI IN DOMAČI PREVOZI TEKOČIN V CESTNEM PROMETU


ADR prevozi nevarnih snovi s cisternami


Izvajajo na evropskem trgu, večino v Severni in Srednji Evropi, kot v državah bivše Jugoslavije.
Podjetje v največji meri prevaža vnetljive tekočine, ki se v uporabljajo kot goriva ali aditivi za goriva ter kemikalije, ki služijo kot surovina za izdelke v kemični industriji.


Avtomehanična delavnica


Lastna avtomehanična delavnica in servisno vozilo za asistenco na terenu nam omogoča hitra in kakovostna popravila, s tem pa zagotavljamo večjo učinkovitost in zanesljivost voznega parka.


Tovorna avtopralnica


V lastni ročni pralnici skrbimo za čistost vozil in notranjost cistern. Pri pranju uporabljamo vrhunski visokotlačni čistilec in rotacijsko glavo z visokotlačnimi šobami.

 

 

Vozni park

 

Podjetje razpolaga z 40-imi sodobnimi tovornimi vozili Mercedes Benz in MAN, priklopniki nosijo znamko Schwarzmuller in Magyar.

Vozila so z oznako Euro 5EEV in Euro 6, ki imajo vgrajeno najnovejšo okolju prijazno tehnologijo, ki so opremljeni po zahtevanih predpisih ADR – LGBF in L4BH.

 

ADR prevozi nevarnih snovi s cisternami


Izvajajo na evropskem trgu, večino v Severni in Srednji Evropi, kot v državah bivše Jugoslavije.

Podjetje v največji meri prevaža vnetljive tekočine, ki se v uporabljajo kot goriva ali aditivi za goriva ter kemikalije, ki služijo kot surovina za izdelke v kemični industriji

 

 

 

Kvaliteta in okoljevarstvo

 

Kot družinsko podjetje smo majni in fleksibilni. Sledimo razvoju tehnologije in standardom kvalitete opravljanja prevozov s tehnološko dovršenimi tovornjaki. Z rednimi izobraževanji voznikov, pregledi vozil izkušenih mehanikov in s sledenjem standardom v cestnem prometu, želimo zagotavljati najvišjo zanesljivost in točnost prevozov. Naš cilj je utrjevanje položaja kot zanesljivega prevoznika in vzpostavitev aktivnega partnerskega odnosa s strankami.

Podjetje se je zavezalo k izvajanju okolju prijaznih logističnih storitev. Vsa tovorna vozila izpolnjujejo evropske zahteve o dovoljenih količinah izpušnih plinov in stopnji hrupnosti, zato so vsa naša vozila opremljena z Euro 5EEV in Euro 6 motorji. Dodatno zmanjšanje izpustov dosegamo z uporabo biodizla kot pogonsko gorivo.

Nenadzorovane izlive tekočin v okolje preprečujemo z vgradnjo lovilcev maščob na parkirišču in na pretakalnih ploščadih, ki so vgrajeni v skladu z veljavnimi tehničnimi, standardnimi in gradbenimi normativi.

Pralna ploščad ima usedalnik in lovilce maščob, okrog rezervoarja za goriva so nameščeni lovilni bazeni za preprečitev izpusta nevarnih snovi v okolje. Za izpravnost in čiščenje poskrbi ekološki servis.

Pri pranju vozil uporabljamo okolju neškodljiva moderna čistila, ki imajo minimalen vpliv na okolje.

 

 

Kurilno olje

 

Kot eden izmed ponudnikov kurilnega olja se lahko pohvalimo z večletno družinsko tradicijo poslovanja, ki skrbi za tople domove na območju Osrednje Slovenije in Gorenjske.

V Sloveniji se kakovost kurilnega olja določa s standardom SIST 1011. Ta predpisuje mejne vrednosti Ekstra lahkega kurilnega olja (EL-KO), ki zagotavljajo normalno obratovanje. Vsa goriva v skladu s predpisi redno vzorči in pošilja na analizo zunanje podjetje SGS Slovenija. Tak pristop k preverjanju zagotavlja visoko točnost in nepristranskost rezultatov, zato lahko našim kupcem pri vsaki dobavi zagotovimo izredno kakovostno kurilno olje.

 

HUBAT dostavlja kurilno olje že 25 let!

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI