BALKAN AVTO, PREVOZ VOZIL, d.o.o.

KontaktBALKAN AVTO, PREVOZ VOZIL, d.o.o.
Letališka cesta 16
1000 LJUBLJANA
Kontakt+ 381 64 851 69 40
Kontakttransport@balkanauto.com
Kontakt www.balkanavto.com
Davčna št.:SI82762317
Direktor:KRSMANOVIĆ SLOBODAN, PAJIĆ IVAN (prokurist)

 

BALKAN AVTO, PREVOZ VOZIL, d.o.o.

 

 

O podjetju

 

Družba Avto Balkan d.o.o. je bila ustanovljena leta 2010. Primarna dejavnost je mednarodni cestni transport prevoznih sredstev, tako osebnih, kot tudi tovornih in dostavnih vozil po celotni Evropi.

Naše stranke so uvozniki in prodajalci novih ter rabljenih vozil. Naš vozni park obsega 35 tovornjakov nove generacije znamke Scania in Mercedes. Izpolnjujejo vse normative in predpise, zahtevane s strani mednarodnih zakonov na področju cestnega transporta in CMR ­konvencije.

Naša transportna vozila so opremljena s sistemom za sledenje vozil, zato vam bomo sposobni kadarkoli posredovati informacije o trenutnem položaju vaših vozil.

Z našimi vozili in profesionalno usposobljeno ekipo smo sposobni izpolniti vse vaše zahteve glede željene destinacije dostave ali prevzema, tipa vozila, ki se prevaža (osebno, tovorno ali dostavno) in količine.

Spoštujemo vse mednarodne postopke, ki so predpisani za zagotavljanje zanesljivih storitev v mednarodnem transportu, kar ohranja našo visoko kakovost storitev in zadovoljstvo naših strank.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, zato se bomo na vsako vašo zahtevo odzvali takoj, in poskrbeli za odgovoren ter profesionalen prevoz vozil pod dogovorjenimi pogoji in z namero izpolniti vse vaše želje.

Poleg prevoza vozil, vam nudimo tudi vse storitve povezane z uvozom in registracijo vozil.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

Nudimo vam:

 

  • Prevoz vozil

 

 

Destinacije voženj:

 

  • Države Evropske unije,
  • Rusija,
  • države bivše Jugoslavije.

 

 

Vozni park:

 

  • 35 vozil (Mercedes Benz in Scania) 

 

Zakaj izbrati BALKAN AVTO, PREVOZ VOZIL, d.o.o. ?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI