ABC Logistika d.o.o., mednarodna špedicija in transport

KontaktABC Logistika d.o.o., mednarodna špedicija in transport
Ankaranska cesta 7B
6000 KOPER
Kontakt+ 386 (5) 9072 761
Kontaktinfo@abcl.eu
Kontakt www.abcl.eu
Davčna št.:SI48959456
Direktor:PETER MEZEK

 

ABC Logistika d.o.o., mednarodna špedicija in transport

PROFESIONALNE STORITVE DODANE VREDNOSTI

 

 

O podjetju

 

ABC Logistika je mednarodna špedicija, ki razvija in nudi storitve globalne logistike. Naš primarni posel je nudenje storitev pomorskega transporta, transporta tekočega tovora, transporta razsutega tovora in storitev luške špedicije. Ker je Luka Koper ena glavnih pristanišč za države srednje in vzhodne Evrope je vsaka destinacija lahko dosegljiva s prilagojenimi rešitvami podjetja ABC Logistika.

Našim strankam ponujamo širok izbor špedicijskih in logističnih storitev. Vsaka naša rešitev je izdelana za vsako stranko posebej, upoštevajoč zahteve stranke in specifiko tovora. Naši zaposleni nudijo stranki podporo pri določanju najustreznejše in najzanesljivejše vrste transporta do končne destinacije.

Glavne stranke podjetja ABC Logistika so mednarodna industrijska podjetja in trgovska podjetja, ki potrebujejo zanesljivost in učinkovitost. Stremimo k temu, da bi si zagotovili bazo lojalnih strank. To dosegamo tako, da vzdržujemo kvaliteto naših storitev na visokem nivoju in da se posvečamo nenehnemu napredku. Sprotno rešujemo izzive, ki jih prinašajo hitre spremembe mednarodnega poslovnega okolja.

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

Storitve

 

Storitev izdelamo po meri


Našim strankam ponujamo širok izbor špedicijskih in logističnih storitev. Vsaka naša rešitev je izdelana za vsako stranko posebej, upoštevajoč zahteve stranke in specifiko tovora. Naši zaposleni strankam nudijo podporo pri določanju najustreznejše in najzanesljivejše vrste transporta do končne destinacije.

Z našo razvejano partnersko mrežo vam nudimo dostavo od vrat do vrat po celem svetu. Nadzorujemo vse logistične procedure, vključno s skladiščenjem, kopenskim prevozom, carinjenjem blaga in vse ostale storitve dodane vrednosti.

 

 

LETALSKI PREVOZ

 

Z našo razvejano partnersko mrežo vam nudimo prevoz od vrat do vrat, po celem svetu. Za vaše uvozne ali izvozne pošiljke vam nudimo najem delnega ali celotnega letalskega prostora. Če pošiljka ni tako nujna vam nudimo kombinacijo prevoza letalo - ladja ali ladja – letalo. Na vašo željo lahko koordiniramo celoten prevoz od vrat do vrat, vključno s carinjenjem blaga. Nudimo vam tudi prevoz posebnih tovorov, kot je prevoz nevarnega blaga (DGR), žive živali (AVI) in pokvarljivo blago. Organiziramo vam prevoze pošiljk iz Kitajske in ostalih Azijskih letališč.

 

  

POMORSKI PREVOZ

 

Strokovno usposobljen kader podjetja ABC Logistika vas bo vodil skozi zapleten sistem pomorske logistike. Z našo razvejano partnersko mrežo vam nudimo dostavo od vrat do vrat po celem svetu. Nadzorujemo vse logistične procedure, ki se tičejo vaše pošiljke, vključno s skladiščenjem, kopenskim prevozom, carinjenjem blaga in vse ostale storitve dodane vrednosti.

Izkušen kader podjetja ABC Logistika dela z vami na vsakem detajlu, ki je povezan z vašo pošiljko, da bi vaša pošiljka varno in nepoškodovana prispela na končno destinacijo. Na prevoz lahko sprejmemo pošiljko skoraj vsakršnih dimenzij.

 

Ponujamo vam naslednje storitve:

 

  • Polni kontejnerji (FCL)
  • Zbirni kontejnerji (LCL)
  • Konvencionalni tovori

 

 

CESTNI PREVOZ

 

ABC Logistika organizira polne naklade kamionov po vsej Evropi. Naši pogodbeni podprevozniki so izbrani na podlagi naših visokih standardov kakovosti. Specializirani smo za prevoz vseh vrst tekočih kemikalij in razpolagamo z lastnim voznim parkom avtocistern. Vsa vozila so opremljena za prevoz nevarnega blaga in z GPS-om, ki nam omogoča določiti točen položaj vaše pošiljke v vsakem trenutku. Smo specialisti za prevoz nevarnega blaga. Nudimo vam prevoz goriv in kemikalij, kakor tudi prevoz razsutih tovorov, izrednih prevozov, kontejnerjev in ostalega tovora.

 

 

ŽELEZNIŠKI PREVOZ

 

ABC Logistika organizira železniške prevoze s kompletnimi vlaki ali s posameznimi vagoni v vse evropske države. Specializirani smo za prevoz tekočega in razsutega tovora po vsej Evropi. Sodelujemo z nacionalnimi železnicami in zasebnimi operaterji. Naši prevozniki so izbrani na podlagi visokih standardov kakovosti. Ponujamo vam organizacijo železniškega transporta iz Luke Koper v različne destinacije. Z našo partnersko mrežo, ki ima dostop do vseh Evropskih železnic vam zagotavljamo zanesljive in stroškovno - učinkovite železniške storitve.

 

  

LUŠKA ŠPEDICIJA

 

Izkušen in strokoven kader ABC Logistike na lokaciji Luke Koper razvija in ponuja storitve mednarodne logistike. Zaradi pomembnosti Luke Koper, ki predstavlja eno glavnih pristanišč za države srednje in vzhodne Evrope, je vsaka destinacija lahko dosegljiva z prilagojenimi rešitvami ABC Logistike.

Nudimo vam storitve luškega pretovarjanja, skladiščenja, prevoza razsutih tovorov, konvencionalnih tovorov, tekočih tovorov, projektnih tovorov in kontejnerjev FCL/LCL . ABC Logistika vam nudi prilagojene rešitve za vaše potrebe.

 

  

STORITVE DODANE VREDNOSTI

 

ABC Logistika vam nudi široko paleto dodatnih storitev, ki pripomorejo k izboljšanju upravljanja vaše dobavne verige. Naše storitve so prilagojene vašim osebnim zahtevam.


Nekaj primerov naših storitev dodane vrednosti:

 

  • Transportno zavarovanje
  • Carinsko zastopanje
  • Davčno zastopanje
  • Skladiščenje
  • Paletiranje

 

 

Industrija

 

Zavedamo se, da ima vsaka industrija svoje značilnosti in prednostne naloge. Vaše stranke imajo zahteve, ki jih morate izpolniti, če želite biti korak pred vašo konkurenco.

Naše poslovanje smo organizirali tako, da smo kos izzivom različnim industrijskim sektorjem. Naš strokovni kader se spozna na vaš trg in vaše izdelke, ter stremi k nenehnemu izpopolnjevanju naših storitev. Tak pristop nam omogoča, da vam nudimo najboljše rešitve za vaš posel.

 

Izvedite več o našem posebnem strokovnem znanju v:

 

 

 

Sledenje vozil

 

 

Naš vozni park:

 

  • 15 vozil (prevoz nevarnih tekočih kemikalij (ADR) in kontejnerjev (ISO TANK KONTEJNERJI)).

 

 

Zakaj izbrati ABC Logistika d.o.o., mednarodna špedicija in transport?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.:

+ 386 (5) 9072 761

 

E-mail naslov: 

info@abcl.eu

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI!