HBL, logistika d.o.o.

KontaktHBL, logistika d.o.o.
Selanova ulica 12
1000 Ljubljana
Kontakt+386 5 992 25 32
Kontaktinfo@hbl.si
Kontakt http://www.hbl.si/
Davčna št.:71865594
Direktor:HABULIN HELENA, direktor HABULIN BOJAN, prokurist

 

 

HBL, logistika d.o.o.

 

 

O podjetju

HBL, logistika d.o.o. smo podjetje, ki ponuja organizacijo in izvedbo celotnega logističnega procesa, ki vključuje vse faze pretoka blaga med proizvajalcem in kupcem, kar med drugim obsega načrtovanje, izvajanje, kontrolo transporta, skladiščenja. Pri našem delu ne poznamo omejitev – velikost tovora, teža tovora, dokumentacija za nas ne predstavljajo nobenega problema, saj komuniciramo z strankami v več tujih jezikih in poznamo logistične postopke.

 

 

Storitve

1. Skladiščne storitve

  • Skladiščenje kot eno izmed logističnih storitev opravljamo v lastnih prostorih v velikosti 1.200 m2 in nudimo kratkoročni ali dolgoročni najem ali skladiščenje različnega blaga.
    Samo skladišče, ki je pod stalnim tehničnim nadzorom varnostne službe se nahaja v industrijski coni Ljubljana-Savlje v neposredni bližini Ljubljanske obvoznice – izvoz industrijska cona Savlje. Dostop je možen z vsemi cestno-transportnimi vozili.
  • Pred skladiščem je velik prostor do velikosti 200 m2, ki je pod streho in omogoča manipulacijo z našim viličarjem ne glede na vremenske razmere. Za stranke lahko po potrebi opravljamo deklariranje, komisioniranje, pretovarjanje blaga opremljanje, tehtanje blaga….
  • Za naše skladišče, ki je v poslovnem centru Savlje iščemo posredne ali neposredne mikro in male uvoznike blaga, ki bi se radi razbremenili manipulacije in ki bi radi v vsakem trenutku imeli na razpolago stanje zalog, saj lahko vodimo skladiščno evidenco tudi po artiklih. Konkurenčna prednost je, da vsako stranko obravnavamo individualno in ji z moderno tehnologijo zelo olajšamo celotno manipulacijo.

 


 

2. Logistične storitve

 

 

Lokacija

  • Nahajamo se na naslovu PC Savlje, Selanova ulica 12, Ljubljana-Savlje. Do nas pridete iz ljubljanske obvoznice (LJ-SAVLJE). Dostop pa je možen z vsemi cestno – transportnimi vozili. Pred skladiščem je velik prostor, ki je pod streho in omogoča manipulacijo z blagom v vseh vremenskih razmerah.
  • Delovni čas: (Pon.-Pet.) od 7:00-16:00 ure
    Po predhodnem dogovoru tudi izven delovnega časa.

 

 

Zakaj izbrati HBL, logistika d.o.o. ?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska številka

+386 5 992 25 32

 

E-mail naslov

info@hbl.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami!