DAKS TRANSPORT d.o.o.

KontaktDAKS TRANSPORT d.o.o.
Ruperče 14
2231 PERNICA
Kontakt+ 386 40 414 091
Kontaktdaks.trans@amis.net
Kontakt http://www.slodesign.com/daks/index.htm
Davčna št.:SI97346799
Direktor:DAKS DAMIJAN

 

DAKS TRANSPORT d.o.o.

Vse storitve so vedno opravljene v skladu s pričakovanji naročnikov in v dogovorjenih rokih!

 

 

O nas

 

Ob ustanovitvi našega podjetja smo se zavedali velike in močne konkurence na trgu cestnih prevozov. To pa nam je dalo vedeti, da bomo dosegli želene poslovne cilje le v kolikor bomo natančno sledili razvoju trendom cestnega tovornega prometa in vedno novim tehnološkim zahtevam na področju EU, zlasti predpisom po EKO motorjih. Vse to pa s ciljem, doseči izjemno kvaliteto storitev, ki bo temeljila na varnem in hitrem prevozu blaga. Pohvalimo se lahko s 50-letno tradicijo in zanesljivostjo.

Skrb za brezhiben vozni park naših kamionov in izjemna skrb za ekipo odličnih in izkušenih šoferjev sta naši hrbtenici strategije za uspešnosti poslovanja. Zaradi vsega naštetega pa smo se izjemno hitro postavili v družbo priznanih in zanesljivih izvajalcev cestnega tovornega prometa pri nas in v tujini. V tej družbi smo že več kot trinajst in smo prepričani,da bomo ostali v njej še izjemno dolgo.

 

 

Storitve

 

Skrb za brezhiben vozni park naših kamionov in odlična za ekipa izkušenih šoferjev nam omogočata izvajanje prevozov tovora v mednarodnem prometu na zavidljivi ravni. To pa pomeni, da so vsi naši prevozi opravljeni varno in v dogovorjenem času . S sledenjem in prilagajanjem vedno novim tehnološkim zahtevam na področju EU, zlasti predpisom po EKO motorjih pa skrbimo, da so naša vozila kar se da ekološko sprejemljiva, kar pa nam zelo olajša delo z različnimi potrebnimi dovoljenji . To pa nam omogoča veliko lažji in hitrejši potek vseh administrativnih poti. Vse to pa s ciljem, doseči izjemno kvaliteto storitev, ki bo temeljila na varnem in hitrem prevozu blaga. Naši šoferji pa so izkušeni in seznanjeni s predpisi in načinom dela organov v državi čez katero ali v katero vozijo.Imamo pa posebno prijazen odnos do naših strank, ki jih smatramo za poslovne partnerje, s katerimi želimo sodelovati na dolgi rok. Zato sta prilagajanje in svetovanje našim strankam, glede na naše izkušnje, zagotovo še ne razlog več, da tudi vi postanete naš poslovni partner.

Zagotovo pa vam bomo, na podlagi vaši poslanih podatkov kot so: količina, teža, volumen, vrsta blaga in pakiranja, poštne številke kraja naklada in razklada, število nakladov in razkladov..., pripravili konkurenčno ponudbo prevoza, ki bo hkrati varna in hitra.

 

 

Destinacije voženj

 

  • Slovenija
  • Italija
  • Nemčija
  • Francija
  • Španija

 

 

Vozni park

 

  • 6 tovornih vozil (Renault)

 

 

Zakaj izbrati DAKS TRANSPORT d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

Telefonska št.: 

+ 386 40 414 091

 

E-mail naslov: 

daks.trans@amis.net

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.