DPF, najem in storitve, d.o.o.

KontaktDPF, najem in storitve, d.o.o.
Pernetova ulica 6
1235 Radomlje
Kontakt+386 31 257 600
Kontakt+3861 722 76 79
Kontaktinfo@dpf.si
Kontakt dpf.si
Davčna št.:SI20666713
Direktor:FLORJANČIČ DUŠAN

 

DPF, najem in storitve, d.o.o.

TRANSPORT & LOGISTIKA

 

 

O nas

 

Smo specializirani za prevoze zbirnega blaga (manjših pošiljk). Tedensko razpolagamo z večimi vozili v izvozu iz držav BIVŠE JUGOSLAVIJE-SLOVENIJE-ITALIJE-NEMČIJE-BELGIJE-NIZOZEMSKE in prav tako v povratku nazaj.

Smo podjetje ki raste, se izpopolnjuje in izobražuje na vseh področjih, poskrbi da so vaše želje in potrebe, kar se le da izpolnjene.

DPF podjetje si prizadeva, kar se le da najbolj ugoditi potrebam in željam naših strank. Tako lahko v našem skladišču blago začasno uskladiščimo in ga po dogovoru na željo stranke kadarkoli in kamorkoli dostavimo.

 

 

Storitve

 

 

 

 

Skladišče

 

 

V Kamniku gradimo novo skladišče, kjer bomo povečali naše zmogljivosti in kapacitete, s katerimi bomo lahko za vas, še bolje opravljali transportne in logistične storitve.

Po dogovoru s stranko lahko naložimo, preložimo, razložimo ali uskladiščimo blago, po predhodnem dogovoru tudi po principu  –  24 h/dan, 7 dni/teden.

 

 

Vozni park

 

V našem voznem parku so vozila vlačilec-klasični priklopnik z dimenzijami 13,60 x 2,45 x 2,75 z nosilnostjo do 24 t, solo vozilo dimenzij 6 x 2,45 x 2,30 nosilnosti do 6 t in kombi vozilo po potrebi s prikolico.

V našem voznem parku, imamo prav tako vsa vozila opremljena za opravljanje prevozov nevarnega blaga ADR.

 

 

ZAKAJ MI ?

 

 

  • Zanesljivost: Vi pokličete nas in naročite prevoz, mi poskrbimo da blago varno in zanesljivo pride v roke naročnika, ali pa kar k vam. Tako preprosto je to, ko vozi za vas podjetje DPF.
  • Kvaliteta: Kvaliteta prevoza je v našem podjetju skrb, ki zaseda prvo mesto, pa naj bo to na poti ali v našem skladišču.
  • Fleksibilnost: Ko potrebujete vaše blago naložiti, preložiti ali pa samo nasvet kako bi bilo bolje, pokličete nas in z veseljem smo vam na voljo. Smo mlad kolektiv, poln ambicij, ki jih počasi uresničuje in podjetje uspešno raste, ker fleksibilnost za nas ni problem 24h/dan in 7dni/teden.
  • Sledenje: Vsa naša vozila so opremljena s sodobnimi GPS napravami. S tem omogočamo, da je naročnik lahko vsak trenutek seznanjen z lokacijo in časom prihoda pošiljke.
  • Točnost: Tako kot se dogovorimo, tudi storimo. Poskrbimo, da je vaše blago dostavljeno na dan in uro, ki se dogovorimo predhodno.

 

Kako do nas?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

+386 31 257 600

info@dpf.si

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.