AGRO MOBIL, storitve in trgovina, d.o.o.

KontaktAGRO MOBIL, storitve in trgovina, d.o.o.
Letališka ulica 37
4208 Šenčur
Kontakt+386 (0)5 9077 901 - finance in računovodstvo, +386 (0)4 2595 500 - komerciala
Kontakt+386 (0)41 698 385
Kontakt+386 (0)4 2595 501
Kontakttransport@agromobil.si
Kontakt www.agromobil.si
Davčna št.:SI68853432
Direktor:BERTONCELJ BOŠTJAN

 

AGRO MOBIL, storitve in trgovina, d.o.o. 

Optimalno izvajanje logističnih storitev, s ciljem popolnega zadovoljstva kupcev.

 

 

O podjetju

 

Podjetje AGRO MOBIL d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1996 in se ukvarja z notranjim in mednarodnim transportom. Po začetku z enim solo vozilom se je podjetje stalno razvijalo in trenutno naš vozni park obsega 25 sodobnih vozil, ki so opremljena z navigacijskimi sistemi, sistemi sledenja in mobilnimi telefoni. Naš vozni park sestavljajo vozila vseh velikosti, od kombi vozil kapacitete 5-ih euro paletnih mest do priklopnikov kapacitete 34 euro paletnih mest.

Za potrebe naročnikov razpolagamo s skladiščnimi prostori in lastnim parkiriščem za vozila. Rezultate dosegamo s trdim delom, vztrajnostjo in jasno določeno vizijo. Odlikuje nas sposobno hitrega prilagajanja, kar omogoča uspešno soočanje z novimi zahtevami trga na področjih notranjega in mednarodnega prevoza tovora. Kot organizator logističnih procesov s svojim delovanjem, pri danih omejitvah glede varnosti in hitrosti, znižujemo stroške, ki nastajajo med gibanjem blaga v prostoru in s tem povečujemo konkurenčno sposobnost.

Osnova našega delovanja temelji na načelih gospodarnega poslovanja in sloni na zdravih finančnih temeljih. Kod dokaz za uspešno delo in dodaten motiv za nadaljnji razvoj in rast podjetja smo, v letih 2015, 2016, 2017 in 2018 prejeli certifikat bonitetne odličnosti Excellence SME.

 

Želite o nas izvedeti več?

 

 

Dejavnosti

 

MEDNARODNI PREVOZI

 

V mednarodnem transportu opravimo ali organiziramo prevoz v vse države Evropske unije. Naša primarna usmeritev pa obsega Avstrijo, Nemčijo, Italijo in Češko.

Na tedenskem nivoju imamo organizirane redne linije proti Linzu, Dunaju in Pragi. Za navedene relacije zbiramo delne naklade oziroma zbirnik po celotni Sloveniji.

Vozila so opremljena z navigacijsko opremo in spalno kabino za voznika, kar omogoča izvedbo daljših večdnevnih relacij. Za vsa vozila imamo sklenjeno tudi zavarovanje prevozniške odgovornosti za primer poškodovanja blaga.

 

 

LOKALNI PREVOZI

 

Naše podjetje se že več kot dve desetletji ukvarja s prevozom najrazličnejšega blaga po slovenskem in širšem evropskem prostoru. Imamo moderen vozni park, saj smo vsa vozila v njem opremili s tehnologijo GPS sledenja, ki nam omogoča natančno lociranje pošiljke v vsakem trenutku.

Za prevoz težjega oz. večjega tovora uporabljamo tovornjake, priklopnike in polpriklopnike, za prevoz manjšega oz. lahkega tovora pa dostavne kombije.

Blago vsakodnevno razvažamo po vsej Sloveniji. Dogovorimo se lahko za različne oblike sodelovanja glede na želje in potrebe stranke.

 

 

LOGISTIKA IN SKLADIŠČENJE

 

Skladiščenje blaga je pomemben del logističnih storitev. Kvalitetno skladiščenje blaga predstavlja veliko odgovornost, saj med njim ne sme priti do spremembe kvalitete kamionskega ali drugega blaga. Skladiščenje obsega: prevzemanje in izdajanje blaga, varovanje blaga pred krajo, nadzorovanje pogojev, v katerih se blago nahaja (temperatura, vlaga,…), kontrolo stanja zalog, smotrno in urejeno razporeditev znotraj skladišča, prerazporejanje blaga in urejanje vse potrebne dokumentacije.

Naše podjetje dopolnjuje transportne storitve tudi s storitvami skladiščenja v lastnih poslovnih prostorih. Za vaše blago bo primerno poskrbljeno, saj se zavedamo odgovornosti, ki jo ta storitev prinaša. Ker želi vsaka stranka kar najbolj natančne informacije o stanju svojega blaga, uporabljamo za ta namen najnovejše informacijske in telekomunikacijske tehnologije.

 

 

SERVIS IN VZDRŽEVANJE

 

Naše podjetje nudi tudi storitve servisiranja tovornih vozil. Smo pooblaščen serviser za DEUTZ. Servisiramo vse znamke vozil.

V naši servisni delavnici ali z mobilnim servisnim vozilom smo lahko prisotni na dostopnih mestih in opravimo zagone motorja, vsa preventivna in garancijska vzdrževanja, kot tudi ostala nepredvidena servisna popravila.

 

Poleg tega opravljamo tudi sledeče storitve:

 

 • Servisna in garancijska popravila na priklopnikih,
 • vzdrževanje in popravilo vseh znamk priklopnikov,
 • popravilo zavor ter zavornih sklopov,
 • vzdrževanje ter popravilo pnevmatskih in hidravličnih instalacij in naprav,
 • vzdrževanje in popravilo električnih instalacij ter njihovih komponent,
 • priprava vozila za tehnični pregled,....

 

 

Vozni park

 

Naš cilj je zagotavljati kakovostne storitve in strokovno izvedbo prevozov blaga, zato vozni park neprestano posodabljamo, obnavljamo in širimo.

Število vozil iz leta v leto povečujemo, že sedaj pa je na voljo dovolj vozil, da lahko zagotavljamo učinkovito izvedbo prevozov skladno z željami in potrebami naših strank. Naš vozni park obsega vozila MAN, DAF, ...

 

 • Kombi 1,6 t nosilnost
 • Prevozi s tovornimi vozili do 3,5 t nosilnost
 • Prevozi s tovornimi vozili do 6,5 t nosilnost
 • Prevozi s tovornimi vozili do 14,8 t nosilnost
 • Prevozi s tovornimi vozili do 26 t nosilnost

 

Oglejte si tudi našo GALERIJO.

 

 

Zaupajo nam:

 

 

Zakaj izbrati AGRO MOBIL, storitve in trgovina, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonske št.: 

+ 386 (0)5 9077 901 - finance in računovodstvo

    + 386 (0)4 2595 500 - komerciala

+ 386 (0)41 698 385

 

E-mail naslov: 

transport@agromobil.si

 

Skupaj bomo našli pravo pot!