Globelink EG SOL D.O.O.

KontaktGlobelink EG SOL D.O.O.
Kidričeva cesta 92
4220 Škofja Loka
Kontakt040/837-055
Kontakt04/62-02-211
Kontaktlea.roginek@globelink-slovenia.com
Kontakt globelink-slovenia.com
Davčna št.:SI30827370
Direktor:DARKO RADOJEVIĆ, KOŠIR MOJCA

 

 

Globelink EG SOL D.O.O.

  POVEZUJEMO SVET

 

 

O nas

 

Naš cilj je zagotoviti odličene storitve ob najnižji možni ceni, brez stresa za naše stranke, ne glede na težavnost logističnega procesa.

Z pravo razmero med prevozniške zmoglivosti in fleksibilnostjo, smo prava rešitev za vse, ki se upajo razširiti svoj posel.

Z več kot 13 let izkušenj smo pomagali že več tisoč strankam zrasti in razširiti svoj posel po celem svetu.

 

Z SODELOVANJEM Z NAMI NE POMAGATE LE SEBI, POSKRBITE TUDI ZA :

 

 • Ugodne delovne razmere - od direktorjev do delavcev v skladišču, imajo prav vsi naši zaposleni ugodne delovne razmere.
 • Vzdrževanje okolja - ponosni smo, da lahko našem podjetju rečemo, da smo vedno pozorni na okolje in vedno iščemo rešitve, s katerimi bomo našem planetu kar se da malo škodovali.
 • 70%+ zaposlenih je žensk - v veselje nam je videti motivirane zaposlene.

 

 

 

STORITVE

 

POMORSKI TRANSPORT

 

Pomorski transport igra pomembno vlogo v svetovni trgovini in ravno zato je pomembno, da so pošiljke dostavljeno pravočasno, storitev pa izvedena v skladu s pravili posamezne države.

Naša skrivnost za ažurnost in korektno opravljene storitve je v naših povezavah, ki jih imamo po vsem svetu. Preko našega partnerstva z vodilnimi ladijskimi družbami in NVOCC »Non Vessel operating Common Carrier« imamo zadostno količino ladijskega prostora. Vseskozi spremljamo dejanske razmere na trgu in temu prilagojeno imamo tudi cenovno politiko, kar nam omogoča da smo konkurenčni, cena pa je našim poslovnim partnerjem prijaznejša.

 

Spoznajte več ...

 

LETALSKI TRANSPORT

 

V kolikor potrebujete hitro dostavo blaga oziroma kratek tranzitni čas, vam priporočamo uporabo letalskega transporta. Sodelujemo s priznanimi letalskimi prevozniki in vam zagotavljamo učinkovito in zanesljivo dostavo vašega blaga po ugodnih cenah.

Svetujemo vam katera vrsta transporta je glede na želen tranzitni čas in ceno najprimernejša za vaše blago, saj nudimo tudi kombinacijo transporta: letalski – cestni – pomorski.

 

Glavne prednosti letalskega transporta:

 

 • hitra dostava
 • fleksibilnost
 • zanesljivost dostave

 

CESTNI TRANSPORT

 

Na področju cestnega transporta nudimo celovite storitve za uvoz in izvoz vseh vrst blaga, nevarnih snovi in tekočin, ne glede na njihovo težo in/ali volumen. Rešimo vas vseh skrbi, saj za vas priskrbimo celotno dokumentacijo, prevoz blaga pa izvedemo profesionalno, saj nenehno spremljamo spremembe zakonodaje in ostalih mednarodnih transportnih pravil.

 

Spoznajte več ...

 

 

IZREDNI PREVOZI

 

Smo specialisti za vse posebno blago, ki je izven okvirjev. Obravnavamo ga z drugačnimi metodami in z drugačno organizacijo prevoza. Z več kot 13 let izkušenj imamo primerno strokovno znanje in tehnično vzposabljanje za kakršne koli projekte, ki potrebujejo posebno pozornost.

 

Za blago, ki potrebuje posebno pakiranje, nudimo tudi:

 

 • ALU folijo
 • silica gel
 • vakuum
 • lesen zaboj

 

  

LOGISTIKA

 

Razumemo kompleksnost tega poslovanja, zato zanj ponujamo edinstvene rešiteve. Z lastnim omrežjem in partnerstvom po celem svetu ponujam spletno sledenje, vključno s statusom paketov ko so enkrat v skladišču. Ker razumemo da podjetja vse več povprašujejo po elektronskem poslovanju nudimo globalno skladiščenje, distribucijo, špedicijo, carinjenje, dostavo velikih ali manjših pošiljk.

 

 

ZBIRNI TRANSPORT

 

Zbirni prevoz je način transporta, kjer se več manjših pošiljk združi v eno samo večjo pošiljko. Bistvena prednost tovrstnega transporta je predvsem ta, da lahko uvažate in izvažate tudi manjše količine blaga in niste pogojeni z zapolnitvijo celotnega zabojnika (kontejnerja) oziroma kapacitet tovornjaka. Proste kapacitete zapolni več strank, kar posledično zmanjša stroške, saj se razporedijo na vsako stranko in ravno zaradi tega velja zbirnik za eno izmed najugodnejših rešitev.

 

Spoznajte več ...

 

 

ZAVAROVANJE BLAGA

 

Sodelovanje z nami vam zagovarja, da je vaše blago v najvarnejših rokah, vendar včasih pride do dogodkov, ki so izven našega nadzora, tako kot razne prometne nesreče, naravni pojavi (poplave, potresi...) in eksplozije.

Močno vam svetujemo, da si blago zavarujete, in se s tem izognete nepotrebnim stroškom in slabi volji.

 

KAJ VSE KRIJE ZAVAROVANJE: 

 

 • Fizične poškodbe blaga,
 • uničenje blaga med prevozom,
 • krajo blaga med prevozom.

 

 

WEBPARTNER navodila

 

Za vse naše uporabnike smo razvili novo aplikacijo WEB PARTNER, ki je uporabniku prijazna in omogoča, vpogled v pošiljke, nadzor nad pošiljkami, bookiranje pomorskih in cestnih pošiljk kot tudi track and trace.

Kot naši stranki vam dodelimo uporabniško ime in geslo, s katerim se vpišete v sistem WEB PARTNER.

 

Spoznajte več ...

 

 

HITRA POŠTA

 

Smo zastopnik Skyneta v Sloveniji. Kontaktirajte nas, da vam zagotovimo najbolj ustrezen prevoz ali najdemo najboljšo opcijo za vas.

 

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

Telefonski številki: 

040/837-055

04/62-02-211

 

E-Mail naslov: 

lea.roginek@globelink-slovenia.com

  

V veselje nam bo sodelovati z vami.