DENIS TRANS, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o.

KontaktDENIS TRANS, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o.
Moščanci 50
9202 Mačkovci
Kontakt+ 386 41 340 332
Kontakthordenis@gmail.com
Kontakt denistrans.si
Davčna št.:SI36215775
Direktor:HORVAT DENIS

 

 

DENIS TRANS, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o. 

ZA MREŽO EVROPSKEGA TRANSPORTA.

 

 

O NAS

 

Naše transportno podjetje osvaja mrežo avtoprevozništva oziroma tovornega prometa po celotnem Evropskem, kakor domačem transportnem okolju. Vozni park redno posodabljamo in nadgrajujemo - skrbno sledimo trendom tehnološkega razvoja. Ob ponudbi rednih prevozov vedno poskrbimo tudi za morebitne izredne prevoze, ki so prilagodljivi na vaše želje.

 

 

USTANOVITEV in EKIPA

 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008. Naš temeljni cilj je nuditi kakovostni, zanesljiv in prilagojen program ponudbe po konkurenčnih cenah. Z Vašim zaupanjem in zadovoljstvom že osvajamo Evropske in domače ceste.

V našem podjetju je 30 zaposlenih. Ti redno skrbijo za organizacijo, zanesljivo in varno dostavo - vse za reševanje vaših logističnih težav. Celoten kader je ustrezno usposobljen. Naši vozniki redno pregledujejo transportna vozila, da so le ta varna in hitra - za zanesljivo dostavo vašega blaga.

 

NAŠI CILJI IN POSLANSTVO

 

Naši cilji so vzpostaviti cenovno ugodno transportno oziroma tovorno mrežo, ki sledi trendom razvoja, ekoloških in poslovnih standardov ter konkurenčnosti. Hkrati se zavezujemo, da bomo to mrežo negovali in uspešno posodabljali oziroma prilagajali spremembam.

Naše poslanstvo je zagotovitev konkurenčne ponudbe avtoprevozništva in tovornega transporta vseh vrst blaga po želji naročnika. Prevzamemo vso organizacijo in skrb, da bo Vaše logistično poslovanje potekalo nemoteno in profesionalno - za varno in hitro dostavo.

 

Želite izvedeti več?

 

 

PONUDBA

 

 

KLASIČEN PREVOZ BLAGA

 

Klasičen prevoz blaga po vsej Evropi. Omogočamo tudi preklad tovora ali delne prevoze. Ob razširjenem voznem parku lahko prevažamo tovor vseh dimenzij - upoštevajoč se ekonomičnosti prevoza.

 

TERMINSKI PREVOZ BLAGA

 

Čas je pomemben! Razporedite ga učinkovito. Za večja ali majhna podjetja omogočamo na podlagi dogovora v naprej določene terminske prevoze. Tedenski, mesečni ali večkratni prevozi - prilagojeno vašim zahtevam.

 

HITRI EKSPRES

 

"Hitri ekspres" ali časovno omejene pošiljke prevzamemo in vam dostavimo na želeno lokacijo še pred iztekom časa! Za te vrste pošiljk je vozni park še posebej prilagojen.

 

POSEBNE ŽELJE

 

Posebne želje? Za vse je poskrbljeno. Vemo, da je v svetu logistike več nepredvidenih težav - z nami jih boste uspešno rešili. Prepričajte se sami!

 

 

PODROČJE DELOVANJA

 

TUDI IZVEN REDNIH DRŽAV UČINKOVIT & ZANESLJIV MEDNARODNI TRANSPORT

 

  • Slovenija,
  • Avstrija,
  • Italija,
  • Hrvaška,
  • Slovaška in
  • Madžarska.

 

 

VOZNI PARK

 

OKOLJU PRIJAZNO in VARNO - VSE ZA KAKOVOSTNO IZVEDBO DOSTAVE

 

  • Vlačilci s priklopnikom ali jumbo prikoličarji

 

 

NAROČNIKI in PARTNERJI

 

 

Zakaj izbrati DENIS TRANS, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o.?

 

 

Kako do nas?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 

+ 386 41 340 332

 

E-Mail naslov:

hordenis@gmail.com

 

 

 

NAŠA PONUDBA JE DINAMIČNA in FLEKSIBILNA - ZAGOTAVLJAMO LOGISTIČNO POPOLNOST.