AVTOPREVOZNIŠTVO JANEZ PETRIČ transport in logistika d.o.o.

KontaktAVTOPREVOZNIŠTVO JANEZ PETRIČ transport in logistika d.o.o.
Unec 6
1381 RAKEK
KontaktLogistika: +386 (0) 41 639 368 (Tomaž Petrič), +386 (0) 51 344 947 (g. Gruičič)
Kontakt+386 (0) 41 639 351 (Janez Petrič), +386 (0) 51 235 495 (delavnica - g. Saško)
Kontaktinfo@petric-transport.si
Kontakt www.petric-transport.si
Davčna št.:SI47519258
Direktor:PETRIČ JANEZ

 

AVTOPREVOZNIŠTVO JANEZ PETRIČ d.o.o.

Hitrost in zanesljivost že od leta 1990.

 

 

O nas

 

AVTOPREVOZNIŠTVO JANEZ PETRIČ transport in logistika d.o.o. smo podjetje s tradicijo od leta 1990.

Temeljimo na hitrosti in zanesljivosti že vse od samega začetka našega delovanja. V obdobju od nastanka do danes, smo se iz malega samostojnega podjetnika razvili v srednje veliko podjetje.

V začetku je direktor Janez Petrič začel s samostojno kariero, z vozilom Mercedes-Benz 408d, v manj kot 20 letih pa se je naš avtomobilski park povečal na 40 novih različnih vozil in poslovno stavbo, popolnoma opremljeno mehanično in vulkanizersko delavnico, ter skladiščem.

 

 

Vizija


Naša vizija je nadaljevanje tradicije, tako v kvaliteti, kot v razvoju, zato imamo jasen cilj: ostati zvesti vsem dobrim strankam, hkrati pa zadovoljevati čim več vaših potreb po storitvah, ki jih opravljamo.

  

 

Želite izvedeti več? 

 

  

Storitve

 

PREVOZI

 

Slovenija – Italija – Slovenija


Naše podjetje je primarno orientirano na relacijo Slovenija – Italija – Slovenija, na kateri vam nudimo zbirne, volumenske, ekspresne, ADR (embalirane nevarne snovi), in pa specializirane prevoze rotacijske pločevine. Nudimo vam možnosti dostave pošiljk večine blaga, v enem prevozu do 120 kubičnih metrov.

 

Prilagodimo se vašim potrebam


Naš vozni park je opremljen s 30 vozili različnih kategorij, vsa so opremljena z GPS sledenjem, s tem nam naša časovna in lokacijska optimizacija omogoča natančno načrtovanje prevozov do vas. Vozni park je opremljen z vozili različnih tipov, zato lahko tudi na ta način prilagodimo prevoz vašim potrebam, odvisen od količine blaga, hitrosti dostave blaga, do zahtevnosti dostopa do lokacije. Zato imamo v lasti pester asortiment vozil različnih velikosti, od kombijev, solo vozil, šleperjev do tandemskih priklopnikov.

 

Varnost vašega blaga


Poskrbeti znamo, da vaš tovor z nami prispe do ali od vas nepoškodovan, če pa se med prevozom pripeti kakšna nezgoda, pa imamo zavarovano prevozniško odgovornost do višine 200.000,00 €.

 

 

LOGISTIKA

 

Področje celotne centralne Evrope


Naša logistika deluje dlje od našega osnovnega prevozniškega tržišča. Pokrivamo celotno centralno Evropo, tako, da lahko z našimi zaupanja vrednimi podizvajalci dostavimo vaš tovor tudi v in iz vseh držav Evropske unije in držav pridruženega območja.

 

Kontakt


Za več informacij pokličite:

  • Blaž: 00386 (0) 51 666 605
  • Tina: 00386 (0) 51 666 620

ali nas kontaktirajte na tina@petric-transport.si ali blaz@petric-transport.si.

 

 

SKLADIŠČENJE

 

Skladiščni prostor


V naši poslovni stavbi imamo 1000m3 skladiščnih prostorov, ki jih uporabljamo za shranjevanje vašega blaga, če potrebujete časovni odlog med naročilom in prejemom, oziroma dostavo vašim partnerjem v tujini. Če se srečujete s prostorsko stisko, skladiščni prostor oddamo tudi za daljše časovno obdobje.

 

Varovanje


Prostor je opremljen z vso predpisano varnostno opremo, tudi za blago, ki spada v kategorijo nevarnih snovi. Skladišče je varovano s proti vlomnim sistemom, vezanim na klicni center, z rednimi obhodi varnostnikov pogodbene varnostne službe, ter video nadzorom.

 

 

MEHANIČNA DELAVNICA

 

Vzdrževanje tovornih vozil


Naša mehanična delavnica je opremljena za vsa mehanska vzdrževalna dela na tovornih vozilih. Za popolno ponudbo servisiranja tovornih vozil smo zaposlili usposobljen kader, ki kvalitetno poskrbi, da bo vaše vozilo brezhibno. Za servisne storitve je potrebna predhodna najava.

 

Kontakt

 

  • Saško Adzov: 00386 (0) 51 235 495

 

 

VULKANIZERSTVO

 

Vulkanizerska delavnica


V naši vulkanizerski delavnici poskrbimo, da je vaše vozilo dobro obuto, zato vam nudimo storitve premontaže in popravila tovornih pnevmatik in platišč.

 

Kontakt

 

Saško Adzov: 00386 (0) 51 235 495

 

 

Naše glavne destinacije voženj:

 

  • Slovenija,
  • Italija,
  • Avstrija, 
  • Hrvaška.

 

 

 

Zakaj izbrati AVTOPREVOZNIŠTVO JANEZ PETRIČ transport in logistika d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.: 

+386 (0) 41 639 368 

 

E-mail naslov: 

info@petric-transport.si

 

Prilagodimo se vašim potrebam.