DVIG d.o.o., Vrhnika

KontaktDVIG d.o.o., Vrhnika
Sinja Gorica 16A (1360 VRHNIKA), p.e. Letališka cesta 27
1000 LJUBLJANA
Kontakt+386 1 750 56 30
Kontakt+386 31 623 224
Kontaktinfo@dvig.si dvigala@dvig.si
Kontakt www.dvig.si
Davčna št.:SI42857201
Direktor:JERAJ MIHAEL, JERAJ JANEZ

 

 

PRAVI LJUDJE ZA NAJTEŽJE IZZIVE 

 

 

 

 

O nas

 

KO GRE ZA NAJZAHTEVNEJŠE PODVIGE NA PODROČJU STROJNIH SELITEV, IMAMO NAJVEČ IZKUŠENJ V SLOVENIJI. NAŠA VIZIJA JE POSTATI NAJBOLJ CENJENA EKIPA V EVROPI.

 

DVIG je ekipa strokovnjakov za strojne selitve in najzahtevnejše dvige z največ izkušnjami v Sloveniji. Smo prva izbira pri projektih, kjer sta zahtevani popolna pravočasnost in zanesljivost.

Pri Dvigu so vodje lahko brez skrbi: najtežja, najzahtevnejša in najbolj kritična zaustavitev proizvodnje bo izpeljana popolnoma gladko in brez zastojev.

Podjetje vodi družina, ki že skoraj 30 let gradi zaupanje najzahtevnejših. Zaradi vrhunske opreme, izkušenosti in zanesljivosti ostajamo najboljši partner na področju dvigov in strojnih selitev.

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

Storitve

 

Ko gre za dvig tovorov izjemnih dimenzij in teže, za selitev izjemno občutljive opreme in njeno vgradnjo na novo mesto, za posebne prevoze doma in v tujini ali za višinska dela, je odgovor preprost: DVIG.

 

 

 

DVIG TEŽKIH BREMEN

 

NA VOLJO JE SKUPNO 14 RAZLIČNIH AVTODVIGAL NOSILNOSTI DO 200 TON IN Z DO 90 METROV DOLGO DVIŽNO ROKO. S TO OPREMO DVIGAMO TUDI NAJVEČJA PRIČAKOVANJA.

Z avtodvigali omogočamo dvigovanje najrazličnejših tovorov izjemnih dimenzij in teže, prevoze z raztovorom in montažo železobetonskih konstrukcij, jeklenih konstrukcij in gradbenih žerjavov. Uporabljamo sodobna dvigala novejše izdelave, z več opreme in veliko zmogljivostjo. Vodijo jih izkušeni upravljavci ‒ avtodvigalisti, ki izpolnjujejo vse pogoje za opravljanje tega dela. Končni cilj je zagotoviti kar največjo varnost, strokovnost in zanesljivost tako ljudi kot opreme.

 

 

SELITEV STROJEV

 

NIČ NE SME ITI NAROBE, KO SELITE ZELO OBČUTLJIVE OBDELOVALNE STROJE, VELIKE HIDRAVLIČNE PREŠE, CELOTNE PROIZVODNE OBRATE ALI DRUGO INDUSTRIJSKO OPREMO.

Zato v podjetju DVIG ponujamo celovito rešitev demontaže, selitve in namestitve industrijske opreme. Vse pod eno streho. Gre za storitev, ki zahteva najbolj izkušeno selitveno skupino, posebno transportno-hidravlično opremo, temeljit ogled kraja in podroben tehnični načrt prestavitve. Vse zato, da nič ne gre narobe.

 

 

IZREDNI PREVOZI

 

NAJ GRE ZA PREVOZ PODMORNICE, BETONSKEGA NOSILCA, STROJA ALI ORJAŠKE NOVOLETNE JELKE, V PODJETJU DVIG POSKRBIMO ZA PREVOZ VSEH TEŽKIH TOVOROV ZUNAJ NAJVEČJIH DOVOLJENIH DIMENZIJ.

Izredne tovore prevažamo od koder koli in kamor koli. In to sta skoraj edina podatka, ki ju od vas potrebujemo. Načrt prevoza, preverjanje vozne poti, pridobivanje vseh potrebnih dovoljenj, organizacija vseh podpornih storitev, pridobitev dodatne opreme, spremstvo s spremljevalnim vozilom ‒ za vse to poskrbimo sami. Pozabite na logistiko in papirologijo, to je naša skrb.

 

 

DRUGE DVIŽNE IN VIŠINSKE STORITVE

 

NAMESTO TOVORA LAHKO AVTODVIGALO DVIGNE KOŠARO Z EKIPO LJUDI, KAR OMOGOČA DELO NA NAJBOLJ NEPRISTOPNIH MESTIH IN V ODROČNIH KRAJIH. ALI PA VILICE ZA PALETE, VSEBNIK ZA RAZSUTI MATERIAL, KOŠARO ZA SVEŽ BETON …

 

Dodatne storitve:

 

  • uporaba fiksne delovne košare za dve ali več oseb za delo na višini
  • oprema za dvigovanje avtomobilov ("pajek")
  • vilice za dvigovanje palet
  • košara za dvigovanje razsutega materiala
  • košara za dvigovanje betona ali peska
  • možnost najema dizelskih ali električnih samohodnih delovnih košar
  • storitve s čelnimi viličarji nosilnosti od 500 kilogramov do 27,5 tone (dodaj link na opremo na viličarja)

Doseg fiksne ali viseče delovne košare je odvisen od avtodvigala, na katero je le-ta pritrjena. Maksimalna višina dosega je 78 metrov.

 

 

Panoge

 

NAŠE STORITVE IN IZKUŠNJE UPORABLJAJO VODJE PROIZVODNJE, VODJE GRADBIŠČ, VODJE VZDRŽEVANJA, VODJE TRŽENJA IN VODJE LADJEDELNIC V NAJRAZLIČNEJŠIH PANOGAH V SLOVENIJI IN TUJINI.

 

KJE DELAMO:

 

 

 

Zakaj izbrati DVIG d.o.o., Vrhnika?

 

PRI DVIGU STE LAHKO BREZ SKRBI: NAJTEŽJO, NAJZAHTEVNEJŠO IN NAJBOLJ KRITIČNO SELITEV PROIZVODNJE ALI IZVEDBO DVIGA BOMO IZPELJALI GLADKO IN BREZ ZASTOJEV.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski št.: 

+386 1 750 56 30

+386 31 623 224

 

E-mail naslova: 

info@dvig.si

dvigala@dvig.si

 

 

NA NAS SE VEDNO LAHKO ZANESETE.