HART d.o.o.

KontaktHART d.o.o.
Cankarjeva ulica 6B
2000 Maribor
Kontakt+ 386 40 706 078
Kontakt+ 386 2 330 25 80
Kontaktmarko@hart.si
Kontakt www.hart.si
Davčna št.:SI72518634
Direktor:JAUŠOVEC MARKO

 

 

KVALITETEN, ZANESLJIV IN CENOVNO UGODEN TRANSPORT.

VEČ KOT 25 LET IZKUŠENJ V TRANSPORTU.

 


 

O nas

 

V podjetju Hart d.o.o. že od leta 1991 skrbimo za svoje stranke kot zvest in zanesljiv dolgoročen poslovni partner. Hitrost, varnost in prilagodljivost sodijo med najpomembnejše vrednote našega podjetja, ker so pomembne tudi vam.

Za nas je pomemben tudi socialni kapital, kateri omogoča trajnostno razvijanje naših zaposlenih, pridih družinskega podjetja katero se je razvilo v mednarodno znano podjetje, prilagodljivo in priznano v svetu transporta in logistike.

Smernice razvoja storitev transporta in skladiščenja blaga gradimo na zahtevah in potrebah naših strank, ki potrebujejo celostne transportne rešitve. Kakovostna storitev z najnižjimi možnimi stroški je pomembna, zato se trudimo iskati strokovne in cenovno najugodnejše rešitve za naše partnerje. Še razlog več za sodelovanje.

 

 

Usmerjeni smo v nenehno izobraževanje in implementacijo najsodobnejše tehnologije, ki ju narekujejo sodobni pristopi v našem poslu.

Vse je v vaših rokah. Naša naloga je skrbeti za varnost vaših poti in z razvojem potreb vašega podjetja razvijati transportne rešitve, usmerjene v uspešno prihodnost.

(Marko Jaušovec, direktor podjetja)

 

 

 

STORITVE

 

Kopenski promet

 

Vsaka pot ima svojo razsežnost in namen. Tem potem dajemo smer in varno premagujemo razdalje od začetka do konca. Znova in znova.

Ponujamo hiter, zanesljiv in cenovno najugodnejši sistem storitev prevoza kompletnih pošiljk v cestnem prometu za manjša in večja podjetja.

Transport blaga organiziramo celovito, od urejanja dokumentacije, zavarovanj tovora, nalaganja tovora, kakovostnega tehničnega spremstva do dostave in razlaganja tovora.

Naša naloga je skrbeti za varnost naših poti vašega blaga in z razvojem potreb vašega podjetja razvijati transportne rešitve, usmerjene v uspešno prihodnost.

 

 

 

Zračni promet

 

V podjetju Hart d.o.o. se zavedamo, da globalna ekonomija danes predstavlja velik izziv za podjetja.

Že v letu 2011 smo ustanovili oddelek za zračni in pomorski transport. Pri nas ni omejitev pri velikosti tovora, teži, ali drugih omejitev, časovnih ali lokacijskih. Čas prevzema in dostave se dogovorimo skupaj z vami, ne glede na lokacijo tovora. Naše znanje in dolgoletna zanesljiva partnerstva vam zagotavljajo zanesljivo in cenovno najugodnejše letalske prevoze po vsem svetu.

Hitrost, varnost in prilagodljivost sodijo med najpomembnejše vrednote našega podjetja, ker so pomembne tudi vam. Veselimo se vašega povpraševanja in sodelovanja!

 

Storitve, na katere se lahko zanesete pri našem podjetju ob naročilu prevoza blaga v svetovnem letalskem prometu so naslednje:

 

  • izbira najugodnejše prometnih poti v in iz Azije , Evrope, Južne in Severne Amerike, ter drugih poti, ki so na voljo in so temelj vaših potreb
  • cargo zavarovanje (zavarovanje tovora), katero je potrebno za vaše brezskrbno oddajo blaga, do same dostave končnemu prejemniku
  • enotna kontaktna 24 urna številka za kontaktne informacije vašega tovora pri organizatorju vašega transporta v podjetju Hart d.o.o.
  • obvladovanje oziroma ničnost tveganja z našim finančno stabilnim podjetjem Hart d.o.o. ob letalskem prevozu blaga, katerega vam zagotavljamo na podlagi večletnih izkušenj in mrežo naših zanesljivih partnerjev po celem svetu

 

 

Pomorski promet

 

Ključna značilnost pomorskega transporta je skoraj neomejena zmogljivost in razmeroma nizki stroški prevoza. Ponujamo vam prevoze blaga v evropska pristanišča večkrat tedensko, od koder potujejo na želeno lokacijo. Zagotavljamo vam, da pride blago preko carin brez težav, saj na vašo zahtevo opravimo tudi carinjenja in ostale mejne formalnosti.

Pomorski prevoz blaga je trenutno najbolj optimalna rešitev za prevoz blaga najdaljših razdalj, saj je učinkovitost načina transporta v zabojnikih največja in najučinkovitejša.

 

 

Logistične storitve

 

Nudimo vam kopenske, zračne, pomorsko špediterske ter pogodbene logistične storitve, katere potrebujete ob danes še kako zahtevnem in nepredvidljivem poslovanju.

Know-how in bogate izkušnje, ki jih je naše osebje pridobilo skozi vso zgodovino poslovanja, so pravi razlog za vaše zaupanje. Nudimo vam resnično celovite rešitve na področju logistike, katera postaja ključna ob današnjem poslovanju na globalnem trgu.

 

 

 

 

Carinske storitve

 

Za vas opravljamo storitve carinskega zastopanja strank pri vseh postopkih v zvezi s carinskim zakonom, ter mejne odprave.

Zagotavljamo vam kakovosten mejni servis, od prenapotitve vozil, ureditve fitopatoloških in sanitarnih pregledov, plačila taks in ostalih potrebnih špedicijskih storitev.

 

 

 

Zakaj izbrati HART d.o.o.?

 

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

  

 

Telefonski številki: 

 

+ 386 40 706 078

+ 386 2 330 25 80

 

E-Mail naslov:

marko@hart.si

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.