Globelink EG SOL D.O.O.

KontaktGlobelink EG SOL D.O.O.
Kidričeva cesta 92
4220 Škofja Loka
Kontakt040/837-055
Kontakt04/62-02-211
Kontaktlea.roginek@globelink-slovenia.com
Kontakt globelink-slovenia.com
Davčna št.:SI30827370
Direktor:DARKO RADOJEVIĆ, KOŠIR MOJCA

 

 

Globelink EG SOL D.O.O.

  POVEZUJEMO SVET

 

 

O nas

 

Trudimo se, da svojim strankam nudimo kar najbolj kvaliteten servis. Nenehno iščemo nove direktne tranzitne povezave, ki pripomorejo k nižanju stroškov in posledično nižanju cene za opravljeno storitev. Pri izvajanju storitev smo pazljivi in stremimo k temu, da pride blago nepoškodovano do končne lokacije.

Naša nagrada izhaja iz zadovoljstva naročnika in naročnikovih strank. Prizadevamo si postati vitalna povezava v uspehu naših naročnikov.

Vizija


Z našimi visoko usposobljenimi zaposlenimi in informacijsko tehnologijo se posvečamo ponudbi najboljših logističnih rešitev in mreži, katera omogoča našemu naročniku narediti "Pravo potezo".

Pomoč naročniku narediti "Pravo Potezo”

Globelink EG Sol si prizadeva, da vedno naredite pravo potezo pri izbiri optimalne transportne poti v povezavi s časom in oceno transporta.

 

 

 

STORITVE

 

IZREDNI PREVOZI

 

Blago, ki je izven okvirjev oziroma »posebno blago« obravnavamo z drugačnimi metodami in z drugačno organizacijo prevoza. Za posebne projekte potrebujete specifična strokovna znanja, izkušnje in tehnično usposobljene strokovnjake in ravno zaradi svoje unikatne narave, takega blaga ne smete zaupati komurkoli.

Mi smo strokovnjaki na tem področju. Za vas organiziramo transport, ki zahteva potrebna znanja in metode. Uspešno smo izvedli že veliko projektov, ki so potrebovali posebno pozornost.

 

Za blago, ki potrebuje posebno pakiranje, nudimo tudi:

  • ALU folijo
  • silica gel
  • vakuum
  • lesen zaboj

 

 

 

ZBIRNI TRANSPORT

 

Zbirni prevoz je način transporta, kjer se več manjših pošiljk združi v eno samo večjo pošiljko. Bistvena prednost tovrstnega transporta je predvsem ta, da lahko uvažate in izvažate tudi manjše količine blaga in niste pogojeni z zapolnitvijo celotnega zabojnika (kontejnerja) oziroma kapacitet tovornjaka. Proste kapacitete zapolni več strank, kar posledično zmanjša stroške, saj se razporedijo na vsako stranko in ravno zaradi tega velja zbirnik za eno izmed najugodnejših rešitev.

 

Svoje povezave imamo po celem svetu, najbolj dejavni pa smo, poleg celotne Evrope, v naslednjih državah: v Avstraliji, Bangladešu, na Kitajskem, v Indiji, v Indoneziji, v Izraelu, na Japonskem, v Maleziji, na Novi Zelandiji, v Pakistanu, na Filipinih, v Singapurju, v Južni Koreji, na Šri Lanki, na Taiwanu, na Tajskem in v Vietnamu. Na vse lokacije se pošiljke pošilja tedensko, tranzitni časi pa trajajo med 17 dni (npr. iz Colomba, Šri Lanka) in 28 dni (npr. iz Singapurja).

 

 

REŠITVE

 

Naše bogate izkušnje na področju logistike so nam v veliko pomoč pri reševanju kompleksnih strateških vprašanj naših kupcev.

V naših vrstah imamo strokovnjake na področju davčnega zastopništva (DDV – Rep), ki vam lahko pomagajo izboljšati vaše poslovanje. Opravljamo tudi storitve DDV zastopnika, kjer uredimo vse potrebno za vložitev uvozne carinske deklaracije in poročanje (v redni napovedi DDV), prav tako pa smo tudi solidarno odgovorni za vse izvedene transakcije.

 

 

ZAVAROVANJE BLAGA

 

Vaše blago, ne glede na vrsto transporta, opravi dolgo pot, preden pride do vas.

PRIMER: Blago uvažate iz Hong Konga (direktna pomorska povezava iz Kitajske):

  • prodajalec naloži blago na tovornjak, le-ta pa ga odpelje do luke v Hong Kongu
  • blago se raztovori s tovornjaka in natovori na ladjo
  • blago potuje po morju cca. 30 dni
  • v luki Koper se blago raztovori z ladje in ponovno natovori na tovornjak
  • blago se pripelje do vas oziroma vašega skladišča, kjer se ponovno raztovori.

Kot lahko sami vidite, se blago kar nekajkrat natovori in potem zopet raztovori. Naj poudarimo še, da se postopek razklada in naklada lahko še nekajkrat ponovi, če nimamo direktne povezave do končne luke.

 

Želite izvedeti več...

 

 

Zakaj izbrati Globelink EG SOL D.O.O.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

 

Telefonski številki: 

040/837-055

04/62-02-211

 

E-Mail naslov: 

lea.roginek@globelink-slovenia.com

  

V veselje nam bo sodelovati z vami.