COMARK, d.o.o.

KontaktCOMARK, d.o.o.
Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana
Kontakt+386 8 205 16 17
Kontakt+386 40 302 080
Kontaktroad@comark.si
Kontakt www.comark.si
Davčna št.:SI35304405
Direktor:BRANKO BUTALA

 

COMARK, d.o.o.

Z vami varno na poti že 30 let.

  

 

O nas

 

Podjetje COMARK d.o.o. se aktivno in uspešno ukvarja z organiziranjem IZREDNIH PREVOZOV že 30 let. Z jasno strategijo in posluhom za spremembe, podjetje skozi uspešno izpeljane projekte utrjuje vodilno mesto v branži na slovenskem trgu.

Podjetje deluje globalno, kar pomeni, da vaš tovor varno pripeljemo iz točke A do točke B kjerkoli na svetu s pomočjo kvalitetnih in ustaljenih partnerjev. Naše prednosti so dolgoletne izkušnje, znanje, kvalitetna organizacija, prilagodljivost in široka mreža zaupanja vrednih poslovnih partnerjev. Cilj, ki ga zasledujemo, je kvalitetno in varno izpeljan transport.

 

Z znanjem poskrbimo za kvalitetno izvedbo tudi najkompleksnejših projektov. 

 

  

Prejemniki certifikatov

 


 

STORITVE

 

Z znanjem poskrbimo za kvalitetno izvedbo tudi najkompleksnejših projektov.

 

 

IZREDNI PREVOZ

 

Kvalitetna in zanesljiva izvedba vseh vrst izrednih prevozov 

 

Posebnosti v izrednih transportih ne manjka. Tovor se med seboj razlikuje, kar pomeni, da je vsak transport unikatna rešitev zase. Kljub temu mora biti rešitev ekonomsko sprejemljiva, tako za naročnika kot organizatorja prevoza.

Zakladnica izpeljanih projektov nam omogoča hiter dostop in aplikacijo rešitve v dani trenutek. Zelo pomembno za naše inženirje je, da dobijo kvalitetne vhodne podatke o tovoru: pravilne dimenzije in težo, mesto naklada / razklada, priporočljive so skice ali fotografije, težišče … Tako privarčujemo veliko časa in denarja, saj lahko ponudimo optimalno rešitev po meri.

 

 

PROJEKTNI TOVOR

 

Projektni tovor, ali bolj znan angleški izraz »Project Cargo«, označuje dejavnosti povezane s transportom ogromnih, težkih, kritičnih (komponent pomembnih za dokončanje živih projektov) ter vrednih tovorov.
V Comarku razpolagamo s poglobljenim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami s področja projektnih tovorov in ladijskih transportov.

Potrebe naročnikov na eni strani in razpoložljive kapacitete dobaviteljev na drugi strani povežemo v celoto, ki je časovno in ekonomsko razumljiva ter obvladljiva. 

 

Improvizacijo prepuščamo konkurenci! Pri nas naključij ni.

 

 

PAKIRANJE TOVORA

 

Zaščita tovora za potrebe transporta 

 

V Comarku poskrbimo za ustrezno transportno pakiranje različnih vrst tovora. Pravilno pakiranje in pričvrščevanje tovora bo le tega zaščitilo med transportom na končno lokacijo pred različni zunanjimi vplivi in vsemi vmesnimi manipulacijami.

Lesena embalaža narejena po meri tovora omogoča optimalni izkoristek razpoložljivega prostora v kontejnerju ali prikolici tovornjaka. Tako je logistika tovora zelo poenostavljena, varnejša in zanesljivejša. Investicija v kvalitetno pakiranje je zavarovanje vloženega znanje in truda, ki je bil potreben za kreiranje tovora.

 

 

DOVOLJENJA IN SPREMSTVO

 

Pridobimo vsa potrebna dovoljenja in soglasja za izredni prevoz.

Tovor spremljamo z lastnimi vozili.

 

Natančnost priprave dovoljenj, ki prepriča tudi najzahtevnejše! 

 

 

SELITEV OPREME - RAL

 

Strojne selitve v Sloveniji in tujini


S pomočjo izurjene selitvene ekipe in sodobne transportno-hidravlične opreme smo kos vsaki selitvi. Podroben ogled kraja iznosa in vnosa sta kritični točki pri selitvi. Z ogledom tako določimo potreben obseg dobave opreme za selitev in transport ter številčnost ekipe.

V kolikor je končna destinacija izven Slovenije, poskrbimo tudi za primerno zaščito strojne opreme za potrebe transporta, ki je lahko cestni, letalski ali ladijski. To uredimo z izdelavo lesene transportne embalaže po meri strojev in različnimi folijami, odvisno od občutljivosti opreme. Najobčutljivejše komponente zaščitimo z vakuumsko folijo in dodamo sušila (Silica Gel).

 

 

 

DRŽAVNA IN VOJAŠKA LOGISTIKA

Prevoz obrambnih proizvodov je posebno zahteven saj je potrebno poznati in upoštevati vse zakonske uredbe na tem področju.

Ne glede ali gre za civilno, obrambno ali vojaško opremo imamo v Comarku dolgoletne izkušnje za prevoz takega blaga. Naši zaposleni imajo tudi narejen tečaj za prevoz eksplozivov (ADR, IMO 1).

Posebno pozornost namenjamo pridobivanju ustreznih tranzitnih dovoljenj, neglede na tip transporta (ladijski, kamionski, letalski) čez vsako državo ki jo tovor prečka.

Sodelujemo le z izbranimi in zanesljivimi dobavitelji, ki so certificirani za prevoz vojaškega in obrambnega blaga.

Naše reference vključujejo prevoze za NATO, Slovensko vojsko ter komercialne proizvajalce obrambnih proizvodov (vojaški simulatorji, tanki, streliva, oklepna vozila, stroji za izdelavo municije, zaščitna sredstva,..)

 

 

Kaj vam nudimo?

 

  • Organizacijo prevozov,
  • lastna vozila za spremstvo,
  • kompletne logistične storitve za izredne prevoze po celem svetu,
  • pomorski promet,
  • zračni promet.

 

 

Izkušeni v projektni logistiki.

Strnjene informacije o naših rešitev si lahko preberete in ogledate tudi v digitalni obliki.

 

 

PREDNOSTI SODELOVANJA Z NAMI

 


 

STOPITE V STIK Z NAMI

   

Telefonski številki:

 

+ 386 8 205 16 17

+ 386 40 302 080

 

E-Mail:

 

road@comark.si

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.