A2EL transport, d.o.o.

KontaktA2EL transport, d.o.o.
Nova Cerkev 21C
3203 Nova Cerkev
Kontakt+ 386 41 785 361
Kontaktandrej.vranc@a2el-transport.com
Kontakt www.a2el-transport.com
Davčna št.:SI22701338
Direktor:VRANC ANDREJ

 

A2EL transport, d.o.o.

Do uspeha ne pridemo s posnemanjem drugih ali s poskusi, da bi jih prekosili, temveč z odkrivanjem naših talentov in z razvijanjem njihovega polnega potenciala. 

(Stara grška modrost)

 

O nas

 

Leta 2004 je nastala družba A2EL transport, d.o.o. z željo lastnika, da nadaljuje dolgoletno družinsko tradicijo, ki jo je začel leta 1990 že njegov oče. Podjetje ima sedež v Novi Cerkvi pri Vojniku. Vse od ustanovitve se ukvarja z mednarodnimi prevozi blaga v cestnem prometu. Podjetje beleži stalno rast že od samega začetka in trenutno razpolaga z desetimi vozili, ki so opremljena z napravami za sledenje. Leta 2010 je podjetje sklenilo strateško pogodbo o sodelovanju z avstrijskimi partnerji, ki skupaj z vodstvom in vsemi zaposlenimi ustvarjajo konkurenčno podjetje na mednarodnem trgu.

Cilji in poslovna strategija podjetja so investiranje v še večjo rast voznega parka in zagotavljanje uspešne in kvalitetne izvedbe naročil naših strank.

 

 

 

 

Naše storitve 

 

Ukvarjamo se z mednarodnimi prevozi blaga po Zahodni Evropi. Največi obseg dela zajemajo države Avstrija, Nemčija in Italija. Svojim strankam nudimo tudi vulkanizerske storitve za tovorna vozila.

 

 

Vozni park:

 

Naš vozni park trenutno šteje 8 vozil znamke Mercedes-Benz.

 

 

Zakaj izbrati A2EL transport, d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

+ 386 41 785 361

 

andrej.vranc@a2el-transport.com

 

 

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.