EUROPACIFIC, logistika d.o.o.

KontaktEUROPACIFIC, logistika d.o.o.
Ankaranska cesta 5
6000 KOPER
Kontakt+ 386 5 662 63 81
Kontakt+ 386 40 793 000
Kontaktinfo@europacific.com
Kontakt www.europacific.si
Kontakt www.cargo-cfs.com
Davčna št.:SI74158660
Direktor:ROK KOBAL

 

EUROPACIFIC, logistika d.o.o.

 

 

O podjetju

 

Europacific je sodobno mednarodno logistično podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega pomorskega in zračnega prevoza z visoko kvalificiranim osebjem.

Konkurenčne prednosti, ki jih premoremo, so priznana sodelovanja z Luke Koper in pooblastilo le-te, uspešni poslovni odnosi z nekaterimi slovenskimi železniškimi prevozniki in uglednimi pomorskimi agencijami s predstavništvi v Sloveniji.

Tako imamo zagotovljenih veliko poslovnih ponudb na območju Slovenije, Romunije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore, Makedonije, Avstrije, Madžarske, Ukrajine, Češke, Slovaške in drugih. Ta predel za ladijske prevoze aktivno uporablja Luko Koper in posledično tudi naše podjetje.

 


 

LOGISTIKA

 

LADIJSKI PREVOZI

 

Ladijski tovor

 

Organiziramo prevoz splošnih, projektnih, razsutih, tekočih in ostalih tovorov za uvoz, izvoz in tranzit, podprt s pomorskim cestnim in železniškim prometom po vsem svetu.

 

Kontejnerji – FCL (Polni kontejnerji)

 

Organiziramo kontejnerske prevoze od vrat do vrat za uvoz, izvoz in tranzit v vsa svetovna pristanišča. Za podjetje uredimo tudi ostale storitve, kot so skladiščenje, raztovarjanje, natovarjanje idr.

 

Kontejnerji – LCL (zbirni kontejnerji)

 

Nudimo organizacijo prevozov od vrat do vrat za kontejnerske tovore za uvoz, izvoz in tranzit preko vseh svetovnih pristanišč.

 

Ro-Ro (Roll on – Roll off)

 

Z Luko Koper so vzpostavljene redne trajektne linije iz Kopra do Durres/Albanija, in Bar/Črna gora. Organiziramo prevoze od vrat do vrat (celotno ali delno naložen tovor) za uvoz, izvoz in tranzit z najetimi prevoznimi sredstvi. Organiziramo tudi transport raznih vozil v ali iz vseh svetovnih pristanišč do stranke v Sloveniji ali ostalih evropskih državah. Vse ostale usluge v ekspediciji (bukiranje, pregled blaga, P.D.I. / pregled blaga pred oddajo in drugo).

 

Posredovanje luških storitev

 

Organiziramo vse vrste posredovanj v Luki Koper ali drugih pristaniščih preko nas ali naše partnerske mreže.

 

 

ŽELEZNIŠKI PREVOZ

 

EuroPacific organizira prevoz blaga po železnici v vse evropske države, države CIS – Združenje neodvisnih držav, del Azije ter države bližnjega vzhoda, z najemom vagonov in zabojnikov. Kot dodatek transporta v uvozu in izvozu uredimo tudi dostavo do prejemnikovih skladišč. V primerih ko pošiljatelj ali prejemnik nimata železniškega tira, uredimo dostavo oz. prevzem z organizacijo kamionskih prevozov.

Mi poskrbimo za uporabo globalnih mrežnih središč, ki jih povezujemo s svetovnimi komercialnimi in industrijskimi centri in rezultat tega je celotna logistična rešitev, ki se zdi preprosta pri reševanju kompleksnih zahtev.

 

 

CESTNI PREVOZI

 

Hitrost in zanesljivost cestnega prometa predstavljata naš prioritetni princip v organiziranju celotnih ali delnih mednarodnih tovorov. Pri tem natančno upoštevamo varnost pri prevozu in ekološko neoporečnost.

Cestne prevoze izvajamo v večji meri v sklopu našega hčerinskega podjetja Europacific Transport, d.o.o. kateri operira lastno floto novih, zanesljivih in ekološko prijaznih EURO 5 in EURO 6 vozil. Prevoze katere ne moremo izvesti v lastni režiji zaradi obsega del, najemamo pogodbenike kateri morajo ustrezati našim visokim kriterijem zanesljivosti tako kot možnosti sledljivosti vašega tovora.

 

Spoznajte več ...

 

 

LETALSKI PREVOZ

 

EuroPacific strmi k temu, da bi postal eden vodilnih igralcev v letalski logistiki z uporabo veliko mednarodno priznanih letalskih prevoznikov. Kakršne koli pomanjkljivosti v letalski logistiki so zapolnjene z uporabo cestnih ali pomorskih prevozov.

Mi poskrbimo za uporabo globalnih mrežnih središč, ki jih povezujemo s svetovnimi komercialnimi in industrijskimi centri in rezultat tega je celotna logistična rešitev, ki se zdi preprosta pri reševanju kompleksnih zahtev.

 

 

CARINJENJE

 

Europacific vam nudi celovite rešitve na področju posredovanja carinske dokumentacije. Za vas pripravimo dokumentacijo za potrebe uvoznega in izvoznega carinjenja ali potrebe tranzita blaga. Svoje poslovne partnerje ažurno obveščamo o novostih s področja carinske in davčne zakonodaje.

 

Nudimo vam strokovno pomoč pri:

 

  • carinskem posredovanju pri izvajanju carinskih postopkov (uvoz, izvoz, tranzit);
  • carinskem svetovanju;
  • carinskih pregledih;
  • veterinarskih, sanitarno – tržnih pregledih
  • posrednem in neposrednem zastopanju pri carinskih postopkih (postopek 40, postopek 42);

 

 

SKLADIŠČENJE IN DISTRIBUCIJA

 

Pomembnejša logistična storitev je tudi skladiščenje. Za Vas pridobimo skladišče za različne skupine blaga, kot so prehrambeni izdelki z zahtevanimi posebnimi temperaturnimi režimi, nevarno blago, tehnično blago in ostalo splošno blago s statusom carinskega, domačega ali trošarinskega blaga. Po potrebi izvedemo tudi dodatne storitve komisioniranja, embaliranja, etiketiranja, razdeljevanja, kompletiranja, uničevanja, zlaganja, nadzorovanja blaga in druga dela. Skladišča imajo vse potrebne certifikate in urejene standarde.

 

Priporočen Partner: CFS Cargo

 

VEČ O CFS Cargo

 

S kapacitetami 1.000 m2 + 700 m2 odprtega skladiščnega prostora za pretovor carinskega in necarinskega blaga v zaledju Luke Koper, se CARGO CFS, d.o.o. nedvomno uvršča med slovenske niche ponudnike celovitih storitev vezanih na skladiščne in pretovorne manipulacije vseh vrst generalnega carinskega in necarinskega blaga. 

 

Z vstopom Slovenije v E.U., se je na ozemlju naše države povpraševanje po zalednih logističnih terminalih močno povečalo. Uporabniki tovrstnih storitev so predvsem podjetja iz Osrednje in Vzhodne Evrope. Njihov cilj je uporaba carinskih in necarinskih terminalov čim bližje pomorskemu pristanišču, z namenom zniževanja stroškov logističnih storitev.

 

 

ZAVAROVANJE

 

Podjetje Europacific d.o.o., kot celotni logistični posrednik, nudi tudi zavarovanje tovora od skladišča do skladišča. Vaše zavarovanje uredimo z našim partnerjem ASKO GMBH (URL: http://www.asko24.com) istočasno z drugimi špediterskimi storitvami, kar zmanjšuje Vaše administrativne stroške. Naša prednost v primerjavi z zavarovalnicami je pogajanje, ki omogoča pridobivanje atraktivnih premijskih pogojev najboljših zavarovalnic doma in v tujini. Odškodninski zahtevki imetnikov blaga se rešujejo veliko hitreje, saj pri tovornem zavarovanju ni potrebno dokazovati odgovornosti prevoznika.

 

Spoznajte več ...

 

 

POMORSKA AGENCIJA

 

Europacific kot pomembna pomorska agencija v Jadranu, je zmožen ugoditi vsem pričakovanjem naših principalov.

 

Našim strankam lahko ponudimo celovito paleto storitev:

 

  • naklad ter razklad ladij
  • bunker
  • popravila v doku
  • zamenjava posadke in/ali potnikov
  • ponudba sveže vode, hrane in ostalo

 

Spoznajte več ...

 

 

EUROPACIFIC AIR URGENT SERVICE

 

 

Vozni park

 

 

 

INFORMACIJE O LADIJSKIH KONTEJNERIH

 

 

VREDNOTE PODJETJA IN ODNOS DO ZAPOSLENIH

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI